24-06-2007, 00:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 23.03.06
|
|
|
דחיית בקשה להקדמת גיוס בשביל קורס חובלים
אהלן,
עשיתי גדנע וגיבוש חובלים בקיץ שעבר (עברתי)
עד לפני יומיים כל פעם שהתקשרתי לחיל הים אמרו לי שאני רשומה במתגייסי ספט'- אוק', למרות שיש לי 18 רק בדצמבר.
לפני כמה זמן ניסיתי להתקשר לחיל הים לראות למה לא קיבלתי שום מסמך כתוב שמודיע לי על תאריך הגיוס שלי לקורס, וגם על התחקיר הבטחוני שלפני, ותוך כדי גם העלתי את נושא הגיל (שאני עוד לא אהיה בת 18 באוקטובר..)
מסתבר, שהייתי אמורהב לעשות תהליך הקדמת גיוס. אז ביקשתי מההורים לשלוח מכתב לחיל הים ומדור סיירות (לשם הם אמרו שצריך) ובו כתבתי שאני רוצה להתגייס במחזור הזה, ויש אישור של הורים והכל..
לפני יומיים קיבלתי תגובה ממדור סיירות בדואר- שעפ"י צרכי צבא הם דוחים את הבקשה שלי להקדמת הגיוס. משמע- לא מגייסים אותי לקורס חובלים, כי הרי לבנות יש רק גיוס אחד בשנה לקורס...
עכשיו, קיבלתי לפני כמה חודשים זימונים ללוחמה ולא ניגשתי כי אמרו לי שאני מתגייסת לחובלים, והצבא בעצם "הבטיח" לי מקום בקורס, ועכשיו נדפקתי לגמרי, ואין לי לאן ללכת..
הייתי שמחה אם מי שמבין (ובבקשה רק מי שבאמת מבין ויכול לעזור ולא סתם להפגין ידע/כוח/פרוטקציות) יוכל לתת לי המלצות למי לפנות, (יוהל"ן וכדומה..), עם יש טעם לנג'ס להם או שפשוט לקבל את זה ככה, הכל..
תודה מראש,
ניצן
|