08-08-2007, 11:55
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.04.07
|
|
|
תתפלא
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "אם נשאל אותך, את YNET ואת כל מי שדוגל בהפסקת הבדיקות"
אני לא חושב שהפסקת -האפלייה- יוצרת איזה סיכון מיוחד לפיגוע נוראי, פצצה בתוך מזוודה לא נכנס לשום מטוס בשום מקום כבר הרבה זמן, בגלל שהטכנולוגיה השתפרהץ אתה יודע מה, זה אולי דווקא ישפר את הבטחון במטוס. אם הם יהיו חייבים להפסיק את הנוהג הזה, ודווקא יצטרכו בדיקות לכל הנוסעים, אז האבטחה תשתפר כי מי יודע יש איפשהו איזה יהודי מטורף שרוצה להרוג את עצמו ועוד מאה אנשים.
אבל מה...אתה תתנגד לבדיקות לכל האנשים...בגלל שזה יהיה כרוך בעוד זמן המתנה...בגלל שאולי זה יעלה יותר...חס וחלילה שנפריע לך בשביל לשפר את הבטחון שלך. אבל שזה מדובר בלהפריע לערבים (כמו למשל...במחסום), זה אחלה בחלה.
אתה אולי חושב שאנחנו לא מאמינים בעצמנו (" רק מה, אתם מקווים שלא ישמעו לכם, אבל תרוויחו להיות יפי נפש." מה שתגיד, שטויות), וזה אומר שאין לך מושג מהחיים שלך, אנחנו מאמינים בתפרונות שלנו בדיוק כמו שאתה מאמין בפתרונות שלך.
ואני אגיד שוב, כרגע, זה הכרחי, אבל תמיד יש דרכים אחרות, ואם רוצים אפשר אחרת.
לחלק השני של התגובה...
אתה צריך להבין..."השמאל", זה לא בנאדם, זה קבוצה גדולה של אנשים שמחולקים למחנות שונים (מה זה מזכיר לי ...מה זה מזכיר? אה ואללה, ה"ימין", לא הייתי מחשיב את כהנה ליברמן וביבי כזהים) בקשר לפיתרון עם הערבים ובקשר לעוד דברים כמו הכלכלה.
חלק חושבים ככה, וחלק ככה.
מצד שני, אני יכול להגיד את אותו הדבר על הימין, אתם רוצים רק עוד ועוד, עוד סנטימטר מהגדה, ועוד מעשה, ועוד מהגולן ועוד מסיני, ועוד מהפרת והחידקל ובנתיים אתם משקרים לעם...
וזהו יהיה בדיוק אותו גיבוב של שטויות שאתה אומר על השמאל.