20-08-2007, 01:02
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 15.11.04
|
|
|
אדון stoned היקר...
קרא ביתר תשומת לב את המופנה אליך. עקפת את השאלה בנימוקים לא רלוונטיים.
ציטוט:
אתה באמת חושב שהצבת גבולות זה דבר שטותי? אתה לא חושב שילד שהרשה לעצמו לגנוב מחנות, לצורך העניין, ולא נתפס ונענש לא ירשה לעצמו בהמשך לעשות דברים גרועים יותר? ההתעלמות של המשטרה והעונשים העלובים שנותן בית המשפט לאנשים שעוברים על החוק, ולא משנה כרגע אם אלו אנשים שמשתמשים בגראס, גנבי רכב, או נהגי משאיות שצברו לחובתם 192 עבירות, גורמים ליצירת אווירה עבריינית בארץ. על התוצאות של האווירה הזו אתה יכול לקרוא כל יום בעיתון.
99% מהילדים שאני מכיר פילחו משהו מחנות. אפאחד מהם לא עשה "דברים גרועים".
מה נשאלת אדון stoned היקר, ומה ענית.
קודם כל, ה99% מהילדים שאתה מכיר, זה אפילו לא 1%, ואין לך מושג מה הם גדלים להיות או כיצד חוויות כאלה משנות אותם. מה שחשוב כאן זה ההתחלה. מספיק שילדים מפלחים משהו מחנות, וזה תורם לאווירה העבריינית כפי שצויין. עצם העובדה שאנחנו מאפשרים לזה לקרות, ואנשים כמוך מעלימים עין בתואנה שהם לא עשו דבר גרוע, רק מחזקת את עמדתי בנושא. דברים כאלה יש לעצור בעוד קטנים או "לא משמעותיים".
ציטוט:
אדם צריך לכבד את החוקים גם באזרחות, לא רק בצבא. למה אתה מוכן לכבד את החוק שאוסר לעשן סמים בצבא, אבל אתה מתעלם במופגן מאותו חוק בדיוק באזרחות?
החוק נאכף בצורה שונה בצבא ובאזרחות, לא רק בתחום הסמים, גם אם הדבר אינו לרוחך.
חייל שנתפס על עבירה כלשהי יקבל בחלק מהמקרים עונש חמור יותר מאשר היה מקבל אם היה נשפט עליה באזרחות ובחלק מהמקרים עונש קל יותר.
זה באמת משנה כיצד החוק נאכף? עשית מעשה, נענשת. זו הסיסטמה. אין כאן שונה בין צבא לאזרחות. עישנת בצבא? השתמשת באזרחות? אותו עונש מגיע לך. היחס המשמעותי יותר הוא כלפי חיילים, כי הם אלו שבסופו של דבר אמורים להיות הקורה התומכת של המדינה, מה שגורם לה לנוע בציר משומן. חיילים שיצאו מסוממים לפעילות? איפה נשמע דבר כזה? אלו החיילים שהיית רוצה שיגנו על המדינה שלך? למה בצבא זה כל כך משנה לך ובאזרחות לא? בתור אזרח אין לך חובות? בתור אזרח זה בסדר לעלות על רכב תחת השפעה? מוות של חיילים או מוות של ילדים בני 9 שמתפרצים לכביש עומד על אותה סקאלה מבחינתי. אין שונה.
ציטוט:
אם הגראס לא משפיע על אנשים, ולא גורם להם לסכן את הסביבה, אז
מה הבעיה שישתמשו בו גם בצבא? מה הבעיה שישתמשו בו גם ילדים? ולמה להפסיק בגראס?
בוא נהפוך גם את הקוקאין לחוקי, "הרי גם הוא נפוץ ואם ננסה להחיל עליו חוקים שונים זה יסתיים
באסון!!!"
אם האלכוהול לא משפיע על אנשים, ולא גורם להם לסכן את הסביבה, אז מה הבעיה שישתמשו בו גם בצבא?
יצאת מתוך נק' הנחה שאין פסול בעישון ושהוא לא מסכן את הסביבה. האלכוהול חוקי, שכן ידוע שההשפעות שונות מאלו של הסם. נכון, יש מכורים, ונכון, יש העושים בכך שימוש לרעה, אפילו לא במכוון. אבל זה לא הופך את זה לבסדר. אני לא רוצה להגן על השתיינים למיניהם, כי גם פה יש מקום לוויכוח. העיקר בורח לך בין האצבעות. לא כל הנפוץ נכון. זה שזה שם, ושיש בזה שימוש, לא עושה את זה בסדר. וכנ"ל לגבי אלכוהול יקירי.
נערך לאחרונה ע"י persephone בתאריך 20-08-2007 בשעה 01:23.
|