לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-08-2007, 15:00
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
זו הרשימה שלי לטירונות \טירונות 02

כלי מיטה:
  • כרית
  • ציפה
  • סדין
היגיינה:
  • שמפו
  • סבון רחצה
  • סבון ידיים
  • ג'ל גילוח
  • סכין גילוח
  • סטייק
  • 2 מגבות
  • דאורדורנט
  • מברשת שיניים
  • משחת שיניים
ביגוד והנעלה:
  • 6 חולצות לבנות T-שירט
  • 3 זוגות גרביים ירוקת
  • מכנס ארוך רגיל
  • 3 זוגות גרביים רגילות
  • נעלי ספורט
  • כפכפים
  • 6 זוגות תחתונים
אוכל:
  • חטיפים:
    • 3 חבילות צ'פס
    • 2 חבילות צ'טוס
  • כמה כריכים ליום הראשון
א. מה דעתכם על הציוד?
ב. אני אמור להיכנס לטירונות 02 ב9 לאוגוסט (פרופיל 45), וקראתי את כל המאמרים ובכול זאת יש לי שאלות:
  1. איך שאני נכנס לטירונות אני יכול לראת רופא?
    1. האם הרופא יקבל מסמכים רפואים שאני אביא מהרופא האזרחי או שהוא יכול להתעלם מהם לחלוטין?
  2. אם אני פטור מדברים מסוימים כמו למשל: משקל כבד במה זה יתבטא? או ריצה למשל מה יהיה כשכולם ירצו? מה אני אעשה?
  3. הרופא בלשכת גיוס אמר שהטירונות היא "יותר 'חינוכית' יש יותר דיבורים מעבודה" יש שיעורים תיאורטיים שמה זה אומר?
  4. אני צריך להביא לטירונות שק שינה? כלומר יש מצב שלא נישן על "מיטות" האלה באוהלים?
  5. מישהו יכול להביא לי מידע עדכני יותר על הטירונות אם היו שיינוים מאז שנת 2005 או נוספו תכנים נוספים?
  6. הרבה מאנשים שאני מכיר אמרו שהטירונות הייתה שבועים ימים בלבד, כלומר הם נכנסו לשלוש אבל תמיד קיצרו אותה. זה נכון?
  7. תודה רבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-08-2007, 17:28
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתור אחד שעוד שנייה גומר את הטירונות הזו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי alex188 שמתחילה ב "זו הרשימה שלי לטירונות \טירונות 02"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי alex188
כלי מיטה:
  • כרית - תביא וכנראה תקבל מכות\יגנב. מלבד זאת, הנשק שלך הוא הכרית שלך.
  • ציפה - חחח, אתה הולך כל יום לשים ציפה חדשה?
  • סדין - אתה לא בבית, לא להגזים. יושנים על מיטת סוכנות ומזרון לא מזרון...
היגיינה:
  • שמפו
  • סבון רחצה
  • סבון ידיים - מה ההבדל בין סבון רחצה לידיים? יותר אחוזי לחות?...
  • ג'ל גילוח
  • סכין גילוח
  • סטייק - אתה מתכוון לסטיק אני מניח, כי אחרת אין לך שם גריל
  • 2 מגבות
  • דאורדורנט
  • מברשת שיניים
  • משחת שיניים

ביגוד והנעלה:
  • 6 חולצות לבנות T-שירט - תביא ירוקות, אחרת אתה תבכה כאשר יגידו לך ללכת בלי חולצה כי אסור בשמירה, בימי שדאות ובימי יציאה לשטח להיות עם חולצה לבנה. תביא 2 לבנות וכל השאר ירוק.
  • 3 זוגות גרביים ירוקת - אסור, מותר רק גבריים אפורות ומקבלים מספיק בבקו"ם.
  • מכנס ארוך רגיל - למה? חום אימיים. תביא מכנס קצר לשעת ט"ש ולמדסים.
  • 3 זוגות גרביים רגילות - כבר עניתי לך על זה.
  • נעלי ספורט
  • כפכפים
  • 6 זוגות תחתונים - תביא יותר, יש סבירות גבוהה לסגור שבת. אני אישית עם כל הפלוגה שלי סגרנו שבת ראשונה ותאמין לי שלא היה כיף שבועיים עם 6 זוגות תחתונים.
אוכל:
  • חטיפים:
    • 3 חבילות צ'פס - לא יהיה זמן.
    • 2 חבילות צ'טוס - לא יהיה זמן.
  • כמה כריכים ליום הראשון - מקבלים מספיק אוכל שם...
א. מה דעתכם על הציוד?
ב. אני אמור להיכנס לטירונות 02 ב9 לאוגוסט (פרופיל 45), וקראתי את כל המאמרים ובכול זאת יש לי שאלות:
  1. איך שאני נכנס לטירונות אני יכול לראת רופא? - לקח לי שבוע עד שנתנו לי לראות רופא וזה רק כי כמעט קיבלתי דום לב אז אל תסמוך על זה.
    1. האם הרופא יקבל מסמכים רפואים שאני אביא מהרופא האזרחי או שהוא יכול להתעלם מהם לחלוטין? הוא יכול להתעלם לחלוטין, אבל לרוב הם נחמדים.
  2. אם אני פטור מדברים מסוימים כמו למשל: משקל כבד במה זה יתבטא? או ריצה למשל מה יהיה כשכולם ירצו? מה אני אעשה? משקל - אתה תלך עם ממיה אחת פחות באפוד ויכול להיות שתשמור בלי אפוד... סתם סיסי ואין צורך. בריצות כאשר כולם ירוצו אתה תעשה פקלים (שכיבות שמיכה).
  3. הרופא בלשכת גיוס אמר שהטירונות היא "יותר 'חינוכית' יש יותר דיבורים מעבודה" יש שיעורים תיאורטיים שמה זה אומר? יש קצת מאוד שיעורים והרבה מאוד טירטורים ושביזות. יש אולי 3 סדנאות לשבוע כל שאר הזמן אתה מנקה, עובד ורץ.
  4. אני צריך להביא לטירונות שק שינה? כלומר יש מצב שלא נישן על "מיטות" האלה באוהלים? לא אין מצב וגם מקבלים שק שינה מהצבא. אני אישית ישן על המיטה בלי כלום, אבל...
  5. מישהו יכול להביא לי מידע עדכני יותר על הטירונות אם היו שיינוים מאז שנת 2005 או נוספו תכנים נוספים? שלח לי בפרטי הודעה עם שאלות ואני אענה לך.
  6. הרבה מאנשים שאני מכיר אמרו שהטירונות הייתה שבועים ימים בלבד, כלומר הם נכנסו לשלוש אבל תמיד קיצרו אותה. זה נכון? לא נכון. אני אישית עושה 5 שבועות והכי קצר שבכלל אפשר לעשות זה 3 שבועות, אבל פלוגות של בנים לרוב עושות 4-5.
  7. תודה רבה בבקשה
ישן 03-08-2007, 18:40
  alex188 alex188 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.12.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "בתור אחד שעוד שנייה גומר את הטירונות הזו"

א. אז בכלל לא להביא כלי מיטה ?!

ב. אין לי חולצת ירוקת ואני לא אקבל בבקום?!

ג. הגרבים הירוקת קניתי בריקושט וכותב שזה לצבא.... בעעע... אבדו עלי

ד. הזוגות גרביים רגילות זה לנעלי ספורט

ה. אני לא הולך עם מכנסיים קצרים ואין לי שורט בבית ואני לא מתכוון גם ללבוש.

ו. למה יותר תחתונים? אני נכנס יום חמישי אם אני אשאר שבוע זה עד יום שיש הבא שזה 8 ימים אז נביא 9 תחתונים, יותר טוב?

ז. אני לוקח תיק קטן למסמכים אז אני אניח שם גם חטיפים או שאסור לקחת תיק קטן? יש לי תיקייה ממש גדולה של מסמכים אני לא מתכוון להסתובב שם כמו פרלקיט

ח. העניין עם הרופא ממש מדאיג אותי , אני חייב לראות אותו לפני הגיוס אני יכול לראות אותו עוד בבקום? אם אני לא אקבל פטור משמש אני פשוט אמות וזה מוקדם מידי.
אני גם רוצה שיבדוק אותי לפטור מנשק נראה לי מיותר למישהו שרואה בעין אחת ליירות, לך תדע לאן אני איירה עוד...

ט. טוב הסיוט מתארך לשלוש שבועות, לדעתי הפוסט הבא שלי זה יהיה מעולם הבא..
ישן 03-08-2007, 18:49
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי alex188 שמתחילה ב "א. אז בכלל לא להביא כלי מיטה..."

ציטוט:
א. אז בכלל לא להביא כלי מיטה ?! אכן, אל תביא כלום למיטה.

ב. אין לי חולצת ירוקת ואני לא אקבל בבקום?! לא בבקום מקבלים רק לבנות (למדי א').

ג. הגרבים הירוקת קניתי בריקושט וכותב שזה לצבא.... בעעע... אבדו עלי אכן שיקרו לך, יש לי חבר שקיבל שעות ביציאה בכלל שהיו לו גרבים שחורות ולא אפורות...

ד. הזוגות גרביים רגילות זה לנעלי ספורט סבבה...

ה. אני לא הולך עם מכנסיים קצרים ואין לי שורט בבית ואני לא מתכוון גם ללבוש. אם אתה מתגייס באוגוסט אתה תבכה על המכנסיים הארוכות. 40 מעלות בניצנים וזיקים זה לא משהוא מיוחד אלא יום יומי וכאשר יש לך מד"ס או שינה אתה לא רוצה לישון עם מכנס ארוך.

ו. למה יותר תחתונים? אני נכנס יום חמישי אם אני אשאר שבוע זה עד יום שיש הבא שזה 8 ימים אז נביא 9 תחתונים, יותר טוב? סבבה, לרוב מתגייסים ביום ראשון או שני ולא חמישי - אתה גם כן בטוח לא תחזור שבת ראשונה כי אז אתה רק תגיע לבסיס ביום חמישי בערב ובבוקר כבר ישחררו אותך וזה לא הגיוני.

ז. אני לוקח תיק קטן למסמכים אז אני אניח שם גם חטיפים או שאסור לקחת תיק קטן? יש לי תיקייה ממש גדולה של מסמכים אני לא מתכוון להסתובב שם כמו פרלקיט תיק מסמכים? המסמך היחידי שיש עליך בצבא זה הפטורים, הפנקס קליעה והחוגר...

ח. העניין עם הרופא ממש מדאיג אותי , אני חייב לראות אותו לפני הגיוס אני יכול לראות אותו עוד בבקום? אם אני לא אקבל פטור משמש אני פשוט אמות וזה מוקדם מידי.
אני גם רוצה שיבדוק אותי לפטור מנשק נראה לי מיותר למישהו שרואה בעין אחת ליירות, לך תדע לאן אני איירה עוד...
פטור משמש תקבל פשוט אם תסרב פקודה ותלך לצל ותשים זין ואז יבינו שאתה רציני ותגיע לחופ"ל.
פטור מנשק לא תקבל. לא גומרים טירונות בלי נשק. זה חלק בסיסי מההכשרה וכל חייל חייב לירות בנשק וחייב לעבור הכשרה עם נשק.

ישן 03-08-2007, 18:59
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי alex188 שמתחילה ב "א. אז בכלל לא להביא כלי מיטה..."

ציטוט:
א. אז בכלל לא להביא כלי מיטה ?!

ועוד איך להביא כלי מיטה

ב. אין לי חולצת ירוקת ואני לא אקבל בבקום?!

ג. הגרבים הירוקת קניתי בריקושט וכותב שזה לצבא.... בעעע... אבדו עלי

ד. הזוגות גרביים רגילות זה לנעלי ספורט

ה. אני לא הולך עם מכנסיים קצרים ואין לי שורט בבית ואני לא מתכוון גם ללבוש.

ו. למה יותר תחתונים? אני נכנס יום חמישי אם אני אשאר שבוע זה עד יום שיש הבא שזה 8 ימים אז נביא 9 תחתונים, יותר טוב?

ז. אני לוקח תיק קטן למסמכים אז אני אניח שם גם חטיפים או שאסור לקחת תיק קטן? יש לי תיקייה ממש גדולה של מסמכים אני לא מתכוון להסתובב שם כמו פרלקיט

היה איתי מישהו בטירונות שאמנם ראה בשתי העיניים, אבל אחת מהן הייתה חסרת יכולת עקיבה לחלוטין (גלגל העין שלו לא היה נייד בכלל). הוא קיבל נשק וירה בו.

ישן 03-08-2007, 18:58
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Hydra שמתחילה ב "בתור אחד שעוד שנייה גומר את הטירונות הזו"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Hydra
ציטוט:
כלי מיטה:

• כרית - תביא וכנראה תקבל מכות\יגנב. מלבד זאת, הנשק שלך הוא הכרית שלך.
  • ציפה - חחח, אתה הולך כל יום לשים ציפה חדשה?
  • סדין - אתה לא בבית, לא להגזים. יושנים על מיטת סוכנות ומזרון לא מזרון...

Hydra, קצת זמן בבסיס סגור ואתה תסתכל אחורה ותגיד "איזה אדיוט הייתי בטירונות, שישנתי בלי כרית, בלי ציפה, ובלי סדין על המזרון". אין סיבה שחייל לא יביא את הדברים האלה מהבית במקום לישון על מזרון שמלוכלך עוד מהתקופה שאבא שלו עשה טירונות. גם אם עכשיו זה מסתדר לך

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר