לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2007, 21:32
צלמית המשתמש של gandalf-it
  gandalf-it gandalf-it אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.10.05
שלח הודעה דרך ICQ אל gandalf-it שלח הודעה דרך MSN אל gandalf-it
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "בימנו זה נקרא צל (מקום שאליו..."

אולי תנסה להקשיב לפעמים במקום להצטדק ללא סוף, בכל דיון אתה כך, בטוח בצדקתך באופן חד משמעי ולא מוכן לרדת מהכסא בשום מקרה, גם במקרה של טעות ברורה.

בכל מקרה גם אם אתה לא מסכים איתו נסה להבין מאיפה הוא בא ולמה הוא אומר את הדברים הללו ואז נסה לחשוב לרגע האם יש סיכויי שהוא צודק. במקרה זה גם אם הוא טועה טעות מרה בעינייך עזוב זאת משום שזה עניין של דעה אישית וסלקטיבית וטעם, אין צודק או טועה. לנסות להוכיח טעות פה זה כמו להוכיח שצבע ירוק יותר יפה מאדום או להפך =/

ואחרי חפירה רצינית, אך זה משהו שרציתי להגיד לך במלא אשכולות ולא יצא לי
גם לדעתי יש מקום להבהרה קלה, אך תמונה חביבה בהחלט.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2007, 19:12
  Lipside Lipside אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "הרי מדבריות יהודה"

בסופו של דבר, רק על ביקורת טובה אתה תענה ב"תודה רבה", אז אין טעם לכתוב ביקורת בונה.

ובכל זאת - לטעמי, התמונה נראית באיכות רעה (אולי בגלל ההקטנה) ובסה"כ, פשוט קצת חסרת עניין ורגילה. חסר משהו, או מישהו, שישבור את הנוף. כמו כן, אני עובד על LCD (!) והתמונה נראית לי חשוכה מדי. הבהרה כללית תעשה לה טוב.

קח את דברי גנדלפית כביקורת כללית להתנהגות - אל תצטדק ותכתוב הערות עוקצניות וציניות, תקבל דברים בהבנה. ננק רשם ביקורת יפה, מפורטת, ולא ירה וברח, אז אין סיבה לתקוף אותו.

ישן 03-07-2007, 21:00
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי Lipside שמתחילה ב "בסופו של דבר, רק על ביקורת..."

ביקורת בונה זה טוב, ביקורת שטוטית זה רע.
להגיד לי שהצבע אינו תואם את הצבע המקורי של האבן XYZ זה תגובה טיפשית וקטנונית ותו לא.

התגובה שלך לעומת זאת כוללת קשר למציאות, קשר לצילום ולא קשר לגיאולוגיה.
התמונה באיכות "רעה" כיוון שהמצלמה "רעה", מה לעשות, אפשר רק להאשים את מינולטה
חשוכה מדי? יתכן שעליך לכייל את המסך, בLCD שלי ובCRT שלי היא בהירה למדי (או ליתר דיוק כמו שהיא הייתה במציאות).
חסרת עיניין ורגילה - דעתו של הצופה, אני לא יכול להגיד את הדעה שלי כיוון שאני לא אובייקטיבי...

שוב, תרצה או לא תרצה, אני לעולם לא אקבל "ביקורת" טיפשית שמטרתה להעביר ביקורת ולחפש את הרע. להגיד לי ש"צבע של חוואר הלשון( הסלע הלבן) הוא פשוט כהה מדיי וזה לא הצבע האמיתי של הסלע" זה תגובה טיפשית, חסרת משמעות וכל עוד ואני לא מצלם לעיתונות והמטרה של התמונה להיות יפה ואומנותית ולא להיות תיעודית, אין שום משמעות לתגובה הזו.
רק בשביל להבין את הטיפשות שבתגובה אותו בחור בשם נענע ניסה לצאת חכם וסימן אזורים שבהם יש צל ואמר שהם חשוכים מדי - אז שלום אדוני, בימנו זה נקרא צל, כן כן, אזור בלי שמש... קטנוניות ותגובה במטרה להעביר ביקורת בין אם היא נכונה, קשורה או בעלת משמעות...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר