לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2007, 01:42
  HananOh18 HananOh18 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.06.07
שאלה בקשר לקד"צ טכני בחיל האוויר..כנסו בבקשה

שלום...אז ככה..התאריך גיוס שלי הוא 9.12.07
הלכתי למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר ועברתי אותם..יש שם מספר תפקידים אבל אף אחד מהם לא ממש מעניין אותי ואמרו לי שכדאי לוותר על הקורס,עוד סיבה שיש לי לוותר על הקורס הוא שהוא מתחיל ב.12.8 , 4 חודשים לפני התאריך גיוס המקורי שלי...אני רוצה קצת חופש
עכשיו הבעיה היא,שאם אני חותם על וויתור בקורס,אני לא יודע לאן אתגייס,מילאתי מנילה ולאף אחד מהתפקידים שדרשו מיונים לא קיבלתי זימון למיון ומבחנים...
דיברתי בלשכת הגיוס עם כמה אנשים ואמרו לי שלא יישלחו אליי זימונים כי כל המבחנים והמיונים כבר היו..
אז לאן אני יתגייס?
אם זה עוזר אז הפרופיל שלי הוא 64,קב"א 54
(אני מעדיף לשרת במודיעין)
תודה מראש חברים ולילה טוב
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2007, 13:35
  erez212 erez212 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.07
יש לי נסיון אני לא אומר סתם דברים
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי x4xux שמתחילה ב "קודם כל לבחור הראשון : תלוי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי x4xux
קודם כל לבחור הראשון : תלוי איזה תפקיד נותנים לך לעשות לא כל תפקיד מענין אבל אם נפלתה על תפקיד מענין אז למה לא ... עצם זה שתעשה את הקורס באוגסט זה כבר אומר שתשתחרר מהצבא חודשים לפניי !

שנית כל לבחור השני : " ...טכנאי חשמלאי מטוסים וזה לכול החיים אחרי זה יהיה לך עבודה לכול החיים משכורת טובה וכו'... " מאיפה הבאתה את זה ? איזה נסיון יש לך בדיוק ? מה אתה עכשיו לומד שאתה חושב שיביא לך ניסיון בזה ? או שאתה עוסק בזה בכלל ?

מה אתה חושב שאני סתם אומר?
מי שנניח טכנאי מטוסים אז שיוצא לאזרחות במידה ולא נשאר בצבא יחטפו אותו לכול מיני מקומות שקשורים כמו תעשייה אוורית וכו' ואני כן אומר את זה מנסיון אז תשב בשקט יא פעור...
למה אני יכול ללמד אותך דבר או שתיים על צבא ואני לא סתם זורק דברים לאוויר
אני אומר בדוק חתום תתבגר יא צ'ונגגגג
ישן 17-07-2007, 23:28
צלמית המשתמש של x4xux
  x4xux x4xux אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.04
צעירוס
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי x4xux שמתחילה ב "הם לא התיחסו למנילה בגלל שכבר..."

בדקתי בהודעות שלך ואתה עוד לא התגיסתה צעירוס אין לך מספר אישי עדין ואתה מדבר כבר ....

אנשים הרעילו אותך השלעסוק בחשמל מטוסים זה טוב לאזרחות ! בולשיט ! אתה תתגיס ... יהיה לך פרופיל 45 אתה תהיי פקיד או אפסנאי ואתה תבין הכל ... אתה תראה חילים עוסקים ב 1001 דברים ושום דבר לא מועיל פרט לכמה מקצועות כמובן .. אבל המקצועות שאתה מדבר מניסון של אחרים אתה בכלל לא יודע מה אתה מדבר ! תאמין לי תתגיס ותזכור שהיה איזה מישהו בפורום שאמר שכמעט ואין שום דבר שמועיל בצבא ! כשתתגיס תבין הכל !

צעירוס ! דבר איתי כשתשתה תפחית שלך בבקום !

* ולפותח האשכול : תעשה מה שאתה רוצה בצבא אם אתה רוצה להיות נהג או צבעי או לוחם תעשה רק מה שתרצה ולא שום דבר שמחריכים אותך או שממליצים לך ! רק מה שאתה רוצה ! בהצלחה גבר !

נערך לאחרונה ע"י x4xux בתאריך 17-07-2007 בשעה 23:36. סיבה: תוספת
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:05

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר