לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-06-2007, 21:33
  o.k o.k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי AvishayIL שמתחילה ב "קבוצת כושר קרבי"

אני יתן לך תעצה שלי אחי אני מתאמן בעמית לכושר (בלי לפגוע באף קבוצה אחרת, לא הייתי בקבוצות אחרות ויכול להיות שגם שם טוב) מנובמבר האחרון עד עכשיו שזה בערך שבעה-שמונה חודשים ואני נהניתי שם חבל על הזמן, לא רק שהמאמנים הם ברמה גבוהה מאוד, תכניות האימונים בנויות כמו שצריך, נכנסתי לכושר ממש טוב תוך זמן קצר, הם הכינו אותי שם בנזונה ליום סיירות (קיבלתי מטכ"ל דרך אגב) ואחרי זה לגיבושים שעשיתי ובכלל, אני מתגייס עוד כחודש לאגוז (22.07) ואני בטוח שאני הכי מוכן שהייתי יכול להיות לגיוס ויש לעמית לכושר חלק גדול בזה...

נכון שלא התאמנתי שם המון זמן אבל הספקתי ללמוד שם הרבה מאוד דברים ונכנסתי לכושר מצוין (ונכון, האימונים שם זה לא מספיק ובשביל להיות בכושר טוב צריך לרוץ בים חוץ מהאימונים) ובכל אימון לומדים דברים חדשים... ואני לא מדבר רק על תרגילים חדשים שאתה מכיר דרך האימונים ועל עמידה בזמנים ועל לעמוד במשימות, את זה אני בטוח שלומדים בכל קבוצה, אבל המאמנים בעמית לכושר מלמדים אותך דברים שהם הרבה מעבר לזה
וסתם לידע כללי: אני מצוות חיפה, המאמן הראשון שלי היה מהשייטת-חיה אמיתית ואחרי זה הוא התחלף והחליף אותו המאמן שלי היום שהוא היה בשלדג, בנאדם מאוד ברמה..

ורק שתדע בעמית לכושר מתחילים להתאמן מספטמבר ולא מינואר
ובקיצור אני מציע לך להגיע לשם אני בטוח שתפיק משם תמקסימום אחי!

שיהיה בהצלחה!!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר