11-08-2007, 23:04
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.06.03
|
|
|
מחשב חדש עושה קצת בעיות :-)
מחשב מלפני כמעט שבועיים.
לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 v2.0.
מארז compucase 6a21 עם ספק כח hec 450tw-tf 450w 2X8cm fan 24pin.
אני מעריך שזה מספיק כרגע :-).
הקיצר, בהתחלה, ביומיים - שלשה הראשונים, לאחר שהתקנתי את windows xp sp2, היו 3 פעמים כאשר רציתי לעשות restart ומה שקרה זה שהמחשב ציפצף צפצופים מהירים וקצרים במשך שנייה-שתיים ואז כיבה את עצמו, ואז הדליק את עצמו מחדש.
כמו כן, פעם אחת כיביתי את המחשב לבד ואז לאחר חמש דקות כאשר באתי להדליק שוב(כן, איני החלטי ;-)), הוא החל לעבוד ואז לאחר שנייה או שתיים, כיבה את עצמו ואז הדליק את עצמו מחדש.
שוחחתי קצת עם MrS כאן מהפורום והוא הפנה אותי לספר של לוח האם שלי, שבו כתוב שהצפצופים האלו זה: power error, כלומר, ספק כח והוא הציע לי להחליף ספק בחנות.
מה שמעניין זה שבהמשך הזמן, המחשב עבד שלשה ימים ברציפות ללא כיבוי כלל וללא בעיות בכלל.
ביום שישי שהיה עכשיו, גם כן ניסיתי לעשות restart ושוב היו הצפצופים האלו.
מה- 3 פעמים שהיו לפני כמעט שבועיים, רק עכשיו זה חזר. קטע מוזר.
כמו כן, ביום שישי, הווינדווס נתקע איזה 3 פעמים. ממש נתקע. רק restart בכח עזר לו.
וגם, הייתה פעם אחת של מסך כחול אימתני :-), שאומר שהייתה בעיה ווינדווס נאלצה לכבות את עצמה כדי שלא ייגרם נזק למחשב וכולי וכולי(זה די ארוך ואין לי כח לפרט את כל ההודעה).
כמובן שעשיתי restart והמחשב עלה כמו שצריך.
עכשיו, אולי תאמרו spyware אז האמת שבדקתי את העניין ועד כמה שאני מבין, המחשב נקי ללא כל הגועל.
האם מישהו יכול להעלות בדעתו עוד משהו מלבד הספק?
(פשוט אין לי חשק לתת את המחשב לכמה ימים לחנות כדי שיבדקו אותו, למרות שכניראה לא תהיה ברירה)
תודה רבה :-)
|