22-06-2007, 20:53
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.12.04
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Rana
בצילום בד"כ הצלם לוקח את הקרדיט על האמנות לעצמו, אבל כאן זה לא המצב. אתה תיעדת מבנה ארכיטקטורי, בצורה הפשוטה ביותר. אם זה מה שרצית לעשות - הצלחת.
אם רצית לגרום לי להרגיש משהו, להגיד משהו עם המצלמה שלך, נכשלת. לא הצלחת להביע שום דבר דרך הצילום. אני חושבת שהיית צריך ליצור בעזרת המבנה הזה אשליה באמצעות צילום. שלא יהיה ברור מה אני רואה, ושזה דווקא חלק ממנה מיוחד של מלון.
יהיה נחמד אם תהפוך את התמונה בפוטושופ, זה יוסיף לטעמי.
למה חתכת את המבנה למעלה, ולא נתת לי לראות לאן כל המדרגות מובילות? למה לא חיכית שמישהו ילך על המדרגות? למה לא צילמת באלכסון, לפי הקו העקום של המדרגות? למה לא השתמשת בהשתקפות המרהיבה של החלונות?
ועכשיו אתן לחכמים ממני להעיר הערות טכניות. 
|
תראי (RANA) קראתי את התגובה שלך כמה פעמים ולא יצא לי להסכים איתה.
אם אני מתנח קצת את הביקורת שלך, אז הצלמים הגדולים שמצלמים בניינים הם סתם מצלמים אותם.
קחי כמה דוגמאות:
1. צילמתי בקנדה את בניין ה CN TOWER, מה התמונה הזאת אומרת לך?
2. בניין שצילמתי בנחלת בינימין, מה התמונה הזאת אומרת לך?
3. מלון דיויד אינטרקונטיננטל ומסגד חסן בק, מה התמונה הזאת אומרת לך?
לדעתי שאנשים מעלים לפה פריימים שהן צילמו המטרה היא לעזור לצלם באיך להשתפר מבחינת הצילום, בניית הקומפוזיציה בפריים,
וגם כמו שקובי (וגם את) ציין לנסות (במידת האפשר) להכניס עוד קצת עיניין לפריים זה נכון אבל לא תמיד זה תלוי בנו.
אבל לבוא ולהגיד "אתה תיעדת מבנה ארכיטקטורי, בצורה הפשוטה ביותר" תסלחי לי אבל אני לא מוצא עיניין בתגובה הזאת.
את פשוט קוטלת את הבחור בלי אזהרה מראש.
המשך התגובה שלך טובה אבל התשובה לשאלה שלך " למה חתכת את המבנה למעלה, ולא נתת לי לראות לאן כל המדרגות מובילות?" לדעתי אם אני הצלם אתן לך את כל התשובות בפריים איך אני אצליח למשוך אותך לבהות יותר בפריים שלי?
אני אישית אוהב לתת גם פריימים שיש בהם הכל וגם פריימים שנותנים למוח של הצופה לעבוד שעות נוספות.
את מוזמנת לתקן אותי אם טעיתי במשהו שאמרתי כאן.