לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-06-2007, 17:25
  משתמש זכר Quick Quick אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.05
IQPC- רק לי נראה שהשירות גרוע?

טוב ככה, התקשרתי לחנות IQPC לפני שלושה ימים למספר שכתוב באתר שלהם, ענתה לי איזה ערבייה אחת עם קול לא ברור, שאמרה לי שיחזרו אלי.

חיכיתי שעה, שעתיים, ארבע שעות, שש שעות, לא חזרו.
למחרת הבעלים של החברה התקשר אלי, הוא היה נשמע לחוץ מאוד, דיברתי איתו בערך 15 שניות והוא אמר שהגיע אליו לקוח חשוב והוא יחזור אלי עוד כמה דקות.
כמו קודם, חיכיתי שעה, שעתיים, ארבע שעות, כלום.
היום ניסיתי להתקשר למספר הפרטי שלו, הוא זיהה אותי ואפילו לא הספקתי להוציא מלה עד שהוא עוד פעם אמר שהוא יחזור אלי שיגיע השם שלי "ברשימה"...

לפי מה שאני רואה חוץ מזאתי שסיפרתי עליה בהתחלה וממנו אין שם עוד עובדים שמטלפנים, למה הם לא שוכרים עוד מזכירות או משהו כזה? לא מבין את זה..

אני אעדכן אותכם אם יהיה עוד מידע.. ממש מוזר מה שקורה פה, אני לא ציפיתי מחנות כ"כ אמינה עם מחירים טובים להרוס את הרושם..

Quick
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-06-2007, 18:48
צלמית המשתמש של קרמריקה
  קרמריקה קרמריקה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "ומי שרוצה גם מחירים טובים,..."

אני יכול לומר לך מניסיון אישי. נכון שהם עמוסים לפעמים, ואולי צריך להציק (למרות שאצלי זה לא היה כך מעולם), אבל בסופו של דבר:
1. הם לפחות עונים בטלפון, מה שאי אפשר לומר על כמה חנויות.
2. כשתצטרך שירות אמיתי הם יעזרו לך עד הסוף, לא יתחמקו מאחריות ואין שום סיכון בקנייה מהם.

אני יכול לומר לך, שהטכנאי שלהם ישב עם חבר שלי חצי שעה על הקו כדי לאתר תקלה, שבסופו של דבר שינוי הגדרה בביוס פתר אותה. כשלאחי נשרף הלוח-אם, הם החליפו ישר בלי לשאול שאלות ובלי להתחמק מאחריות (והמנהל נשאר שם שעה לאחר הסגירה להמתין לי שאגיע כי זה היה לי דחוף). זה מה שחשוב בסופו של דבר ולא אם שכחו לחזור אליך וצריך להתקשר שוב.
בכל זאת, אנחנו מדברים על חנות בסטנדרטים של הארץ.. ובסטנדרטים (העלובים) האלו, הם בין הטובים.
ישן 26-06-2007, 01:35
צלמית המשתמש של BigYAA
  BigYAA BigYAA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.06.05
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Quick שמתחילה ב "ומי שרוצה גם מחירים טובים,..."

מי שרוצה גם שירות טוב וגם מחירים טובים שילך ל-SKYPC שנמצאת בראשון לציון

הזמנתי מחשב ביום שני 18.06 ורשמתי שיתקשרו אלי כדי לוודא איתי שהכל מובן, ביום למחרת התקשר אלי ניב שהוא מנהל המכירות, דיברתי איתו 5 דקות הוא בנאדם נחמד, יום חמישי התקשר אלי ניב ואמר שאין להם את הזכרון שהזמנתי ושאין צפי שיהיה בזמן הקרוב אז החלפתי לזיכרון דומה במחיר נמוך יותר, ביום שני 25.06 קיבלתי אימייל שבו היה כתוב שהמחשב יגיע אלי עוד יומיים, אז אני בינתיים מחכה.
אני ממש נהנתי מהשירות ומהתשומת לב וגם כמובן מהמחירים הזולים.

מקווה שזה יעזור למישהו שרוצה לקנות מחשב חדש.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר