קרדיט לגולש pildus2 מפורום הסליק שפירסם את הסרטון באשכול הבא. והנה הסבר של Webart (מנהל הסליק) לפקודות החונך:
ציטוט:
שימו לב לסדר הפריקה, הקטוע לחלקים, שלא כנהוג אצלנו, מסודר כמו שרק יפנים יכולים: Shooter, if you're done: unload
היורה מוציא מחסנית ופורק. Show Clear
היורה מציג את האקדח הפרוק לשופט, ולאחר בדיקתו, קובע (חלק בתהליך שלא קיים כלל אצלנו): That is clear
היורה משחרר את המחלק קדימה ומקבל פקודת: Hammer Down
היורה משחרר נקירה וממתין לפקודת: Holster
ורק אז מחזיר את הכלי לנרתיקו.
אצלנו הסט מחולק לשתי פקודת:
אם סיימת, פרוק והצג לבדיקה (If You Are Finished, Unload And Show Clear).
ולפקודת:
אם פרוק, שחרר והחזר לנרתיק (If Clear, Hammer Down, Holster).
מה שיותר מרשים... שהיורה אצלם מבצע את הפקודות אחת, אחת, בשלבים מסודרים.
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי PsychoKiller שמתחילה ב "ואיך זה בידיוק קשור לצבא..."
למיטב זכרוני ירי קשור בצורה ישירה או עקיפה לתחום הבטחוני, וכאן מוצגת אלטרנטיבה (די חכמה, אם חושבים על זה לעומק) לנשק חם רגיל. אז אני חושב (ואני מקווה שאתה מאשר את זה) שהעניין קשור ומתאים לפורום.
אני לא אכנס איתך לויכוח באיזה אופן זה שייך, אבל על אותה טענה אני יכול לפתוח אשכולות על אוירנאוטיקה, היסטוריה, רכבים, גאוגרפיה, בליסטיקה, חשמל, מימון, כושר גופני וכן הלאה. כל אחד מהנושאים הללו קשור הרבה יותר לצבא וביטחון מאשר איירסופט וכיו"ב. לכן סתם חבל שאתה בעצמך פותח אשכולות שאינם קשורים בהכרח לצו"ב ובאותו זמן נועל אשכולות של חבר'ה אחרים...
לתשומת ליבך.
אקדח שיש לו רתע נמוך (או נניח "ללא רתע") יכול לאפשר לך להוציא מקבץ מצויין. אבל ... לשלוף פעם אחר פעם ולירות מטחים שכולם מתקבצים לאותה נקודה - זה דורש המון תרגול.