לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-08-2007, 05:06
צלמית המשתמש של אודי אבן חיים
  אודי אבן חיים אודי אבן חיים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.04.06
שלח הודעה דרך ICQ אל אודי אבן חיים שלח הודעה דרך MSN אל אודי אבן חיים
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי carish1 שמתחילה ב "[b]אם אין לך תקציב ל 2.8 IS..."

אני עם משה....

תשמע קניתי מצלמה והיא נקייה מדי באיזו גבוה! הבטריה שלה מספיקה ליותר מדי זמן! לא יודע מה לעשות... היא גם מצלמת ברצף 10 תמונות בשניה- זה יותר מדי מהר לי! מזל שאפשר להוריד את הקצב בהגדרות!

ועכשיו ברצינות:
יקים בדיספוט עשה השוואה בין ה4IS ל2.8IS ואין שם כמעט הבדלים מבחינת חדות... בכלל בין כל ה4 בצמצמים מקבילים לא תמצא כמעט הבדלים בביצועים. ההבדל כולו הוא במחיר ובפיצ'ר שאתה משתמש בו הכי...
אני הייתי חוסך קצת וקונה 2.8IS יד שניה אם יש לך צורך במייצב. אם לא אז 2.8 רגילה... אם משקל זה דבר חשוב לך אז קנה 4IS ואם אתה תפרן אז 4 רגילה... בקיצור קנה לפי צורך וכסף ולא לפי נתונים טכניים כי בתכלס כולן די זהות מבחינה אפטית ומי שיגיד אחרת מקשקש (היתה לי 2.8 רגילה ועכשיו יש לי מיוצבת.. לחבר יש את ה4 ויקים עשה השוואה עם קרופים מול ה4IS אז אני חושב שראיתי מספיק כדי להיד את זה סבבה?)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-08-2007, 22:37
צלמית המשתמש של coolpix
  coolpix coolpix אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אליקה שמתחילה ב "ה70-200L של קנון; f2.8 או f4is"

מסכים עם אודי ומשה .

ברשותי העדשה המדוברת הcanon 70-200 f4 is. כמוך הלבטתי רבות בין ה2.8 לF4 בסופו של דבר לקחתי את הגירסא המיוצבת עקב מספר סיבות:
1.אני מצלם לרוב באור יום או עם תאורה מלאכותית.
2. המשקל פרמטר דיי חשוב בישבילי.
3.מייצב שנותן אפשרות לצלם ב4 סטופים מתחת לנורמה.

הבדלי החדות בין המיוצבת ל2.8 זניחים לדעתי. ה2.8 ניחשבת לעדשה יותר מקצועית שמתאימה יותר לצלמים שאכן ניזקקים לצמצם הפתוח. לגביי העיניין שהעדשה נותן עומק שדה רדוד מידי שטותי לחלוטין. אתה צריך להחליט עם אכן יש לך צורך בצמצם פתוח או לא ועם זה אכן ישמש אותך.(ולא רק בישביל הפוזה שיש לך2.8 ועוד עם פס אדום) שתי העדשות פנטסטיות מכול הבחינות אף אחת לא נופלת מהשנייה.
במידה ואכן הינך מצלם אירועים או משהוא בסגנון אז לדעתי ומנסיוני (הלא כול כך גדול אני חייב לציין) הייתי מעדיף את ה2.8 כך לדעתי גם יגידו לך משה ואודי שמתמצאים יותר בענף.
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר