בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "מה דעתכם על מהלכיה של מכבי חיפה בימים האחרונים"
בחרתי ב1 למרות שאני לא שלם עם זה
המהלך ראוי אין מה לדבר בכלל אבל לעשות מהלך כזה שבוע לפני תחילת העונה זה לא טוב וזה רק יפגע בחיפה בשבועות הקרובים
מה גם שהם לא יעבירו בבקרה את רוב הזרים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "מה דעתכם על מהלכיה של מכבי חיפה בימים האחרונים"
לא הייתי אומר הכרחי, אבל ראוי בהחלט.
כי זה לא שחיפה נראתה כמו סדום ועמורה, אבל אני חושב שהמהלך הזה יגרום לחיפה להיראות יותר טוב הן מבחינת יכולת והן מבחינת תוצאות.
הזרים האלה יותר מוכרים, מקבוצות גדולות יותר והם גם נשמעים הרבה יותר מבטיחים. כמובן שכל הסיפור עולה הרבה כסף אבל עשינו קופה לא קטנה על קולאוטי וכנראה שגם על דירסאו שבדרך החוצה.
אני גם הולך על 1, אבל לא בלב שלם..
מצד אחד הזרים החדשים, מכל הדיבורים עליהם, נשמעים לא רע בכלל ובעלי יכולות גבוהות וטכניקה טובה.
אבל הגילאים.. חוץ מרנטו שהוא צעיר מבטיח - כולם במועדון ה30 פלוס..
מצד שני דירסאו שוחרר (כולם יודעים טוב מאוד מה הוא היה שווה), ורוברטו עוזב (הסקורר הטבעי היחידי של חיפה עוזב.. אין לנו על מי לסמוך אלא על יניב קטן?)
הסגל לדעתי היה צריך ריענון בזרים - אבל יש מצב שהריענון שנעשה פה (זר אחד מתוך ארבעה נשאר) יעשה "טראומה" כלשהיא..
אני גם בוחרת ב-1. למרות שחיפה עשתה הרבה הכנות לעונה הקרובה קרוב לפתיחת העונה, היא עדין עשתה מהלכים טובים(רובם), רכשה זרים שנשמעים מצוינים, ההחתמה של רפאלוב גם ממש טובה, ושיחרור של כמה שחקנים שהביא להם הרבה כסף. לדעתי, חיפה בעונה הקרובה תהיה אחת הקבוצות החזקות בליגה.
השחרור של קולאוטי ודירסאו זו טעות, במיוחד במקרה של קולאוטי (אפילו שלא היתה להם ממש ברירה). צריכים להביא את עומר גולם ולא זרים שבקושי מכירים. אני חושב שחיפה ממשיכה את ההדרדרות מהעונה שעברה אחרי שהיא ויתרה על עידן טל וזנדברג.
מהלך ראוי בהחלט..אסור היה להשאיר את קולואוטי..צריך לתת לו להמשיך להתקדם..אבל שיביאו כבר חלוץ ברמה של קולאוטי..ולא..אני לא מתכוון לעומר גולן..שיביאו מכונת שערים..אחד שידע לסיים כמו שצריך
אך היה צריך להעשות כחודש מוקדם יותר. עם שינוי כל כך מסיבי ומשמעותי שבוע לפני פתיחת המשחקים, אי אפשר להגיע למשחק הראשון בשיא היכולת ולפתוח את הליגה ברגל ימין.
עם זאת, נקודת האור היא שהשינוי התבצע עוד בעונת ההחלפות הזו ולא בינואר של שנה הבאה.
אני מאמין שבסופו של דבר המהפכה תתברר כחיובית, אך צריך לחכות עוד קצת...