צילמתי סתאם צלב תלוי,
ערכתי בפשטות ופתאום אני מגלה כי מאחור היה תרשים של עץ הספירות מהקבלה. למי שקצת מבין בעניין, אנחנו נמצאים בספירת מלכות.
בקיצור זו התוצאה של הצילום ואני רואה פה הרבה עומק ומשמעות.
אשמח לשמוע דעתכם ולא על איכות, עריכה או סגנון אלא על המסר שבתמונה
באהבה, שליח האור
הרעיון חביב, אבל הזוית של הצילום לא טובה
נראה לי תמונה כזאת עדיף לצלם ממול לאובייקט
אני מניח שהסיבה שצילמת על איסו 400 זה בגלל שהתאורה במקום היתה לא משהו... היית צריך לנקות קצת רעשים בעריכה...
נראה לי גם הWB לא טוב
אממ... ומשום מה התמונה לא חדה. יכול להיות שהיית קרוב מדי לצלב והמצלמה לא הצליחה לפקס?
חברים...
כל מה שתגידו נכון...
אבל זה לא העניין פה וגם ציינתי את זה שמה שאני מנסה להעביר זה המסר של התמונה...
אבל גם לי קשה לראות תמונה בלי להעביר ביקורת איכות...
בכל אופן אני צבעתי את הרקע וכל הבלאגן בחוסר החדות כו' זה בכוונה.
זה נסיונות ראשונים בדי 200 ובעדשה שקניתי.
וכמו שאמרתי התמונה צולמה סתאם אבל מצאתי בה עומק רוחני...
טוב עזבו לא משנה
אז אני מצלב צלב, וברקע אני תופס גם סידור יהודי.
מה השגתי? מה קיבלתי? מה הייחודיות של הפריים?
ונגיד ומצאת משהו (אשמח אם תסביר לי), ה"טעות" הזאת שנבתנה בלי כוונה, היא לא ברמה מקצועית.
אם אתה רואה שיש לך רעיון מסויים, תבצע אותו כמו שצריך, ואל תחפש תמונות, שרק במקרה מימשו את הרעיון שלך לפריים.
מצאתי את האשכול ואת התגובות ואני קצת נדהם מהתגובות עד כדי כך שאני מתלבט - להגיב או לא ?!?!
אז ככה,
הרעיון של התמונה :
ראשית לכל מי שלא יודע לקרוא עיברית או לא הבין "אשמח לשמוע דעתכם ולא על איכות, עריכה או סגנון אלא על המסר שבתמונה" זה מה שאמרתי ומיד מגיבים בטיפשות על העריכה הגרועה שנעשתה בכוונה!
אז ככה,
ישוע הינו שליח אלוהים מהנצרות המקביל למשה רבנו ביהדות.
הצלב הינו הסמל של הנוצרים - עליו צלבו את ישוע.
ישוע הינו אכן שליח אלוהים ולמי שיש בעיה עם זה כנראה שלא ממש הבין את הדברים.
ישוע הביא אנשים שלא מאמינים בכלום וגרם להם להתחבר לאמונה באל האחד של היהודים
ישוע גם הנו יהודי במקורו וזה שהיתה אינקויזיציה והיו כל מיני דברים נוראים שקרו אחרי מותו - זה כבר עניין אחר לגמריי.
ליהודים ולישראלים בכללם יש נטיה להרגיש עליונות על פני ה"גויים" ולכן אותו אחד כאן חש "פגיעה"
בנצרות משתמשים בהמון ידע מהקבלה היהודית ובחלק מהספרים המביאים את חכמת שלמה אלא שהם לא משתתפים בתחרות היהודית שלכל דבר אומרת "אנחנו כבר אמרנו את זה וזה כבר מופיע אצלנו".
חוץ מיזה סתאם לידיעה כללית גם בבודהיזם מדברים על חיבור לאור שהינו אותו אור מהקבלה - הבורא. אז מסתבר לכולם מחוברים לאותו בורא - ורק עסוקים בהלתווכח מי הולך בדרך הכי נכונה
ולגבי התמונה :
על הקיר אצלי בבית מופיע עץ הספירות הקבלי (זה לא סידור וגם לא מופיע בשום סידור) וזה מה שנראה ברקע,
על הקיר תלויה מעל ה"עץ" מחרוזת תפילה נוצרית עם צלב שבמקרה ממוקמת מעל ספירת המלכות שהינה הסימול ל"מיקום" שלנו ביחס לבריאה.
והכוונה הייתה ההקשר שנוצר ויזואלית בין הצלב הנוצרי המסמל את ישוע לבין המלכות מהקבלה היהודית,
אז מי שהבין - נפלא
מי שלא הבין - עדיף שלא יתבדח כי זה מראה על חוסר ראיית עומק בדברים וכמו שנאמר כבר - סייג לחכמה - שתיקה
ולליצן "RP." - תתבגר - זה אמור להיות פורום צילום ולא פורום לילדים שלא התבגרו
אחלה שבוע והרבה אור ואהבה
נערך לאחרונה ע"י lightdelegate בתאריך 14-08-2007 בשעה 17:16.
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי lightdelegate שמתחילה ב "מצאתי את האשכול ואת התגובות..."
עברת על החוקים, הקפצה של אשכולות כ"כ ישנים היא אסורה.
ובכל מקרה - אנחנו פורום צילום ולא פורום קבלה ומיסטיקה. להערות על האמירה של התמונה פנה לפורום הנ"ל.