לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-08-2007, 21:50
  I.B I.B אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.12.05
בסך הכל רציתי לתרום למדינה כמה שיותר...

הרבה זמן לא כתבתי בפורום.
ביולי 2006 התגייסתי לקורס טייס מספר 158. לאחר 10 חודשים הפסקתי השתתפות בוועדות סוף בסיסי.
בחרתי לוותר על התפקידים שהוצעו לי בחיל האויר על מנת שאוכל לשרת במערך הלוחם של צה"ל.
מרגע זה מתחיל הסיפור.
הגעתי לבקו"ם ושם שיבצו אותי לפל"מ (פלוגת ממתינים) לתקופה של הראיונות - כלומר לעשות עבודות רס"ר עם משתמטים וסרבני פינוי, להוציא עשבים , לנקות את השירותים של המעצר , ועוד מגוון רחב של משימות בסגנון. אחרי שבועיים בערך החלטתי לעבור לימ"ס איו"ש. מי שלא בקיא בתחום, יחידת המסתערבים שייכת למג"ב. הגעתי לראיון אצל בחור בשם לוגסי שהוא קצין הגיוסים של מג"ב
אני : " לוגסי תן לי יום אחד להגיע לימ"ס ליראות מה זה, כדי שאני לא יקנה חתול בשק. אם אני יהיה מרוצה נסגור שאני הולך לשם."
לוגסי : " עזוב. אני משבץ אותך שם אתה תאהב את זה. אם לא תאהב אני מוציא אותך בחזרה לצה"ל. "
אני : " יש מצב לקבל את זה בכתב? "
לוגסי : " לא , זה לא יראה טוב כלפי הממונים עלי אבל מילה שלי אני מוציא אותך".

מפה לשם ביקשתי לצאת מימ"ס בחזרה לצבא( אחרי שבועיים בערך) כשעוד לא התחלתי את הקורס. ואז התחילו המריחות, וה"לא הבטחנו כלום" וכל השיקולי כוח אדם של מג"ב איו"ש, משפטים כמו "צא מהסרט שאתה ביחידה מיוחדת את הולך להיות לוחם בפלוגות של מג"ב", "אני מבין שאתה רוצה לתרום למדינה אבל שיקולי כוח אדם במג"ב כרגע יותר חשובים" ועוד דוגמאות רבות בסגנון.
כיום אני משובץ בפלוגה מבצעית של מג"ב, כשעם כל הכבוד ללוחמי מג"ב (ויש כבוד) זה לא איפה שאני ראיתי את עצמי מסיים בשירות הצבאי שלי.
אין ספק שאיפה שאתה מתחיל את הצבא ואיפה שאתה מסיים אותו זה שני מקומות שונים לגמרי.
אני כתבתי את הסיפור שלי כאזהרה לכל החברה ששוקלים לעבור ליחידות מיוחדות שכפופות למג"ב, ולמתגייסי מג"ב בכלל. אם אין לכם קומבינות בדרגים בכירים אל תאמינו למילה ממה שאומרים לכם. אל תאמינו לשום דבר שהוא לא בכתב ובכלל תנסו להתרחק מהמערכת הרקובה הזאת כמה שיותר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2007, 21:56
  WqBw WqBw אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I.B שמתחילה ב "בסך הכל רציתי לתרום למדינה כמה שיותר..."

לפי דעתי , אתה צריך להיות אסיר תודה שהגעת לקורס טיס תחילה .

יש מלא ילדים ... אני מכיר המון ... אחלה בחורים ! אנשים משכמם ומעלה ! אבל לא עברו ירפ"א א' , ואחרים שאני מכיר ששחצנים , חרא של חברים ממש ככה כן עברו !

קיבלת מתנה של 10 חודשים בקורס טיס , המון מלש"בים היו נותנים המון בשביל הקורס הזה !
אז תבין איזה מתנה הייתה לך ביד ! אתה צריך להיות אסיר תודה .

דבר שני , אם נכנס לעומק יותר , לא חשוב היכן אתה משרת , באילו תנאים , פשוט אתה צריך לתרום למדינה בכל מקום , אתה לא מתגייס בשביל לשרת את עצמך , אלא את המדינה , ואם אתה מקבל את "גזר הדין" ומשרת את המדינה מכל "גזירה" אז אתה אדם גדול ! ואנשים כאלו מצליחים !

בהצלחה בכל מעשי ידיך , אני חושב שהיית צריך לגשת לתפקיד בחיל האוויר .
תנסה להסתכל על הצד החיובי .

כמו שאמרתי קבלת "הגזירה" וההתמודדות עימה , כאן האיכות נמדדת , אז לא כל בוגרי קורס טיס הם הטובים , טוב או רע איכותי או לא .. נמדד במגמה אחרת בכלל .

החיים קשים , צריכים להתמודד ולמצות את התכלית .

בברכת הצלחה,

נערך לאחרונה ע"י WqBw בתאריך 01-08-2007 בשעה 22:01.
ישן 01-08-2007, 22:33
  MaKel MaKel אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.01.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי WqBw שמתחילה ב "לא."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי WqBw
לא.

