לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2007, 14:34
  darkR darkR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.05.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Junction שמתחילה ב "שאלה בנוגע לירפ"א א'."

חרשו על זה כבר אבל בכל זאת-
המבחנים שנעשים שם מודדים פחות או יותר את היכולות "המולדות" שלך. זה לא משהו שאתה יכול להקנות לעצמך אלא ע"י תרגול אינטנסיבי ומתמשך. לחזור קצת על תרגילים פשוטים לא יעזור לך. כן כדאי לדעת- נוסחאות גאומטריות בסיסיות. היקף ושטח של עיגול. אולי נפח של כדור. פשוט כדי שלא תסתבך עם זה באמצע מבחן הקצוב בזמן.
ושוב, חזרה קצרה יום ואפילו חודש לפני, כנראה לא תשפר את היכולות הטבעיות שלך לנתח לחשב ולזכור...
לגבי הסימולטורים, ראיתי מדי פעם חברה שמתיאשים ומתחילים לעשות "שכונה". המבחנים הם די ארוכים וחוזרים על עצמם מספר פעמים. נסה להשאר מרוכז ככל שניתן ותנצל את ההפסקות להתרענן. אוכל ושתיה מהבית זה ממש פינוק בהפסקות של המבחנים האלה. וזהו. אתה נבחן על דברים שנולדת איתם ורכשת אותם במהלך חייך. בניגוד למבחן בערכת החינוך לדוגמא שם ההצלחה היא ביחס כמעת ישר למידת ה"חרישה" שלך, פה זה משהו שאתה לא יכול לשפר באופן משמעותי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-06-2007, 14:59
  Eagle1 Eagle1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.01.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי darkR שמתחילה ב "חרשו על זה כבר אבל בכל זאת-..."

אני אוסיף ואומר:
המבחנים קצובים בזמן, וברוב המבחנים אם לא בכולם מורידים ניקוד על תשובה לא נכונה ככה שעדיף לך לענות נכון ורגוע במקום למהר ולהילחץ לענות על הכל (לא כמו המיוני צוות אוויר). אני זוכר שלא הצלחתי לסיים את המבחן של הקוביה ואת המבחן של המתמטיקה (נשארו לי רק 2 שלא הספקתי) אבל הייתי דיי בטוח בתשובות שלי לשאר...
בקשר לסימולטור- הכי חשוב לא לוותר לעצמך... גם א אתה חושב שאתה גרוע, כל עוד תמשיך לנסות אתה תעלה לעצמך את הציון הכולל בסימולטור אם תמשיך להשקיע עד הסוף...
תביא איתך פירות יבשים הם נותנים אנרגיה טובה... אני אכלתי צימוקים תוך כדי הסימולטור והיה לי סבבה

בהצלחה!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר