20-06-2007, 15:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 03.04.03
|
|
|
דנה אולמרט לא חושבת שהיא הורסת לאולמרט האב ?
ציטוט:
|
בתו של אהוד אולמרט, דנה, פעילת ארגון הקהילה ההומו-לסבית בישראל הסבירה בסימפוזיון בירושלים את המאבק לקיום המצעד בעיר הבירה: "השאלה למה בירושלים - זה כמו לשאול למה צריך לתת לאנשים זכות הצבעה. מצעד הגאווה הוא אירוע פוליטי. זה ביטוי לפעילות פוליטית - לא מבקשים רשות לעשותו".
|
אני מניח שהיא לא קוראת את זה וחבל, אבל ננסה.
דנל'ה, את יודעת עד כמה אביך נמצא בקרשים. הוא ככל הנראה ראש הממשלה הגרוע ביותר שהיה ויהיה למדינה, עם אחוזי תמיכה של נבלה. כבר עיכלנו שמדובר במשפחה מתוסבכת, עם אמא שלום עכשיווית, וילדים שלא שרתו בצבא. כבר עיכלנו שגם חלק מהילדים ירדו מהארץ וכל קשר שלכם אליה הוא מקרי לחלוטין.
למרות כל אלה, את מדברת בפומבי ומצהירה הצהרות הומו-לסביות.
אני יודע שזה לא נשמע הכי נאור אבל מה לעשות שהתופעה ההומו-לסבית הזאת לא ממש מאירה פנים אצלי באופן אישי ואני מניח שגם אצל הרוב. אתם רוצים לקיים מצעד כזה דווקא בעיר הקדושה לכל הדתות, השוללות מכל וכל את התופעה האנומלית. בכל אופן, כשאת רואה את אביך (ואני מניח שהוא מתחמק די פעם כי את בטח לא ממש שיא הגאווה ), את לא חושבת שאת גם תוקעת בו עוד איזה כמה סיכות ומחטים שעושות עוד טיפל'ה נזק במצטבר ?
אגב, כבר הפנת את העובדה שמתייחסים אליך רק כי את בתו של ? אחרת לא ממש היו יודעים על קיומך האומלל.
http://glz.msn.co.il/NewsArticle.asp?newsid=1986
נערך לאחרונה ע"י EtEoR בתאריך 20-06-2007 בשעה 15:49.
|