לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-08-2007, 01:56
  משתמש זכר steaua rosie steaua rosie אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.04.07
עזרה האם לסכן את עצמי מבחינה רפואית, רק בכדי להגיע לחי"ר?

מה קורה אנשים....אז ככה:
מחר אני נוסע לאורתופד, כדי שייתן לי מכתב, שבו הוא מאשר שהדלקת בעצמות שהייתה לי ובגינה הפרופיל שלי ירד מ82 ל72, נעלמה.
את המסמך הזה אני צריך לשלוח עד ל25 לחודש ללשכה ובעקבותיו יזמנו אותי לוועדה רפואית שבה יעלו לי את הפרופיל בחזרה ל 82, ואני אוכל, עם הרבה מזל, להגיע לחי"ר.....
ופה מגיעה הבעייה- הדלקת בעצמות נגמרה מכך שזמן רב לא עשיתם ב-כ-ל-ל פעילות גופנית,וברגע אחד חזרתי לשחק כדורגל, כל יום 3 שעות לפחות.תוסיפו לזה את העובדה ששיחקתי על אספלט ולא עשיתי תרגילי חימום, וקיבלתם דלקת ברגליים {אפשר להכליל את זה בקטגוריה של "שברי מאמץ"}.
לאחר מכן, חזרתי עוד פעם למצב שבו הפעילות הגופנית היחידה שלי היא מהשירותים למחשב, ולפני מספר שבועות חזרתי עוד פעם לשחק כדורגל, וכמובן, הדלקת חזרה.
האורטופד אמר לי ככה: "כדי להפטר מהדלקת, כל מה שאתה צריך לעשות זה פעילות גופנית בהדרגה, ותרגילי חימום נכונים"......
יום ראשון אני מתחיל להתאמן במכון כושר, ושם המדריך ייבנה לי תכנית אימונים בריאה, שבסופה אני אמור להיות בכושר, בלי דלקת בעצמות, ממש לפני מועד הגיוס {בנובמבר}.
אבל,בינתיים, יש לי את הדלקת...
וכאן אתם נכנסים לתמונה.....אני מבקש עצה ממכם, מה אני אמור לעשות:
א.לקחת את הסיכון,לשקר לאורטופד שאין לי כבר כאבים, ואז הוא ייתן לי את המסמך המיוחל,וב3 החודשים הנותרים לקוות שהפעילות הגופנית במכון כושר תעלים את הדלקת.
ב. לומר לרופא את האמת,שעדיין יש לי דלקת, אבל אני עומד לעשות פעילות גופנית מבוקרת שתעלים לי אותה, ואז לקחת את הסיכון שהוא לא יירצה לתת לי את המסמך המיוחל {יושר מקצועי..אתם יודעים..},וחלום החי"ר שלי ייעלם ברגע אחד.

במידה ואתה ממליצים לי על א', אם וכאשר הדלקת לא תעלם לי, ואני אצטרך להוריד פרופיל בזמן השירות שלי בחי"ר, מה אז יקרה? האם התהליך יימשך הרבה זמן, והאם ייתנו לי דחיית גיוס מחדש וקצין מיון בבקו"ם שימיין אותי למערך קרבי שאפשר להגיע אליו עם פרופיל 72{נ"מ,תותחנים וכו'}, או שפשוט ישימו אותי בתפקיד משרדי באחת מיחידות החי"ר{ אני ממש לא רוצה את זה}?

שמעו אנשים, דיי חפרתי פה, אבל אני בטוח שגם לאחרים היו בעיות דומות לשלי,אני מאוד אודה אם תיתנו עצות..כל עצה תתקבל בברכה.....

תודה מראש חברים

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:26

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר