לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2007, 16:43
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "משכורתו של פייגלין: 5800$ כולל הטבות"

מה הקשקוש הזה?
1) מה זה חשוב מי מרוויח וכמה? האם ביבי העמיד לפרסום את שכרו מעבר להיותו ח"כ? וכמה הוא מקבל מכוח היותו רוה"מ לשעבר? וכמה עשרות מיליונים הוא מבזבז עכשיו לחינם כדי לעשות פריימריז מיותרים לחלוטין?
2)פייגלין הקים ארגון שמשלם לו שכר. הארגון הזה הוא וולונטרי.
אינך רוצה להיות חבר בו ולתרום לו? אתה לא חייב. באמת שהוא יותר עליך.
3)כולם יודעים שביבי שולט בליכוד. כל הפריימריז ההלו הם פיקציה של ראש מפלגה שרוצה לקבע את היותו ראש .
סבבה. אבל שאל כל בר דעת למה לקיים הבחירות עכשיו? או האם יש סיכוי של 1 למיליון שפייגלין הזה ינצח ותקבל תשובה שאתה הוזה. אין שום סיכוי כזה.
4)את מי לכל הרוחות מעניין עכשיו הפריימריז בליכוד?? גם את חברי הליכוד עצמם לא מענין כלום. תן להם לנסוע לטורקיה בשקט או להכנס למזגנים. מענין אותם עכשיו פריימריז כמו שמענין אותי עכשיו לטוס לחלל בלי לחזור.
מסקנה שלי:
א.שלום ירושלמי -מפיץ הידיעה- עובד עבור ביבי.
ב.זה חלק מהספין שמטרתו כפולה- 1 , ללכלך על פייגלין 2 , לנסות להעיר את הפריימריז המתים האלה .

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-08-2007, 17:29
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
חשוב לדעת כיצד פועלת כת פייגלין.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי פשוט שמתחילה ב "מה הקשקוש הזה? 1) מה זה חשוב..."

1. נתניהו מעולם לא קיבל כספים מגורמים בלתי מזוהים, בוודאי לא משכורת, מדוע שלא
ייקבל תשלומים המגיעים לו עלפי חוק? לא מבין מה אתה רוצה.

הליכוד צריך להיות מוכן לבחירות לכן צריך לבחור יו"ר, הבזבוז הוא מועמדי הקש.

2. גם שלום עכשיו הוא ארגון וולנטרי - נו? יריב אופנהיימר לא מעלה לך את הסעיף?
פייגלין צריך לחשוף רשימת תורמים ולהפסיק להיות מפלגה בתוך מפלגה.

3. כנ"ל בסעיף 1, צריך להיות מוכנים לבחירות, ליצור אווירת בחירות.

4. אני חבר ליכוד ואני לא בתורכיה, לא מעניין אותך? מי מכריח אותך לקרוא?

ירושלמי סוכן של נתניהו - תהיה בריא.
ספין - זה לא ספין, אלה עובדות שצריך להפנים אותם, פייגלין מפעיל מפלגה בתוך מפלגה במשרה מלאה
מתורמים עלומים.

ישן 11-08-2007, 00:52
  פשוט פשוט אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.04.07
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "חשוב לדעת כיצד פועלת כת פייגלין."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי תפוחים
1. נתניהו מעולם לא קיבל כספים מגורמים בלתי מזוהים, בוודאי לא משכורת, מדוע שלא ייקבל תשלומים המגיעים לו עלפי חוק? לא מבין מה אתה רוצה..

איש לא אמר שנתניהו מקבל תשלומים שלא עפ"י חוק. הטיעון העיתונאי הצהוב שהעלית לגבי פייגלין מנסה לעשות בדיוק את הדבר הזה- להכפיש אותו. כי אם אין לך שום עדות לכך שמקורות הכספים שלו אינם כשרים למה אתה מנסה לעשות לו דה לגיטימציה ע"י הצגת פקפוק בענין הכספים שהוא מקבל?? קבלת תגובה ישירה לגבי ערעור על כשרות הכספים של נתניהו. עכשיו לך תוכיח שאין לו אחות. נכון מגעיל?
מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך.
ואם יש לך מידע כזה- נא לפנות למשטרה אחרת - הכל בבל"ת.

ציטוט:
הליכוד צריך להיות מוכן לבחירות לכן צריך לבחור יו"ר, הבזבוז הוא מועמדי הקש..

אם לכולם ידוע שלפייגלין אין שום סיכוי לנצח ואין מועמדים אחרים -ממילא ברור וידוע שביבי הוא המנהיג.
אז למה לקיים בכלל בחירות? המועמד מוסכם וחסל.
.
ציטוט:
2. גם שלום עכשיו הוא ארגון וולנטרי - נו? יריב אופנהיימר לא מעלה לך את הסעיף?.

לא.אופנהיימר בכלל לא מענין אותי סתם נודניק מיותר.
.
ציטוט:
פייגלין צריך לחשוף רשימת תורמים ולהפסיק להיות מפלגה בתוך מפלגה..

קודם שמי שדורש ממנו לחשוף מקורות כספיו הקטנים יחסית יחשוף את מקורותיו שלו ואח":כ שיבוא להטיף לאחרים. בעצם גם שרון היה מפלגה בתוך מפלגה וגם ביבי בזמן שרון היה מפלגה בתוך מפלגה.
כל מי שמציג מועמדות או כוון אחר ממה שהפטרון מציע הוא חריג ונחשב למפלגה בתוך מפלגה?
בעיני דווקא ביבי הוא הסוטה מהקו הליכודי האמיתי ואינו רחוק בכלל מאולמרט חוץ מאשר מרחק סמנטי מכוון לצרכי בידול פוליטי.

ציטוט:
3. כנ"ל בסעיף 1, צריך להיות מוכנים לבחירות, ליצור אווירת בחירות...

אז בגלל זה צריך להכפיש חבר מפלגה? האם זה יעזור לכם בבחירות הבאות? או באלה שאחריהן?
נראה לי הפוך.
ציטוט:
4. אני חבר ליכוד ואני לא בתורכיה, לא מעניין אותך? מי מכריח אותך לקרוא?..

א) סבבה לך ,אני ממש "מקנא" בך שאתה חבר בליכוד .ההתנהלות ממש מעוררת "תיאבון" להצטרף.
ב)אני קורא ומגיב למה שנראה לי ללא כל צורך לקבל ממך או ממישהו אחר רשות ,רק מעמיד מולך ומול סוכניו האחרים של ביבי הסמרטוט מראה שתבינו איך אתם נראים.
ציטוט:
ירושלמי סוכן של נתניהו - תהיה בריא...

תודה, אני בריא.
אחרת אין הסבר הגיוני להתנהלותו חוץ משנאה אובססיבית לפייגלין .די דומה לך. אולי בעצם אתה הוא ירושלמי?
.
ציטוט:
ספין - זה לא ספין, אלה עובדות שצריך להפנים אותם, פייגלין מפעיל מפלגה בתוך מפלגה במשרה מלאה
מתורמים עלומים.

עיין למעלה בענין התורמים.על זה אמרו חז"ל טול קורה (בעצם בנין שלם ולא קורה אחת) מבין עיניך.
כשביבי יחשוף את מקורותיו לכספים יוכל לבוא בטענות לזולתו. -ובענין עמותו לביבי כבר יש קופת שרצים (עמותות קש וגיוס כספים בניגוד לחוקי הבחירות גם הפנימיות וגם הכלליות) מאחוריו שיצא ממנה פעמיים בעור שיניו.
מי שהולך עם חמאה על הראש מומלץ לו לא לצאת לשמש הקופחת.
ביי ביי ביבי.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:53

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר