לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-06-2007, 23:12
  braxat2000 braxat2000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי braxat2000 שמתחילה ב "nvidia 7600GS קול ציפצוף חזק"

הי,
תודה רבה על התגובה.

פתחתי את המחשב והתחלתי לבדוק לעומק מה קורה שם. נראה שיש לכרטיס חיבור לספק כוח שלא חיברתי. הבעיה היא ששלושה מהמחברים תפוסים בכונן DVD ושני ההרדיסקים, והרביעי פשוט לא מגיע לכרטיס. חסרים לי 5 ס"מ (!) כדי שחיבור ספק הכוח יגיע לכרטיס.

עצבים, והחלפת הכבל הזה או הוספת מחבר הוא מעל לבינתי/יכולתי ולא נראה שניתן לעזות את זה בכלל.

זו פעם ראשונה שאני מנסה להתקין כרטיס גרפי, פשוט עד עכשיו שיחקתי משחקים ישנים, אבל החדשים דוחים את המחשב שלי. יש לי לוח של ASUS דגם , P4SGX-MX הוא נקנה לפני כארבע שנים, אבל הוא מספיק לצרכים שלנו חוץ מהכרטיס הגרפי. שידרגתי אותו עם זכרון נוסף והרדיסק נוסף.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-06-2007, 23:57
  braxat2000 braxat2000 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי braxat2000 שמתחילה ב "nvidia 7600GS קול ציפצוף חזק"

המשך ההרפתאקות עם הכרטיס:

אחרי שחיפשתי בשלוש חנויות שלא היה להן המפצל, מצאתי אותו בסופו של דבר בחנות בגבעתיים. חיברתי - נפסק הציפצוף עד כאן מעודד.

עכשיו הבעיה היא שאין דרייברים שמסוגלים לקשר בין המערכת שלי והכרטיס. אני מקבל הודעת שגיאה שהמערכת שלי לא נתמכת על ידי אף דרייבר מהחבילה בייעודית של nvidia.

התייעצתי גם בפורום nvidia ועשיתי מה שהציעו לי:
- הורדתי במחיר סמלי driver cleaner וניקיתי את הדרייברים לתצורה של nvidia (מה שזה לא אומר..).
- הסרתי את הדרייבר הקיים.
- ניסיתי שוב, עדיין אותה הודעה.
- הורדתי דרייברים אחרים שהמליצו לי עליהם ל nvidia, ועדיין אותה הודעה.

יש למישהו רעיון?

אני כבר מתחיל לפזול לעבר קניית מחשב חדש אבל תיכננתי לחכות עוד שנתיים לפחות לפני כן (המחשב בן ארבע בקרוב). יש לי מסך חדש וטוב, הרדיסק וזכרון שהוספתי וצורב DVD, כך שאני מקווה שזה לא יעלה הרבה, אבל אם למישהו יש רעיון שיכול לחסוך לי את זה, אני מודה לו מראש .
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:57

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר