10-08-2007, 17:12
|
|
|
|
חבר מתאריך: 24.05.07
|
|
|
שגיאה והפעם בעוגיות ..
טוב אז כך בדף הנוכחי etr אני מוסיף כניסה אחת למונה כניסות לאתר במערכת חיפוש שלי חשוב לצין שאני מדרג תאתר שלי בן היתר לפי כניסות לכן אני לא רוצה שבנאדם יתחיל לנפח את המונה כניסות של האתר שלו .
בשביל לפתור בעיה זאת אני רוצה להשתמש בעוגיות שתקפות ליממה ולצורך הדוגמא יספיק דקה וכך אם בנאדם ירצה לנפחאת מונה הכניסות שלו אין לי בעיה שיכנס כל יום לאתר שלי וממני לאתר שלו .
כך הכניסות לאתרים יהיו ראליות.
הודעת השיגאה שמופיע לי היא ..
הודעת השגיאה שמופיע לי
קוד PHP:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\wamp\www\search\etr.php:7) in c:\wamp\www\search\etr.php on line 15
אוקי בקוד הבא ניתן לראות if שבוא אני בודק אם יש ערך לעוגיה אם אין ערך אז כל התהליך של ההוספת 1 למונה כניסות במסד נתונים
וגם השארת עוגיה אצל המשתמש ופה הטעות ..
תוכלו לעזור לי בזה בבקשה?
הקוד המלא
קוד PHP:
<HTML> <HEAD> <TITLE>פתיחת אתרים בחלון חדש</TITLE> </HEAD> <BODY> <?php $id=$_GET['id']; $etr=$_GET['etr']; $url=$_GET['url']; if (!$_COOKIE['etrs']) { ob_start(); setcookie ("etrs","urls",time()+30); // עוגיה שאומרת שכבר נכנסת לאתר .. ob_end_flush(); $etr_open=$etr + 1 ; // הוספת ערך למונה כניסות $link = mysql_connect("$localhost" , "$Username" , "$Password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("indexs",$link) or die(mysql_error()); mysql_query("SET NAMES 'hebrew'"); $query ="UPDATE `search` SET `etr` = '$etr_open' WHERE `id` = '$id' LIMIT 1"; $result = mysql_query($query, $link ); mysql_close(); } ?> <meta http-equiv="refresh" content="300;url=<?=$url?>"> </BODY> </HTML>
|