לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2007, 15:23
  dor_dafna dor_dafna אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל dor_dafna שלח הודעה דרך MSN אל dor_dafna
הנה התמונות והפרטים :
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dor_dafna שמתחילה ב "חזרתי !!!!!!!!!!!!! D:"

קודם כל היו לנו מלא שינויים בימים במלונות וכאלה דברים

ואני יודע שאתם לא מתכוונים לקרוא (תקראו !) את כל מהשכתבתי אז תקראו חלקים

ביום הראשון אחרי שהטיסה הייתה בסדר (המנה הכשרה הייתהטעימה) נחתנו בבלגיה , ושמו אותנו בטרמינל מבודד שלא היו שם אנשים חוץ מאיתנו , לא סיימולבנות אותו , היו שם פיגומים זמניים ומסועים שלא פעלו וזה היה משפילונסענולהולנד (4 שעות) נסענו ל"מפעל" (חדר מטר על מטר) גבינות ו"מפעל" קבקבי עץ (אותו דברכמו מפעל גבינות - מיותר לציין שהם באותו מתחם ) מי שהסביר לנו שם דיבר עברית ! (עםטעויות , כתבו לו בהולנדית והוא הקריא) אני נדהמתי ורק אחרי זה הבנתי שהישראלים הםהיחידים שבאים לשם אז בגלל זה לימדו אותם.... אחרי זה נסענו לוולנדאם (כפר דייגים) והיה נחמד (מכרו שם זין ענקי מקרמיקה) וכל הקבוצה חיכתה לי כי הייתי צריך לקנותפנקייקאחריזה נסענו לבית מלון שמבודד מכל העולם !

ביום השני התעוררתי לארוחת בוקר מסריחה עם לחמניות ,חמאה, ירקות ,חלב ממש גושי, ובייקוןונסענו לאפטלינג ל.....6 שעות ! מי נוסע לשש שעות לאפטלינגהפארק היה מ-מ-ש כיף ! (הכי כיף הוילאג' הולנדר) ואחרי זה נסענו למדורודאם , במדורודאם היה דגם שאתה שם יורו , אתה רואה מפעל שמתחיל לעבוד ואז נופלת ממנו נעללמשאית והמשאית נוסעת עד אליך ומביאה לך את הנעל !!!!!!!!!! חזרנו למלון וראיתי שםגן שעשועים מבודד שאחרי זה הבנתי שזה גן שעשועים שאתה שם שואב בעצמך מים שזורמיםבתעלות ובסוף הם מסובבים טורבינה שמזרימה את המים לים....וגם כשיחקנו כדורגל אז באהאלינו איזו סינית או יפנית וביקשה לבעוט בכדור כדי שיצלמו אותה

ביום השלישי נסענו לאמסטרדם לבית אנה פראנק ואחרי זה זמןחופשי בעיר.....אכלנו פלאפל אצל איזה לבנוני נחמד וראיתי שתי יפניות שאוכלותפלאפל.....אם אתה רוצה פלאפל עם כל התוספות חוץ מחומוס הוא עולה 4 יורו ואם אתהרוצה שהוא ישים לך חומוס (לוקח מזלג חד פעמית לוקח איתה חומוס מחכה שהכל ינזלמהחורים ואז שם בפיתה) עולה לך עוד יורו ! | אחרי זה הלכנו לחלונות האדומים ויצאה אחת ערומה וכל הילדים הקטניםבקבוצה התלהבו יותר מדי מהרחוב

ביום הרביעי.....נסענו מהולנד לפריז דרך בלגיה (עצירה במערתהנטיפים האן סור לס) אחרי זה העבירו אותנו לבית מלון ראדיסון סאס

ביום החמישי נסענו לדיסנילנד פריז (לא ירודיסני....היו ליעל זה כמה מריבות) וקניתי לי כובע של מיקי (אוזניים של מיקי ומצנפת שינה כחולה עם ירח וכוכבים) והייתיאיתו כל היום בפארקעליתי על כל המתקנים שרציתי והספקתי לעשות את הספייס מאונטיין פעמיים ! במקוםהראשון ! (כולם בקבוצה שלי קראו לזה הטיל או התותח ומזה התעצבנתי) אינדיאנה ג'ונס מקום ראשון (כי הסרטתי על הרכבת) פעמיים ! והביג טאנדר מאונטיין פעםאחתהכיהתלהבתי מזה שהפיצה היא בצורת מיקי ועל הבקבוק יש בליטות כאלה בצורת מיקיאחריזה חזרנו למלון

ביום השישי היה לנו את היום בפריז בהתחלה נסענו קצת בפריזועצרנו לצלם ואחרי זה עלינו למגדל אייפל וקצת צעקתי בעברית אז כמה צרפתים התרחקוממני |אופס| אחרי זה היו חלק שהלכו לארמון פונטבלו והיו חלק שנשארו בפריז (נשארתי !) בפריז סתם הסתובבנו ונסענו במטרו למלון .

ביום השביעי (היום לפני אחרון ! ) בבוקר נסענו לכנסיית הסאקרקה ואחרי זה היה לנו קצת זמן להסתובב , אחרי זה נסענולבריסל וראינו את הילדה המשתינה ואת המניקן פיס , ראינו מלא חנויות שוקולד וגםקניתי הרבהאחריזה הכלתי ופל בלגי והיה ממש טעים :| אחרי זה נסענו למלון ועשינו מסיבה קטנה בגללשזה היום הלפני אחרון

וביום השמיני נסענו לוואליבי , היום הכי עצוב מכולםנכנסולוואליבי והורטיגו לא פעלה ! דווקא היום , כשתכנני עליה ! עשינו את הבומרנג הזה (לאזוכר את השם) עשינו את הפלאש בק ואז היה לנו זמן חופשי , אני רצתי לתור של הרכבתהעץ , בתור חיכיתי יותר משעה (ואני לא מגזים) אחרי זה כשהגיע התור שלי , שכברנשענתי על השערים הנפתחים העלה שהם הדבר היחיד שמפריד בינך לבין הרכבת ! רכבת אחתנתקעה בעליה ורכבת אחת נתקעה בסוף המסילהאחרישהרכבת התחילה לפעול עברה חצי שעה והגיע תורי לעלות (אני אשקר אם אני אגיד שלאפחדתי למות , אבל עדיין עליתי) עליתי לרכבת עם שלפוחית מלאהוזהאומר שכל תזוזה אתה מרגיש שעוד שניה אתה כולך משתחרר עשיתי את הרכבת כשכל שניה אנימרגיש שאני הולך להשתין על הרכבת , בסוף שרדתי את זה ירדתי מהרכבת ואני רואה מההשעה......נגמר הזמן שלנו בוואליבי ! לא הספקתי לעשות כמעט אף מתקן ואז התחלתילבכות , הרבה וככה נגמר הטיול

והנה התמונות :

המפעל גבינות
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
המפעל לקבקבי עץ תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מריחואנה לכולכם !
עלי באבא באפטלינג תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
חיטהורן תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
הגן שעשועים המגניב
עוד תמונה מהגן שעשועים תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
וואליבי תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
אני בדיסני (בינתיים אני ככה , בקרוב תמונה עם הפנים ) תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
מדורודאם

ובהזדמנות הזאת אני רוצה להמליץ לכם על מגה פמילי ובעיקר על המדריכים דני חי ומנשה מחלב !

נערך לאחרונה ע"י dor_dafna בתאריך 10-07-2007 בשעה 15:27.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:29

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר