לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-07-2007, 19:40
  אופטימוס פריים אופטימוס פריים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.07
צריך עזרה בקשר לגיוס, אני כבר עובד עצות...

בקיץ שלפני שנה בדיוק הלכתי לגדנ"ע צלילה על מנת לנסות להתקבל לשייטת 13, ועברתי בהצלחה. מאז אני מחכה לגיוס שלי לשייטת.

בחנוכה האחרון החלה לי בעית שמיעה קלה באוזן ימין, פשוט באמצע היום התחלתי לשמוע צפצוף באוזן ימין ומאותו יום אני שומע צליל גבוהה באוזן ימין צליל חלש ורציף כל הזמן כל הלילה כל היום ואולי זה נשמע כמו בעיה זה ממש זניח ומהר מאוד מתרגלים וזה לא נורא בכלל.

כאמור במהלך השנה קיבלתי מיונים לטיס שלא רציתי להיות טייס אבל הלכתי כי הבנתי שזה חובה ובירפא ב' לא עברתי בדיקת שמיעה בעקבות הבעיה החדשה , משום שבאוזן ימין איני שומע תדרים גבוהים (תדרים גבוהים יותר מאלה שבני אדם משתמשים בהם לדיבור ).

לא ממש עניין אותי כל העסק אבל עכשיו מלשכת גיוס שולחים לי ועדות רפואיות שרוצות להוריד לי את הפרופיל, ועשיתי את הבדיקות שמיעה אצל מספר רופאים שונים עשרות פעמים והתוצאות תמיד זהות... יש ליקוי שמיעה קל באוזן ימין שע"פ הצבא אומר שאסור לי להיות חשוף לרעש והדבר אמור כביכול להוריד לי את הפרופיל ל 72 או 64. אני ממש לא רוצה שזה יקרה ואני שוקל בכובד ראש גם לנסות ולזייף את הבדיקה הדבר אינו קשה כל כך. כמו כן אין סיבה שאני יהיה בתותחנים או שריון בגלל בעית שמיעה כי שם קולות חזקים הם הדבר הכי נפוץ.

האחירו לי את הגיוס בעקבות כל הבירורים האלה למרץ שזה גם מפגר כי זה גורם לי להתגייס בגיל 19 ובנתיים יש לי תור אצל מומחה אף אוזן גרון ואני מרגיש שאין לי מספיק ידע כדי להצליח להחליק את הבעיה שלי.
חשוב לזכור שבמהלך הגדנע צלילה ביצעתי איזה 6 צלילות עומק ולא סבלתי מבעיות אוזניים בכל הצלילות ואני לא חושב שיש לי בעיה עם צלילה. גם בעית שמיעהבחיי היום יום אין לי אני אפילו שומע כמו כריש ובחיי שהבעיה זניחה !

בבקשה עזרה מכל מי שיודע מה כדאי לי לעשות או מה עלי לעשות ? אני עובד עצות אין לי מספיק ידע כדי להתמודד עם הבעיה ואני מוכן לקחת כל סיכון שכרוך בנסיון לנצח את המערכת, כמו כן החלום שלי מאז שנולדתי הוא להיות בשייטת

תודה לכולם במיוחד לאלה שהצליחו לקרוא את ההודעה המאוד ארוכה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:25

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר