04-08-2007, 10:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.11.05
|
|
אינני יודע מתי מקבלים נשק וכדומה...
בטרום טירונות עושים כל מיני עבודות רס"ר ודברים חסרי משמעות.
בימים הראשונים אנשים חושבים שיש משמעות לזה, ושצריך לעשות, אבל ביומיים האחרונים (בזמן שאנשים בגיבוש יח"טיות) כולם קולטים את העניין, וזורקים זין. חצי פלוגה הוציאה ב'ים. אני פשוט ישבתי באוהל מתי שבא לי והלכתי לישון עד שהייתה איזה ח' שהיה נראה לי שחשוב להיות בה. קיצר, שכונה ברמות מטורפות.
האוכל? לא טעים, אבל אכיל לחלוטין. בבוקר בדר"כ ביצים קשות שלא נראות מדהימות, עם גבינה לבנה, וסלט. יש מעדן ג'לי פטל שאני אישית ממש לא אוהב ופטל לשתיה.
צהריים, בדר"כ פסטות, לפעמים איזה בשר חביב, אטריות, תפו"א, סלטים. כל פעם משהו אחר, אבל בדר"כ אותו סיפור. שום דבר לא ממש טעים, אבל גם שום דבר לא ממש לא טעים - הכל אכיל ובסדר כשאתה רעב.
ישנים באוהלים, ומישהו אופטימי אמר לי "מי צריך חדרים כמו בגולני, פה יש לך בריזה לילית". והוא צודק, זה בסדר גמור, באמת.
מקלחות בסדר, שירותים ממש לא נוראיים כמו שעושים מהם - מנקים אותם מדי פעם, כך שרוב הזמן הם סבירים.
הסגל נחמד, אבל זה היה טרום - לך תדע מה יהיה אחרי זה. היה מפקד אחד שהיה שכונתי לחלוטין, לא נתן זמנים, הטירונים הסתלבטו עליו בלי הפסקה.
לנו היה מפקד תותח ושקט, אבל הם חבר'ה שלא בזין שלהם להיות שם, ודי קיבלו צ'ופר לפקד עלינו, אז עוד על זה בטירונות.
קיצר, הרשמים שלי עד כה (מהטרום!) זה שבנח"ל יש אנשים זהב (השמועה נכונה), וראש הרבה יותר קל ממה שחברים מספרים לי בשאר החטיבות.
לאלה שרוצים לדעת יותר על אנשים - בהחלט הרבה צהובים (כולל אותי). לא מעט תימנים חמודים שמדברים עם הידיים כל היום, דתיים, קצת רוסים (כמוני), קצת אתיופים וכו... פחות מזרחים משתחשוב.
קיצר, כור היתוך כמו בכל מקום עם נטיה לאשכנז-לנד.