לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-06-2007, 01:11
  איש-הצללים איש-הצללים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי דובדבנצ'יק שמתחילה ב "חיל הים - סטילים/דבורים"

טוב בוא נסדר לך קצת את האוזניים ...

1. הנה מה שאתה צריך לעשות בשביל להגיע לדבורים :

- קודם כל לעבור גיבוש . במידה ולא קיבלת עדיין פה ללשכת הגיוס לביתן חיל הים ותבקש להתמיין לחיל הים . במידה ואתה מתאים יתנו לך להגיע לגיבוש . ( אל תיקח אותי במילה זה קצת יותר מסובך מזה )
- הגעת לגיבוש , מזל טוב . הגיבוש הוא לא בעייתי וקשה שלא לעבור אותו .

2. אם אתה בן יחיד זה בעייתי . זה לא קשור ללהוכיח את עצמך או משהו . אם אני לא טועה בנים יחידים פסולים מלעשות שירות קרבי . אלא אם כן יש משהו שמאפשר את זה . אני לא מכיר משהו כזה אבל אני מבטיח לבדוק.

מעניין אותי מאיפה אתה מקבל את כל האינפורמציה הכל כך לא נכונה הזאת על השפלות מחובלים ועל ניקיון אין סופי בספינה .
זה שטויות . יש יחסים טובים בין החובלים לבין אנשי הצוות האחרים ( אבל לא תמיד כי זה נורא תלוי בבן אדם ... ) בלי שום קשר זה בהחלט לא מוביל להשפלות וכו' .
לגבי הניקיון , חיל הים זה חייל שאוהב ניקיון . בספינות מנקים הרבה . דבורים וסטי"לים גם יחד .
זה לא בקטע רגע ואל תאכל סרט שאתה מגיע לספינה אתה חותם על סמרטוט ומתחיל לקרצף . יש הרבה היגיון מאחורי זה ולאט לאט אתה מתרגל לשיגרה הזאת , תאמין לי .

זהו אם אתה רוצה לשאול שאלות נוספות אני אשמח לענות
שיהיה אחלה סופ"ש !

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-06-2007, 01:15
  Mista Mista אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.06.07
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי איש-הצללים שמתחילה ב "טוב בוא נסדר לך קצת את..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי איש-הצללים
טוב בוא נסדר לך קצת את האוזניים ...

1. הנה מה שאתה צריך לעשות בשביל להגיע לדבורים :

- קודם כל לעבור גיבוש . במידה ולא קיבלת עדיין פה ללשכת הגיוס לביתן חיל הים ותבקש להתמיין לחיל הים . במידה ואתה מתאים יתנו לך להגיע לגיבוש . ( אל תיקח אותי במילה זה קצת יותר מסובך מזה )
- הגעת לגיבוש , מזל טוב . הגיבוש הוא לא בעייתי וקשה שלא לעבור אותו .

2. אם אתה בן יחיד זה בעייתי . זה לא קשור ללהוכיח את עצמך או משהו . אם אני לא טועה בנים יחידים פסולים מלעשות שירות קרבי . אלא אם כן יש משהו שמאפשר את זה . אני לא מכיר משהו כזה אבל אני מבטיח לבדוק.

מעניין אותי מאיפה אתה מקבל את כל האינפורמציה הכל כך לא נכונה הזאת על השפלות מחובלים ועל ניקיון אין סופי בספינה .
זה שטויות . יש יחסים טובים בין החובלים לבין אנשי הצוות האחרים ( אבל לא תמיד כי זה נורא תלוי בבן אדם ... ) בלי שום קשר זה בהחלט לא מוביל להשפלות וכו' .
לגבי הניקיון , חיל הים זה חייל שאוהב ניקיון . בספינות מנקים הרבה . דבורים וסטי"לים גם יחד .
זה לא בקטע רגע ואל תאכל סרט שאתה מגיע לספינה אתה חותם על סמרטוט ומתחיל לקרצף . יש הרבה היגיון מאחורי זה ולאט לאט אתה מתרגל לשיגרה הזאת , תאמין לי .

זהו אם אתה רוצה לשאול שאלות נוספות אני אשמח לענות
שיהיה אחלה סופ"ש !

בן יחיד אינו פטור משירות קרבי אמנם בשביל שיוכל לעשות את שירותו הקרבי הוא צריך את אישורם של הוריו
ישן 30-06-2007, 02:14
  דובדבנצ'יק דובדבנצ'יק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.06
קודם כל תודה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Mista שמתחילה ב "[QUOTE=איש-הצללים]טוב בוא..."

ואני רוצה להגיד שיש לי כבר חתימה לקרבי.
אני כל הזמן בתקופה שהייתי מושפע מדבורים, שלחתי הודעות לחיל הים שאני רוצה להגיע לשם.
וכמה ימים לפני המיונים, הם התקשרו אליי. אמרו לי שאני מתאים, ואם אני רוצה להגיע למיונים? אמרתי שאני לא סגור על זה עדיין, כי כשהם התקשרו אליי הייתי מושפע מדובדבן ומג"ב כבר וירד לי ה'טע של דבורים.

דבר שני,אני ממש לא אוהב סטילים למרות שלא הייתי שם. כי אני אוהב אקשן,דברים מעניינים...ושמעתי מאנשים ששירתו בדבורים שזה אחד המקומות הכי מדהימים בצה"ל.
וגם בגלל שזו ספינה קטנה,והגלים מקפיצים את הספינה לשמיים שזה כיף לא נורמלי.

1. רק רציתי לדעת, האם בן יחיד בחיל הים יכול לבחור בין סטילים לדבורים?
לעבור גיבוש זה לא מספיק,כי שמעתי שלהגיע לדבורים זה ממש קשה בגלל שיש ביקוש רב ולא כולם מקבלים.

2.אני מאשדוד,וסתם לדוגמא אם אני ישרת בחיל הים, אז כמעט בטוח ב100% שאני לא ישרת בבסיס שבאשדוד?
ישן 30-06-2007, 14:06
  איש-הצללים איש-הצללים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי דובדבנצ'יק שמתחילה ב "קודם כל תודה"

קודם כל ממש לא קשה להגיע לדבורים ... הביקוש לא כזה גדול ...

הים הוא מקום לא סימפטי לשרת בו . אומנם כן זה מגניב ספינה קטנה ואקשן בבט"ש וכל הנלווה לכך

אבל קח בחשבון שהשירות בים לא מתאים לכולם בגלל הקושי בלחיות על המים . לרוב לוקח הרבה מזמן עד שמתרגלים לזה שאין קרקע מתחת לרגליים . זה גורם לסחרחורות , הקאות וכו' .
יש כדורים ומדבקות שעוזרות בלהתגבר על זה אבל זה עדיין לא סימפטי .
לכן כשאתה שואל אנשים קח בחשבון שמה שטוב להם לודווקא מתאים לך .

לגבי השאלה השנייה שלך ...
זה ממש שטויות אתה יכול להגיע לשרת בכל אחד מהבסיסים של החייל הכל מהצפון ועד הדרום
זה תלוי בהרבה משתנים שאין לי כל כך כוח לפרט אבל זה בהחלט אפשרי .

זהו בחור עוד שאלות ?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר