לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-08-2007, 03:19
  משתמש זכר whoracle whoracle אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.05.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי iron man שמתחילה ב "לך למגלן"

ואללה אחי גם אני רוצה מגלן אבל אם הייתי מתקבל לדובדבן הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים. בלי לחשוב אפילו פעם אחת הייתי הולך, בלי להסתכל אחורה.

עם ההשואות הפשוטות והלא-משכילות האלה, אתה בסוף נותן שם רע לכל המלש"בים שכן רציניים לגבי יחידות כאלה או אחרות. אתה מבין, כשאתה מזלזל ביחידה כל-כך פעילה, כל-כך מוערכת בכל מעגלי הביטחון בארץ ובעולם, כמו דובדבן, זה באמת מראה צעירות ואני מצטער להגיד, בורות. פשוט חבל. חבל שהרבה יקראו את ההודעה שלך ויחשבו שכל המלש"בים כמוך ויתנהגו בהתאם, בצורה מזלזלת לכל מי שרוצה להגיע ליחידות מיוחדת. לא חסרים כאלה, לא בפרש בפרט ולא בישראל בכללי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2007, 04:11
  iron man iron man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.07
צצצצצ לא
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי yoni400 שמתחילה ב "איירון מן אני עוד לא התגייסתי..."

אתה לא יודע כלום אין לך מושג על משאתה מדבר קודם כל אני מכבד אותך כי אתה מאוהבי השייטת אנשי הצפרדע אנשי הדממה הקומנדו הימי תראה חבוב יש לי בן דוד שעבר גיבוש מטכ"ל לא התקבל והלך למגלן גם כן יש לוחם אמיץ שהיה בסיירת מטכ"ל כ10 חודשים ועבר למגלן במקרה בן דוד שלי שם ו שכן לא בדיוק שכן אני בא משכונה שיש בה מישהו ששירת בשייטת אחד סיירת מטכ"ל וגם מגלן ובן דוד שלי במגלן אאאאאאא אבא שלו אלוף בצנחנים אז תעשה לי טובה אני בא במשפחה שרק לוחמים ביחידות הכי מובחרות אני שואל מתעניין המגלן רוב הזמן במתקן אדם(בסיס קליעה וצליפה ולוחמה בטרור) עוד שאלות אני כאן.......... תודה

נערך לאחרונה ע"י iron man בתאריך 08-08-2007 בשעה 04:15.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:19

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר