לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2007, 23:33
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
טלוויזיה ה BBC נחקר על עוות סרט דוקומנטרי ועריכה מגמתית

בסרט "מסגד סמוי", ששודר בינואר, הראו צילום במספר מסגדים, כולל אחד בו המטיף שיבח את הטליבאן על שהרג חיילים בריטים. ערוץ 4 אמר שהתוכנית חשפה איך מסר של שנאה והפרדה מופץ ע"י חלק מהמטיפים האיסלאמיים.

Muslim outrage at Channel 4 film prompts new inquiry by watchdog

Adam Sherwin, Media Correspondent

A “distorted” Channel 4 documentary about Muslim extremism that enraged community leaders and resulted in a fruitless police investigation will now be the subject of an Ofcom inquiry. West Midlands Police made a formal complaint over a Channel 4 Dispatches film that participants and race crime prosecutors claim was edited in a misleading manner.

Undercover Mosque, broadcast in January, featured footage shot at a number of mosques, including one at which a preacher praised the Taleban for killing British soldiers. Channel 4 said that the programme revealed how a message of hatred and segregation was being spread by some Islamic preachers.

After investigating 56 hours of footage, West Midlands Police said that it had been advised by the Crown Prosecution Service (CPS) that there was insufficient evidence to prosecute the broadcaster for stirring up racial hatred, but that selective editing had helped to create an impression of Muslim hatred.

Article Continues

איזה מזל שאצלנו אין דברים כאלה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-08-2007, 00:17
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
זה לא בי.בי.סי, אלא ערוץ 4...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "ה BBC נחקר על עוות סרט דוקומנטרי ועריכה מגמתית"

אני חייב להודות שאני מופתע לראות תחקיר רציני מצד הערוץ הזה...
בשבועיים האחרונים צפיתי בחדשות בטלוויזיה הבריטית, ואני חייב לציין הערוץ היחיד שמציג משהו
שמדגדג מהדורת חדשות רצינית, זה הביביסי (וכולנו יודעים עד כמה הערוץ הזה מרגיש נוח עם
סילופים לטובת האג'נדה שלו...). ערוץ 4 הוא תת-רמה של טלוויזיה, שקשה בכלל להאמין שקיים
כזה דבר. יש להם סדרה שנקראת "האח הגדול", והיא העוגן של שידורי הערוץ הזה. החדשות הן דבר
די שולי בערוץ הנ"ל. מפתיע לטובה שמהערוץ הזה יצא תחקיר מעמיק על משהו מעבר ל"שאנל רוצה
להיות כמו פוש, ולא רוצה לדבר עם זיגי" (אני עדיין תחת הלם התרבות של המדינה עם "הטלוויזיה
המצויינת", שזה בערך כל מה שמשודר בערוצים הרגילים שלה...).
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:40

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר