17-07-2007, 23:40
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.04.07
|
|
|
לגבי צו ראשון!!!!
אהלן, יש לי צו ראשון בעוד 3 שבועות ואני די בבעיה.
הבנתי מחברים שצריך להגיד למראיינת בצו איזה כיוון הייתי רוצה. עכשיו הבעיה היא- שאין לי מושג !
לקרבי אין לי ממש בעיה ללכת. אין לי בעיות משמעותיות שיורידו לי את הפרופיל, אבל אני לא יודע אם אני ממש רוצה לאכול קש שם (לפי מה שהבנתי מהודעות בפורום ועוד מקומות).
היתי רוצה טייס (כמו כל אחד =]) אבל הבנתי שבריאיון יש איזה קטע עם זה. המראיינת שואלת מה הייתי רוצה, ואני אומר לה טייס אז היא שואלת אם היה אכפת לי ללכת לגולני למשל. כדי להעלות את הקב"א לפי השאלה הזאת אני צריך להגיד שכן- שלא אכפת לי ללכת לגולני. יענו היא רוצה לדעת אם אני קרבי בנשמתי או משהו כזה.
עתודה, נשמע גם מעניין. הצבא מממן לימודים ואחר כך אני משרת בצבא עם זה. אבל זה נשמע מעפן וכל החוויה שבצבא הולכת סתם.
במודיעין באיזה יחידה שם שירתו כמה קרובים שלי וכדי להיכנס ליחידה הזו צריך המלצה. הם הציעו לי המלצה, ואם אני רוצה אני צריך לגשת למבחנים. גם לגבי זה אני לא יודע אם ממש בא לי. להיות ג'ובניק שכל יום בבית בידיעה שאנשים מתיבשים בשמירות באותו רגע.
אז...נתתי לכם את הכיוונים שאני מתלבט (קרבי,טייס,עתודה ומודיעין), אתם חבר'ה עם ניסיון ואני מקווה לעזרה,תודה.
|