19-06-2007, 13:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 19.11.06
|
|
|
העבריינים היחידים הם השוטרים
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "הבט - מעבר לעובדה שמדי זמן מפורסם כאן עוד פרק בסאגה המתמשכת ..."
מדובר באותם אנשים שזרקו סלעים וגז מדמיע על אוהדי הפועל בטדי, ששברו לאוהדי הפועל תופים ביד אליהו כי בא להם, שהוציאו אוהדים מאוסישקין ופירקו אותם רק בגלל שצעקו מכבי זונה, שחבטו בילדים, לקחו בקבוק מתינוק, בעטו וירקו על אנשים, שברו צלעות, פצעו, שפכו דם, עצרו אנשים חפים מפשע על לא עוול בכפם והושיבו אותם לילה במעצר אזוקים בידיים וברגליים ועוד התענגו על זה. מדובר בחיות אדם, חלאות ולא יצורים אנושיים. עבריינים על פי החוק.
אני מכיר אנשים ישרים והגונים אשר קיבלו מכות מאותם חולירות במדים-חבורה של **** שהיו ילדים מוכים בילדותם-אשר בילו לילות שלמים באבו כביר רק כי "עמדו ליד מישהו שהדליק אבוקה"(כן כן..איפה המצלמות שלכם,אה?-צריבה תודעתית הם קוראים לזה שם?),חבורת טינופת שיודעת טוב מאד לשלוח 8 יסמניקים על ילד בן 15,אבל ללטף ולחבק עבריינים בכירים שחס וחלילה לא יעלבו.
הם מפוצצים אוהדים,סטודנטים,מפגינים,מתנחלים,מכול הבא ליד-רק אפשר להגיד שהם עיקביים.
המשטרה היא מאפיה פושעת,המח"ש הוא בסך הכול עוד גוף מכסתח(ציטוט של מחשניק לחבר שלי שבא להתלונן על שוטר:"אני יכול לפתוח בחקירה,אבל אם הוא מזיין אותך זה על אחראיותך")-לסגור אותה וכמה שיותר מהר להקים מחדש,חצי מהם ההיתי זורק לכלא-במיוחד את תנ"צ שמעון קורן,אותו ההיתי בכלל תולה(מי מתנדב להשתין?).
|