לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-06-2007, 15:12
  DownLoad_Master DownLoad_Master אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.06.05
שלח הודעה דרך ICQ אל DownLoad_Master
כללי התלבטות קשה לפני קנייית מחשב.

כפי שרובכם יודעים (או שלא) אני קונה מחשב אחרי ירידת המחירים הקרובה, ב22.7.
הרוב סגור, אבל יש לי דילמה אחת:
האם לקנות כבר היום (או או חודש
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.iopanel.net/forum/images/smilies2/slap.gif]
) 8800GTS 640? או להפשר בכרטיס מסך עלוב כמו 8500GT או אפילו 6200LE אם אני אצליח למצוא, ולחכות לG100 (מתי הוא אמור לצאת?) או לG92 או R700 (מתי הוא אמור לצאת?) אני פשוט מצוי באכזבה גדולה מדור DX10 הראשון, ואולי כדאי לי לחכות לפני שאני קונה כרטיס מסך ב2K.
אבל, אני מחכה 6 (!!!) שנים למחשב נורמלי, כדאי שאני אוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת, לא כמו הFX5200 שלי שמוציא לי 25FPS בZoo Tycoon... כמה זמן בנאדם אחד יכול לחכות? כמה?!
אני עובד עצות.. אני לא רוצה לקנות כרטיס ב2K שייתברר כבדיחה מול משחקי הDX10 ולהחליף אותו רק עוד שנתיים וחצי (ככה זה התקציב חבר'ה).
מה לעשות? לקנות או לחכות?
אני נוטה לכיוון ה8500GT.
עריכה:
אין סיכוי שאני קונה לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, אני מתכנן OC.

Life Is A Shitty Game, But The Graphic Is Awesome

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-06-2007, 16:27
  eyal-r eyal-r אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.04
בתור אחד שלא מעניין אותו משחקים כלל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DownLoad_Master שמתחילה ב "התלבטות קשה לפני קנייית מחשב."

אבל למדי כלל אחד בתחום החומרה והוא כרטיסי מסך לא משקעים הרבה כסף.
זהו הרכיב החומרה שמתפתח בצורה הכי מטורפת ורכיב החומרה שערכו יורד גם הכי מהם, מן הסתם.
לכן אני מציע לך שתעמוד במסגרת תקציב כוללת ולא תחרוג ממנה כלל.

אתה גם לא יכול להרשות לעצמך לחכות ולחכות .
אני מציע שתקח כרטיס בסגנון ה 8600GTS ותהנה ממנו מאוד , תאמין לי.
אומנם לא ברזולוציות הכי גבוהות אבל לפחות תהנה, לא צריך להשתולל לקנות באלפי שקלים - אנחנו לא מליונרים.
אחרי שנתיים יהיה כבר משהו חדש, DX10 יהיה ותיק ו"עמוק" בתוך החומרה ......

אני לא מציע לך לקנות 8500 מכיוון שאתה חובב משחק אז מה עשית בזה?
- מחשב חייה רעה עם כרטיס שתומך DX10 ולא מסוגל לריץ משחק נורמלי, בזבוז של 500 שקל והמתנה לכסף שגיע ולכרטיס נורמלי.

לכן העדפה שלי היא ללכת על משהו באמצע.
ישן 23-06-2007, 17:25
  rlsf rlsf אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 09.10.04
לדעתי
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי DownLoad_Master שמתחילה ב "אפשרות.. מתי אמור לצאת הG92?..."

אני לא חושב שיהיה כזה דבר 8600GTS 256bit.
כבר יצאו (לא מזמן) גירסאות 512MB של הכרטיס, אבל חשוב להבין שהתוצאה של שינוי ברוחב הפס בו המעבד הגרפי עובד היא עיצוב מחדש של ה PCB.
NVIDIA חסכה לעצמה זמן יקר של הגעה לשוק ע"י שימוש באותו חיבור עבור שלושה דורות של כרטיסי ביניים, ה 6600GT, 7600GT ו 8600GT (וגם ה 8600GTS) מחוברים באותו שקע ל PCB שלהם.
אני לא חושב שיש להם אינטרס לשנות את העיצוב הזה, היתה בעבר שמועה על 8800GS, ככל הנראה כרטיס שאמור היה להכנס בין ה 8600GTS ל 8800GTS אבל בפועל הכרטיס הזה לא יצא, אולי כתוצאה של חוסר התחרות בשוק בשנה האחרונה.
אם תתעורר התחרות בשוק מחדש, מה שצפוי לקרות בתחילת חודש יולי, יש סיכוי שיופיעו כרטיסים חדשים או שיתבצעו הוזלות מחירים על מוצרים קיימים, אבל זה רק ספקולציה.
ה R700 של AMD מתוכנן להגיע לשוק (לפי השמועות האחרונות ברשת) במחצית הראשונה שלי 2008, וזה בלי לקחת בחשבון את יכולת העמידה בזמנים (הגרועה במיוחד) של ATI-AMD.
בכירים ב NVIDIA סיפרו בראיונות שנערכו איתם ששיטת ההשקה של ה G80 היא ככל הנראה צורת פעולה מוצלחת, כלומר השקת כרטיסי high-end בחודשים נובמבר-דצמבר, כרטיסי mainstream באפריל-מאי. לכן סביר לצפות שה G92 יופיע בסביבות נובמבר-דצמבר השנה.

ישן 24-06-2007, 09:20
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "בשום מקרה לא לקנות כרטיס מסך של יותר מ 1000 שקל"

לפעמים דווקא צריך להשקיע יותר... כיום, לצערנו, כרטיס מסך של 1000 ש"ח ומטה תומך DX10 לא מסוגל להפעיל את כל המשחקים של היום על 1280X1024, שלא לדבר בכלל על 1600X1200.
יתרה מכך, לרוב מצופה מכרטיס מסך חדש לא רק להפעיל את כל המשחקים של היום, אלא גם את כל המשחקים שיוצאים במהלך השנה הקרובה.
כיום, אין כרטיס מסך בסביבות ה1000 ש"ח (כולל 8600GTS שעולה יותר מ1000 ש"ח) שעונה על הדרישות הללו, גם לא לרזולוציה של 1280X1024 (אלא אם משחקים ללא פילטרים בכלל וללא HDR, וגם אז המצב לא מזהיר).
אלא אם אתה מסתפק בסוג מסויים של משחקים (שהם לא FPS), הכרטיס המינימלי לרכישה מספקת כיום הוא 8800GTS. המצב של download בעייתי. כרטיס מסך של אזור ה1000 ש"ח (8600GTS) ישאיר אותו מאוד מאוכזב, ומהר מאוד הוא ירצה לקנות חדש. מצד שני, אני מסכים שלהוציא הרבה יותר מזה, זה מוגזם.

יש גם אופציה אחרת. משחקי DX10 עדין קצת רחוקים. ניתן להשיג X1950pro כיום ב900 ש"ח. הוא טוב יותר מכל כרטיס 8XXX בטווח הזה באופן משמעותי. יתכן ששווה לחשוב בכיוון, ועוד שנה לשדרג, בהנחה סבירה שעד אז יהיו אופציות טובות יותר בטווח כרטיסי הביניים. ככל שאני חושב על זה יותר, אני מאמין שזו האופצייה הכי פחות גרועה כיום.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר