לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-08-2007, 18:48
  Dr Games Dr Games אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.12.01
צריך עזרה בהתקנת Switch ..

יש לי שני מחשבים בבית וקניתי Switch מדגם Edimax ES-3108P (8 Port ) Fast Ethernet Switch.
שניסיתי לברר על איך מגדירים וכ"ו נודע לי שזה לא פשוט, חשוב לציין שמדובר בחיבור דרך כבלים (מה שאומר הגדרות שונות) הבנתי שאני צריך להגדיר ולתת לו הוסט כדי שאני אוכל להתחבר משני מחשבים על אותו מודם. דיברתי עם טכנאי של 014 והוא אמר שיש איזשהיא תוכנה שצריך להתקין וצריך להגדיר בה כל מיני כתובות והוסטים וצריך להבין בזה את הכתובות ואת ההוסטים וכל מה שצריך הם יתנו לי בחינם אבל אם אני רוצה מישהו שידבר איתי בטלפון אחד על אחד זה 60 ש"ח.
עכשיו אתם יודעים איך זה טכנאים ומה הם מנסים למכור, אני צריך עזרה ממישהו שמבין ש-א' יגיד לי אם זה שטויות ולא צריך כל כך ידע כדי להגדיר את זה.
ו-ב' אני צריך הסבר, אם מישהו מכיר מדריך מפורט או שיכול לבוא לאיסיקיו או פה מצידי להסביר לי אני אודה לו מאד ואני יודע לפצות גם שצריך. תודה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-08-2007, 17:40
צלמית המשתמש של infernal211283
  infernal211283 infernal211283 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל infernal211283 שלח הודעה דרך MSN אל infernal211283
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Dr Games שמתחילה ב "..."

אתה צריך שמחשב אחד יחייג והשני יתחבר דרכו, דרך הסוויטץ' - כאשר במחשב השני אתה תצטרך להגדיר את ה-default gateway, שהוא הכתובת של המחשב המחייג, והשרת dns שלהם.
זה משתמע ממה שאמרת שהבנת מהם:
ציטוט:
הם אומרים שמה שצריך זה פשוט להגדיר את הסוויץ' כך שהוא יבצע את התקשורת לספק [כרגע מה שמבצע את התקשורת זה המודם עצמו לכן רק מחשב יכול להיות מחובר בו זמנית] הם אומרים שצריך להגדיר באמצעות איזשהי תוכנה את הסוויץ' את ההוסט שלהם ואת הכתובות שלהם ואז בעצם שהחיבור יהיה דרך הסויץ'

החיבור בסופו של דבר יראה כך:

[ מודם ]
-----|
[ מחשב מחייג ]
-----|
[ סוויטץ' ]
-----|------/
[ מחשב ] [ מחשב ]

תתעלם מהמינוסים.
אני מציג פה 2 מחשבים שמתחברים דרך הסוויטץ', דרך המחשב המחייג.

במקרה שלך, אתה אפילו לא צריך את הסוויטץ', רק כרטיס נוסף וכבל מוצלב, אבל אם כבר קנית אז תנצל אותו, זה גם יתן לך אופציה להרחיב את הרשת אחר כך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר