לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2007, 00:23
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
תגדיר מה בדיוק המטרה שלך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Soulseek שמתחילה ב "חיבור רמקולים של מחשב ל..טלוויזיה"

אני מבין שמדובר במערכת רמקולים סראונד (6 רמקולים) ושמהמחשב אתה מצליח לשמוע שמע כמו שצריך מכל 6 הרמקולים (כולל פיצול נכון של השמע בין הרמקולים).

עכשיו, מה המטרה? לשמוע את שידורי YES בכל הרמקולים? רק בחלק מהרמקולים? בסטריאו או בסראונד?

אין לי YES ולא הצלחתי למצוא באתר שלהם מידע מספיק מדויק על הממיר, אולם עד כמה שידוע לי אין בו יציאות אנלוגיות לסראונד אלא רק
יציאה דיגיטלית. יציאה כזו יכולה לעזור לך אם יש לך רסיבר שיודע לפענח את שיטת השידור ולפצל את האודיו למספר ערוצים (כדי שכל רמקול יקבל מידע קצת שונה).

אפשרות נוספת שיכול להית שתעבוד היא במידה ויש לך כניסה דיגיטלית במחשב, יכול להיות שהמחשב יוכל לבצע את הפיענוח הנ"ל בזמן אמת, אולם אז המחשב יהיה חייב לפעול כדי שתוכל לשמוע סראונד משידורי YES.

עוד אפשרות, אם אתה בסה"כ רוצה לשמוע את שידורי YES סטריאו מהרמקולים היא לחבר את הממיר של YES ל-LINE IN של כרטיס הקול במחשב ואז המידע יועבר (אחרי משחק קטן במיקסר הפנימי של כרטיס הקול) לרמקולים.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר