לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2007, 00:21
  משתמש זכר Netanel Ben-Shushan Netanel Ben-Shushan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.07.05
LinkedIn profile
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי olstyle שמתחילה ב "לא רוצה לבאס אבל הציון שלו ב5..."

סלחו לי על כך שאני נדחף, ולמרות שאני ישראלי, אינני אוהב להידחף, ומספר נקודות לידע כללי והבנה:

1. אמינות הוא דבר חשוב, בכל מקום, ולא רק בחיל\אגף\גוף כזה או אחר. אם תהיה אמין תאמין לי שיתנהגו אלייך אחרת. ואם לא, יתפסו אותך כ'לא רציני' ולא יסמכו עליך בגרוש (סליחה על השפה הזולה שבה רשמתי, אבל זו האמת).

2. בנוגע למה פוסל ומה לא - הכי טוב שתיתקשר לחיל\אגף המתאים ותשאל, הם יודעים קצת יותר טוב ממני וממך. והם מודעים לפרוצדורות שאינני מודע אליהם לצורך העניין ורבים וטובים לא (ולצערי היה לי מכר שהיה מנפיץ שטויות).

3. גם באם הציונים שלך יהיו נמוכים, ותוזמן למיונים כאלו או אחרים, תן את כל מה שיש לך להציע. אתה יודע, מספרים שאלברט איינשטיין גם לא היה ממש מבריק בביה"ס בכל המקצועות, כך שאם אתה ממש טוב בתחום מסוים זה הזמן להראות את זה, ולא להתבייש ולחשוב שזה נחשב שחצנות, שאני הולך לצורך הדוגמה לראיון עבודה, אני אומר מה אני יודע, אפילו שזה יראה שחצני זה עדיף מאשר לשחק אותה צנוע ולבסוף לא לקבל את העבודה מכיוון שנראה שאינך מתאים מבחינת ידע\כישורים וכיוצא בזה, ולכן תן את כולך ותקדיש את עצמך לנושאים הללו...

4. שיהיה בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:51

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר