תגידו זה רק אני או שבנות יכולות להיות מאוד מוזרות?
לפעמים יש לי הרגשה שמשהי לא רוצה אותי אבל היא רוצה שאני ארצה אותה....
אני לא יודע איך להסביר את זה אבל זה נוראי!!!
כאילו למה? למשהו היית פעם את אותה תחושה? ובנות זה באמת ככה? אתן יכולות להסביר את זה?
נראה לי שזה מה שגורם לבנות לרצות "לשחק" בנו... חחחח בקיצור זה מתסכל... תגיבו חבריה P:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "תגידו זה רק אני או שבנות יכולות להיות מאוד מוזרות?"
חחח בנות הן עם מוזר ויפה :]
ובקשר לעניין שלך כן בטח שזה קורה, הרבה פעמים קרה לי מצב שמישהו רצה אותי, ולא רציתי אותו, ממש לא, אבל כשפיתאום הוא התחיל קשר עם מישי, זה ממש הפריע לי, כאילו.. לא יודעת פשוט רציתי שהוא ימשיך לרצות אותי בלי שאני ירצה אותו.. לא יודעת.. נו... מוזר חח כמו שאמרת, עזוב אותה, תמשיך הלאה אל תתקע על זה.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי V.G שמתחילה ב "תגידו זה רק אני או שבנות יכולות להיות מאוד מוזרות?"
רציתי שמישהו מסויים ירצה אותי אבל אני לא רוצה אותו. זה לא מוזר. אולי זה נובע מכך שהן רוצות לבחון את כוח המשיכה שלהן. אולי הן רוצות רק חלק ממנו ולא את החלק השני. אולי זה באמת משחק, אבל בלתי רצוני.
אני לא מבולגנת, אני פשוט חושבת שכאוס זה הסדר של היקום...
למה שירדו לו בגלל זה נקודות זכות? אנחנו יודעות שאנחנו מוזרות, זה לא אמור להעליב.
בכל אופן. התחושה הזאת מאוד מובנת. מי לא אוהב להיות נאהב? עצם התחושה שיש מישהו, גם אם את ממש לא מעוניינת בו, שאוהב אותך מאוד מחמיאה ונעימה.
אני יודעת שזה קטע די מעצבן ופוגע, אבל מה לעשות, יש כאלו שמרסנות את זה ויש כאלו שלא.
תשמע, תעבור הלאה, אל תתקע על בחורה כזאת, היא לא באמת רוצה איתך קשר, למרות שהיא נהנת מהתחושה. תמשיך למישהי אחרת
גם הרבה בנים הם כאלה, זה יותר תלוי באיזה טיפוס אתה, ת'אכלס בכל אדם יש את היצר הזה אבל יש אנשים
שכל האושר שלהם נובע מזה, עצוב.
ראיתי הרבה בנים שמתנהגים ככה וכן אני סבלתי מאוד מבנות שהיתנהגו אלי ככה, היתנהגות מאוד אינפנטילית לטעמי, אל תתעסק עם בנות שמשחקות איתך,
זה פשוט מראה עד כמה רציני קשר איתן יכול להיות.
חחחחח בטחח שקרה ובטח שקורה זה ככה האמת !
קרה לי מלא פעמים שמישהו רצה ואני לא רציתי אבל עשה לי טוב עצם זה שהוא רצה אותי ורציתי שזה יהיה ככה
חחחחחחחחחח בקיצור כן כן כן בנות מוזרות
ראה דוגמא טובה את הסדרה האקס המיתולוגי
לAu79 חחח ממש ממש לא אכפת לי על נקודות זכות של בנות בפורום P: בשביל זה יש בעצם את הפורום אפשר לשאול דברים שבמצב רגיל אתה לא תשאל... כי בפורום אתה לא מחפש משהי לקשר אלא יוצר חברים ווירטואלים שאפשר לדבר איתם על הכל (כמעט)
לכל השאר... חחחח כן אולי זה באמת טבעי אבל זה מעצבן ברמות לא הגיוניות!! הייתה אחת שהטריפה לי את השכל במשך שבוע כמעט ולא ידעתי מה היא רוצה בכלל... מצד אחד אומרת שהיא לא רוצה כלום ומצד שני שואלת מה אני מוצא בה... חחחח שלחתי לה משהו נחמד שכשאתה קורא את זה מצד אחד זה מביע אהבה ומהצד השני זה בעצם אומר שהרגשות נגמרו... חחח וזה הכניס אותה לבלבול ראיתי שהפריע לה אם אני אפסיק להרגיש אלייה משהו... בקיצור נשבר לי מהסיפור הזה חחח שמתי אותה באגנור באיסי ופלאפון....
נשבר לי מחפירות מהסוג הזה...
אחרי חודשיים שלא דברתי איתה אחרי שהיא דחתה אותי היא באה לבכות לצומי...
אה כן אחרי שהיא דחתה אותי משהו רץ לספר לה שהדרדרתי קצת בלימודים ושאני נופל בכל דבר אפשרי (באמת הייתה לי תקופה כזו בגלל זה) אז היא ניסתה להבהיר לי שזה לא בגללה!!! חחחח זילה לי בשכל יופי טופי... והכי מצחיק שהיא התחמקה מלדבר איתי....
בקיצור הסיפור הזה מאחורי... חחחח מה שאני עושה עכשיו זה הפקת לקחים ולמידה להבא...
אז תודה רבה על התגובות שמחתי לראות שאנשים משתפים פעולה וכן מתעניינים