לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-02-2005, 17:51
  Niro1985 Niro1985 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.04
למה נראה לי שדופקים אותי במהירות?

שלום יש לי שירות של 1.5 מגה של בזק
עכשיו בתמונה רואים "10.0" מגה?
למה לעזאזל זה 10 מגה ולא 100מגה?

מה הולך פה,אני משתמש במערכת הפעלה של XP.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ותראו את זה!!!
ע"פ בדיקה פה באתר המהירות הורדה שלי היא 88K הרצתי את המבחן מספר פעמיים וכל פעם זה לא עבר את ה90K,איך זה הגיוני?
יש לי פס רחב של 1.5 מגה אני אמור להוריד בסביבות ה200K לא?
בטח ובטח שלא פחות מ100K

דיי אני עצבני כל כך שאני מסוגל לפוצץ ת'בניין המרכזי של בזק בתל אביב!
הם כאלה גנבים חראות!
שלפחות יתנו שירות טוב בהתאם לכסף שהם מקבלים{כמו בשאר העולם}

נערך לאחרונה ע"י Niro1985 בתאריך 11-02-2005 בשעה 18:00. סיבה: כי בזק הם גנבים בני זונות!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-02-2005, 18:07
  Nadav_N Nadav_N אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Niro1985 שמתחילה ב "למה נראה לי שדופקים אותי במהירות?"

דבר ראשון תרגע,
דבר שני תרגע,
דבר שלישי באמת תרגע.

עכשיו אתה פה ערבבת בערך 20 אלף דברים שאתה לא מבין בהם ואתה עצבני, אז דבר ראשון תרגע.

אתה קיבלת פס הורדה 1.5 מגהביט לשניה (שזה 1500 קילוביט לשניה) Kilobits per seconds.
כשאתה מוריד מידע מהאינטרנט, זה נמדד במספר המילים שאתה מוריד, BYTES, ולא בבתים -BITS. מילה אחת זה 8 בתים. כלומר כדי לדעת כמה KiloBYTES per second אתה אמור לקבל, חלק 1500 ב-8. תקבל 187.5 קילובייט לשניה. זאת המהירות "המקסימלית" שאתה אמור לקבל כשאתה מוריד קבצים משרתים באינטרנט.

למה יש לך רק 88? תלוי מאוד בספק שלך. זה בכלל לא קשור לבזק. התשתית של בזק רק מספקת לך את הקו. הקו שלך תקין ביותר, אלה אם כן יש בעיה גדולה יותר, ותאמין לי שאז בזק ידעו ויטפלו.
אם אתה לא מציח להוריד יותר מ-88 קילובייט לשניה (מכל אתר שהוא!) אז יש לך חרא של ספק ואת העצבים והכעסים שלך אתה צריך להעמיד מול הספק, ולא מול בזק.

ולמה זה רושם לך 10 מגה? זאת המהירות ש"רשת" הפרטית שלך בבית עובדת בה. המודם שלך מתחבר לנתב בטח, ואל הנתב מתחברים כמה מחשבים. לכל מחשב כרטיס הרשת שיכול לעבוד במגבלות מסוימות. היום רוב כרטיסי הרשת תומכים אפילו ב-1000 מגה לשניה (שזה 1gbps). אבל מה לעשות, כנראה ששלך מיושן או אחר, ולכן תומך רק ב-10 (יתכן שהוא תומך ב-100, אבל לא מאופשרת האפשרות הזאת, זאת גם סיבה).

עכשיו שתבין, איזה עצבים אתה קיבלת. המהירות של הכרטיס שלך זה 10mbps (מגהביט לשניה). מהירות קו האינטרנט שלך זה 1.5mbps (מגהביט לשניה).
צר לי שאני לא ממשיך להאכיל אותך בכפית .. אבל אתה מבין שבכלל אין לך פה על מה להתעצבן?

יום נעים.

(דרך אגב אם אתה בכל זאת עצבני ככה על בזק, אף אחד בעולם לא מכריח אותך להיות כפוף להם. יש להם מתחרים באינטרנט המהיר).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר