10-02-2005, 16:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.05.04
|
|
|
נתחיל בזה שלא חייבים לך כלום.
(בדיוק כמו לכל אחד אחר, אתה לא יוצא דופן, זה לא הציור היחיד שהיה ללא תגובות. בעוד שכרגע תהיה לו לפחות אחת).
אנשים מגיבים פה מרצונם החופשי ובזמנם החופשי, אתה לא יכול לצפות מאנשים להגיב על כל דבר.
בוא לא נשכח שישנם מצבים שפשוט אין תגובה עניינית, אם אתה רוצה תגובות כמו "יפה", "מעניין", "וואו" וכאלה, אני בטוח שישמחו לתת לך אותן, אבל חלק ממטרת הפורום היא לעזור ולסייע, בעיקר בבקורת בונה.
באשר לציור הנוכחי:
הרקע לא תואם את הציור, לא החלקת את הפינות של השכבה העליונה וזה גורם לפיקסלציה של הציור.
הציור עצמו מעניין אך, סלח לי, מוזר ולא מובן, קשה לי להתייחס לגופו של ציור, (אולי אחרים יצליחו פה יותר ממני), אני יכול להעיר הערות בונות, החומצה ששפוכה שם חדגונית כמעט לחלוטין, היה כדאי להצליל אותה קצת יותר, בחירת הצבעים מוצלחת למדי, אין לך ברק יוצא דופן, אך כיוון שאין אפילו הצללות מינימליות, כל המשטח שטוח.
בפרטים האחרים הצללת מעט, זה מתאים לסגנון ובו בעת נותן תחושת נפח.
אני מניח שאת הנשק והאותיות מאחור עשית עם כלי וקטורי ואז הפכת אותו לשכבה פיקסלית, אתה רואה את התוצאה, להבא, אולי כדאי לנסות ולטשטש במקצת את הפיקסלים, בין אם ע"י שימוש בצבע קרוב ודירוג הצבעים, או בשימוש במחק לפני הצביעה.
הערה אחרונה, המתקשרת לזו הראשונה, הרקע באמת מפריע, אולי היית צריך להוריד לו את הצבעוניות ולתת לו מספר קטן יותר של גוונים, הוא נראה מאד מלאכותי.
|