כן הגזמת..
זה שהוא הגיע לקורס אז אולי הוא בכלל לא רצה וסתם התגלגל עם המיונים
ויכול להיות שנתן את כל כולו כדי להגיע זה עדיין לא מצדיק את הניסוח הזה שלך

ולפותח האשכול
תודה על האזהרה,וזה די ידוע שהכל בצהל זה ככה שכונה ולא שמים עליך,אני למשל מחכה לאיזה תשובות של בדיקת דם שעוד לא הגיעו,ואמרתי לצהל שזה יגיע בקרוב אבל את הלשכת גיוס זה לא מעניין והם חושבים שאני משתמט ,ואני הכי רוצה שבעולם להעלות פרופיל! והם מאיימים בטלפון שיקחו אותי למעצר כי אני לא מביא להם את התשובות, ושולחים לי הזהרות הביתה
בקיצור צבא מפגר ולא מאורגן

חבל שלא לקחת את התפקידים שמציעים למי שמסיים בסיסי הבנתי שיש עם כטבמים וכל מיני כאלה יכול להיות ממש אחלה והרבה פחות כאב ראש
ישן 02-08-2007, 04:45
  erez212 erez212 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.07.07
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי אלי18 שמתחילה ב "אני לא בטוח שאני הבנתי או שאתם הבנתם"

טטיס טיס אבל טעות של טירון פעור..
כול מלש''ב צ'ונג יודע שאסור ואסור לרוב להאמין לאף מילה שיוצא מהקצין מיון
כול מה שהוא אומר צריך לקחת ולהבין שזה דבר שאינו נכון במלאו ויעשו הכול על מנת שתילחו בסופו של דבר לאיפה שאתם רוצים
חבר שלי התגייס לגבעתי ואמר שהוא לא רוצה והוא רוצה גולני
כמובן שהקצין מיון אמר אין מקום אי אפשרות חבל שסתם תישב שבוע במעצר על פארש כמובן חבר שלי האמין כמו רבים אחרים והלך לגבעתי עם דכאונות של החיים לעומת חבר אחר שבחר להשאר ואמר אין לי מה להפסיד אז אני יהיה שבוע במעצר הכי הרבה לפחות אני ידע שעשיתי תמקסימום תנחשו אותו חבר קיבל בסופו של דבר גולני למה זה רק מראה על כח רצון קצין מיון בא אליו ואמר אתה מקבל דח''ש והתאריך שלך יהיה התאריך הראשון של גיוס גולני הקרוב וזהו סיפור שכדאי להבין כמובן לא ואמר שכול אחד יצליח יכול להיות תיהיה שבוע בעמצר ובסוף תגמור בכלא או לא יודע מה כול אחד אחראי בלבד על עצמו אבל הצבא הוא גוף שלא אמור להקשיב לבקשות שלנו המשלבים הפעורים כי אז הצבא היה ניראה ככה שהיו בדיוק שתי חיילים תותחנים עוד 3 חובשים וכול השאר מטכ''ל אז חבר'ה קצת הגיון ואין מה לעשות אתם חייבים לשרת בשביל המדינה ולהגן עלייה בכול דרך שהיא גם אם מוצא חן בעיניך וגם אם לא נקודה....
ישן 02-08-2007, 12:16
  שחריקוס שחריקוס אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי I.B שמתחילה ב "בסך הכל רציתי לתרום למדינה כמה שיותר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי I.B
תן לי יום אחד להגיע לימ"ס ליראות מה זה, כדי שאני לא יקנה חתול בשק. אם אני יהיה מרוצה נסגור שאני הולך לשם."

תגיד לי מה אתה חושב? מה הולך פה מסחרה?
יום אחד להגיע לימס? אתה רוצה אוליי ישימו אותך בחדר אוכל קצינים שתראה אם בא לך, באם מתאים לך בעקבות טיב האוכלל להתפתח לקצין בהמשך שרותך המחשל והקשה והמלא ניסיונות?

אם תיהיה מרוצההההההההההההה????????????????
תגיד לי אתה יודע לאן הגעתה? זה שהגעתה לקורס טיס זה יפה מאוד.. 10 חודש יפה מאוד..
אבל השחצנות הזאת כאילו מגיע לך הכל מגעילה ביותר וכדאיי מאוד שתלמד יותר את המערכת הצבאית..
כי עם איך שדיברתה עם אותו קצין אתה חושב שאתה בבורגר ראנץ', הכל מגיע לך..

אם אתה לא רוצה לקנות חתול בשק לך תעשה בדיקה לפניי לרכב שאתה קונה באזרחות....

נערך לאחרונה ע"י שחריקוס בתאריך 02-08-2007 בשעה 12:18.
ישן 02-08-2007, 13:08
  משתמש זכר חטאב מת חטאב מת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.11.06

תראה, הדבר היחיד שנראה לי קצת מוזר, שאתה רוצה תקופת ניסיון. לצערנו בצבא לא תמיד הולך כמו שרוצים, ונכון עבדו עלייך, אבל, זה ממש אבל ממש דבילי לעשות "טוב תן לי ניסיון ואם אני אוהב את זה" זו הרי לא תוכנית לפי בקשתך, אז וואלה לא הגעת לאן שרצית, קורה, חיים קשים, סוחבים.
ולגבי זה שיש את העניין של השקרים בצה''ל מקציני מיון, זה כבר מזמן לא חדש,תמיד צריך לקחת בעירבון מוגבל את מה שנאמר.
נורא אשירה, לך אכבירה, שיר מהללי
לך אתנה מנת חבלי
בכלל זמן עזור אל נורא, גזע אברהם, נצר תפארה,
אתה אל חי נותן תורה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:31

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר