|
זה תלוי איזה משתמש אתה...
אינטרנט אקספלורר 7 - דפדפן חכם, מהיר, יפה, חמוד.
סה"כ אין שום בעיה להשתמש בו, כולם יודעים ויכולים להשתמש.
לעומת זאת, משעמם אחרי ה-10 דקות הראשונות של ההתלהבות מהמראה, הוא משעמם, ללא פיצ'רים מיוחדים.
מיקרוסופט "ניסתה" להשתלב ולעשות "ADD-ONS" לתוכנה, אבל מה שמען פה, זה שהם בנו אתר מיוחד לזה, עם תוספות שרק הם בונים, לא משתמשים אחרים ברשת (אם אני לא טועה).
פיירפוקס- דפדפן מהיר, בטוח, יפה ומעולה. (אני משתמש בו כבר שלושת רבעי שנה ואני מאוד מרוצה).
אחד החסרונות הבולטים שלו, ואולי הסיבה היחידה שמעדיפים אקספלורר על פניוהיא המנוע, המון אתרים לא תואמים למנוע שלו, מה שגורם אי נעימות בעבודה איתו.
אבל... פיירפוקס הוא פיירפוקס, ובפיירפוקס אפשר לשים תוספות, פיצ'רים מיוחדים.
התקנתי המון תוספות שעוזרות לי מאוד ואני משתמש בהם כל הזמן. התאמתי את הדפדפן שיהיה לי הכי נוח, בהגדרות. מבחינת הכפתורים (המיקום שלהם, הגדול והצורה).
אחת התוספות של פיירפוקס, נקראת IE-TAB, מאפשרת לתקן את בעיית האי-תאימות., בכך שכאשר אתה לוחץ על הלינק שניתן לך, העמוד משתמש במנוע של אקספלורר 7 ומונע את התקלות. כמובן שאם העמוד הופך לאקספלורר, אז התפריט לחצן ימני גם הופך למה שתראה באקספלורר, זהב אחד הדברים המבאסים, גם זה שאין אפשרות להשתמש בתוספות שלך על העמוד.
אבל מתגברים, התקנתי תוספות שימושיות ונוחות.
ואם אתה משתמש מקצוען יותר, שיודע להתעסק עם דברים כאלה של תוספות וכל מיני, אני ממליץ לך בחום על פיירפוקס. גם קל מאוד ללמידה, כשהתקנתי אותו לא ידעתי עליו כלום, חוץ מזה שיש לו תוספות והרבה בעיות תצוגה. עד שהבנתי באמת מהו "פיירפוקס"...
בהצלחה עם הבחירה.
*בקצרה על שאר הדפדפנים*
Avant Browser - דפדפן חמוד, יפה ונוח. משתמש במנוע של IE, אי אפשר להתקין עליו Toolbars. אני אישית לא אוהב את זה כי יש לי טולבאר משלי שפיתחתי באתר www.conduit.com, שמאפשרים יצירת טולבארים. אבנט הוא די דפדפן לילדים קטנים שרוצים להבליט את עצמם להגיד "תראו, אני 'מקצוען' אני לא משתמש באינטרנט אקספלורר". השתמשתי בו כשהייתי קטן, אבל לא בגלל מה שציינתי, אלא כי היה לו טאבים, אחד הדפדפנים היחידים שהיו לו טאבים, והוא עבד נהדר ללא תקלות.
היום אני לא אוהב אותו.
Opera - הייתה לי היכרות קצרה. היה טוב וטוב שהיה. לא אהבתי בכלל, הוא לא היה לי נוח בכלל, וגם לא נראה טוב. למרות שהוא היה מהיר. השתמשתי בו בערך 20 דקות ונמאס לי, פשוט היה סיבוך אחד גדול. למרות שהמון אנשים אומרים ש-Opera הוא מאוד טוב, יכול להיות שאני ספציפית לא אהבתי, תנסה אם זה מעניין אותך.
Maxthon- לא יצא לי להשתמש בו אז אני לא יכול להגיד לך. למרות ששמעתי שהוא אחלה, למרות שהוא דיי כמו ה-Avant, בתיאורו, מבחינת התדמית שהוא יוצר. אין לו תוספות והוא העתק של אקספלורר ו-Avant.
זהו, מקווה שעזרתי.
בהצלחה בבחירת הדפדפן.
תעדכן אותנו לגבי הבחירה שלך.
נערך לאחרונה ע"י alonmore28 בתאריך 03-08-2007 בשעה 23:25.
|