לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-08-2007, 13:15
  asaf5767 asaf5767 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.04.07
שאלה רפואית. צבא טיפש או רופאים חאפרים?

לפני שבוע (ביום שישי שעבר), היתה לי תאונת דרכים (על החמשוש הראשון שלי, התגייסתי ביום ראשון לפני שבועיים). פינו אותי באמבולנס לבית חולים רמב"ם בחיפה. עשו רנגטן, לא מצאו כלום, אבל הביאו 3 גימלים.ביום שבו הייתי אמור לחזור לבסיס הכאבים עדיין היו אז הלכתי להוציא עוד גימלים בבית חולים 10. הביאו לי עוד שלושה.וכדורים נגד כאבים אתמול בערב הלכתי לקצין העיר כי הכאבים עדיין לא עברו והביאו לי עוד 3 גימלים.

אני לא מבין הצבא הזה אידיוט? הכאבים ממשיכים, למה לא למשוך אותי לבדיקות ולראות מה נסגר? לתת ימי מנוחה לא עוזר...
עכשיו יש לי גימלים עד יום רביעי... אני לא יודע אם זה יעבור עד אז, אבל ללכת שוב אם נמשכים הכאבים? ואז מה? שוב יתנו לי עוד 3? זה נראה כל כך מטומטם... אין שום דרך שאפשר לגרום להם להשאיר אותי קצת יותר אבל לא למנוחה אלא לבדיקות?
בכללי אני ממש לא מרוצה מזה כי מתחילה לי הטירונות מחר וזה מבעס שאני לא אוכל להתחיל אותה. אבל אני לא רוצה להיות מפגר ולהתעלם מדברים כאלה...

קיצר מה צריך להגיד להם בשביל שישקלו בדיקות /פיזיותרפיה ולא רק ימי מנוחה ומשככי כאבים? (הכאבים הם בצוואר, בגב ובראש.)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:48

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר