לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-07-2007, 19:54
צלמית המשתמש של גודלן-ארז
  גודלן-ארז גודלן-ארז אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.06
שלח הודעה דרך MSN אל גודלן-ארז
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Peets שמתחילה ב "הרעין בביקורת -ואני בטוח שאתה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Peets
אולי הוא היה יכול לפרט קצת יותר בנוגע לשיעמום ולקרדט מבחינה טכנית

רותם

כן רותם
זה הסיבה שהתעצבנתי
הבחור נכנס לאשכול ואומר "התמונה משעממם".
יש הרבה תמונות שאני חשבתי שהם משעממים אבל אני לא מעיר את זה בגלל שאין לי סיבה לתמוך
ברעיון.
פעם שניה שהו נכנס לאשכול (שלי לפחות) ומגיב כך ואחרי שהערתי לו בפעם שעברה שבלי פירוט
אני לא מוכן "זריקות לאוויר" של הערות חסרות טעם וגיבוי.
זה הכל.

בקשר לתמונה... הילדה צולמה בפרק הירקון (יום לפני המפגש) כאשר חברותיה נטשו אותה והיא עמדה שם לבדה והסתכלה עליהם ממרחק.
לי התמונה אומרת הרבה מבחינת המנימליסטיות , המסגור של העץ והאופי שמעביר אשכול העלים מצד ימין.

כמו שהבנתה השקעתי הרבה מחשבה בפריים ו-"משעמם" לא מספיק לי, אני בתור תלמיד מדעי המכניקה ומטמתיקה צריך סיבה יותר נורמאלית ומפורטת מ-"משעמם", במיוחד מבחור שאני מכיר הרבה זמן
וצילמתי איתו הרבה.

דרך אגב תודה על הפירוט שלך רותם

Temp Web Site: picasaweb.google.com/erez2006

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2007, 21:04
צלמית המשתמש של adamch5
  adamch5 adamch5 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.02.06
שלח הודעה דרך Yahoo אל adamch5
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי גודלן-ארז שמתחילה ב "בודדה בשדות זרים"

בלי הסבר- הקומפוזיציה בנויה טוב, נוטה לדעתי יותר קצת לכיוון סוג של מינימליזם מאשר בדידות אבל אני לא כל כך נוטה להתייחס לכותרות רוב הפעמים, לדעתי האישית תמונה צריכה לעמוד ללא כותרת.... בפורומים קצת מסבכים א זה אבל זה גם סוג של עניין - חשוב לציין שאני לא מעמיד את זה לדיון לכן הדגשתי את דעתי האישית.....
במובן הזה התמונה הזו לדעתי לא כזו משעממת אלא יותר מובנית לתוך שרשור תמונות בנושא. כי בתור תמונה היא עומדת לא רע בפני עצמה אבל כרעיון לנושא גדול יותר עם עוד תמונות בדומות שווה מאוד לזכור אותה להבא.

לאחר שראיתי את ההסבר- חסר לי מאוד את שאר הילדות ברקע כדי להדגיש שהיא נשראה בצד מסתכלת. לדעתי היה נותן פריים אדיר.

הגלרייה שלי: www.pbase.com/adamcohen

ניקון D70 עם עדשה 18-200 VR ניקון, 50 מ"מ ניקון וסיגמא 10-20

ישן 03-07-2007, 21:52
  Liel_C Liel_C אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.07
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי גודלן-ארז שמתחילה ב "או!!! תודה רבה לכזו תגובה..."

לי זה יותר נראה כאילו שהיא עומדת בכיף שלה ומחכה למישהו, לא עברה לי תחושה של בדידות או סגירות. אולי דווקא המבט שלה היה מעביר את התחושה הזאת, לכן אם כבר החלטת לצלם אותה לבד, יכולת להדגיש אותה מול המרחב גם באופן שיראו את הבעת הפנים שלה שהייתה מחזקת את התחושה. אבל כמו שאמרו מעליי, הסצינה שאתה מתאר דווקא נשמעת כמו אחת מלאת פוטנציאל. אם היית תופס אותה עומדת ומסתכלת על חברות שלה נהנות מרחוק, אז הייתי מקבלת תחושה של בדידות אמיתית, סגירות, ביישנות, ולא סתם כאילו היא מחכה למישהו... זו דעתי לפחות

הגלריה שלי בפוטולייט

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:40

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר