לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה עשרים פלוס 20plus.fresh.co.il I'll be back חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > 20 פלוס
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-08-2007, 18:09
צלמית המשתמש של rubber_duck
  rubber_duck מנהל rubber_duck אינו מחובר  
מנהל פורומי מטיילים ותרמילאים, תעופה אזרחית ופורומי הלוחות

חבר מתאריך: 01.05.03
אני כתבתי שורה אחת
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "יש לך יכולת מדהימה לכתוב דברים שגורמים להתעלמות מהעיקר."

אבל אתה בחרת לענות לשורה האחת שכתבתי, במקום להתייחס לשאר השורות שמופיעות בקישור לכתבה. כרגיל אתה עונה לגופו של כותב ולא לגופו של עניין, הרי אני לא הכרחתי אותך לענות דווקא על השורה שאני כתבתי ויכולת להתייחס לשאר הכתבה, למרבה "ההפתעה" לא עשית את זה. בתור אחד שכתב דברים שטותיים לפחות כמו אלה שאני כתבתי (לא שאני חושב שמה שכתבתי הוא שטות), שלא להגיד דברים הזויים, אני לא חושב שכדאי לך להתחיל לחלק ציונים לדעות שלי, זו חרב פיפיות מאד חדה.

אתה באמת חושב שהצבת גבולות זה דבר שטותי? אתה לא חושב שילד שהרשה לעצמו לגנוב מחנות, לצורך העניין, ולא נתפס ונענש לא ירשה לעצמו בהמשך לעשות דברים גרועים יותר? ההתעלמות של המשטרה והעונשים העלובים שנותן בית המשפט לאנשים שעוברים על החוק, ולא משנה כרגע אם אלו אנשים שמשתמשים בגראס, גנבי רכב, או נהגי משאיות שצברו לחובתם 192 עבירות, גורמים ליצירת אווירה עבריינית בארץ. על התוצאות של האווירה הזו אתה יכול לקרוא כל יום בעיתון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-08-2007, 19:08

אתה לא מצליח לראות את ההבדל בין עישון גראס לבין ללכת לשרותים בלי אישור?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אתה פירסמת שורה אחת ולינק לכתבה,"

אז אני אעזור לך, עישון גראס לא חוקי גם באזרחות. לא צריך להכניס אותם לחינוך
צבאי מגיל הגן, אבל כן צריך ללמד אותם מגיל הגן שחוקים צריך לכבד, זה עד כדי
כך פשוט.

בקשר לחלק הראשון של ההודעה שלך, זה שאתה בחרת להתעלם מהקישור
לכתבה לא אומר שכולם היו נוהגים כך. השאלה היא מה יותר חשוב לך, להכניס
לי בקטנה או לנהל דיון על נושא הכתבה. עצם העובדה שטרחת לתת ציון לדברים
שלי ולהקדים ולהגיד שהם שטויות רק גורם לי רק להאמין שיותר חשוב לך להתנצח
איתי באופן אישי.

ישן 18-08-2007, 01:37

אם טרחת לענות על השורה האומללה הזו
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אם כל מה שהיה לך לומר על הכתבה הסתכם בשורה האומללה שכתבת"

כניראה שהיא לא כל כך אומללה, אחרת מה הייתה הבעיה להתעלם ממנה? הצלחת
להתעלם מהרבה יותר שורות שכתבתי, כשידעת שאני צודק והתשובה שהיית צריך לתת
לא הייתה לטעמך.

אין הבדל בין החוקים נגד סמים בצבא ובאזרחות מכיוון ששניהם נסמכים על פקודת הסמים המסוכנים, שאוסרת כמובן על החזקה ושימוש בסמים מכל סוג שהוא. ההבדל היחידי הוא בעצם במדיניות של הפרקליטות הצבאית שתעמיד חייל לדין גם במקרים שבאזרחות לא היו פותחים לו תיק.

אדם צריך לכבד את החוקים גם באזרחות, לא רק בצבא. למה אתה מוכן לכבד את החוק שאוסר לעשן סמים בצבא, אבל אתה מתעלם במופגן מאותו חוק בדיוק באזרחות?

ישן 18-08-2007, 03:30
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.11.02
אני בעד ביצוע תיקונים בחוק הסמים המסוכנים כאשר הדבר נוגע לאזרחות
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "אם טרחת לענות על השורה האומללה הזו"

אבל בעד החמרת החוקים כאשר מדובר בצבא.
כאשר אתה מעוניין להשוות בין התנאים בצבא ובאזרחות בנוגע לסמים כגון גראס אתה רק מעודד שימוש בסמים בצבא.

השימוש בגראס הוא נפוץ, הוא לא שונה בהרבה מאשר שימוש באלכוהול וכל נסיון להחיל עליו חוקים שונים יסתיים באסון.
צריך להחיל חוקים מאוד קפדניים לגבי גראס בכל מה שנוגע לשימוש בזמן נהיגה, בזמן עבודה ובזמן פעילות מבצעית בצבא, ואפילו לגבי שימוש קטינים באותו סם.
ככל שאתה מגבש דיעה צדקנית בנושא זה אתה רק גורם ליותר נזק. מבחינה אמפירית אנשים נפגעו יותר מהמלחמה בסמים כאשר מדובר בגראס מאשר הישמוש עצמו, ואני מדבר איתך הן על פתיחת תיקים פלילים ל"שעירים לעזאזל" והן לגבי אנשים שהאמינו לתשדירים המפגרים של "אל-סם" שגראס והרואין זה אותו הדבר ובעצם שילמו בחייהם על מנת לבס את התזה המופרכת של אותו אירגון קקיוני בנוגע ל"סם מעבר".

אתה מזכיר לי את אותם אנשים המתנגדים להצבת קונדומטים בבתי ספר על מנת שבני נוער לא יקיימו יחסי מין, רחמנא לצילן, ולעזאזל ההריונות הלא מתוכננים והאיידס.

ישן 18-08-2007, 23:07

כמו תמיד שאין לך תשובות טובות
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "אולי כאשר תתחיל לשם שינוי לכתוב ברצינות."

את מעביר את הדיון לפסים אישיים, זו טקטיקה חביבה אבל השתמשת בה כבר יותר מידי פעמים.
אני חוזר על "המוטיב" הזה כי זו דעתי, והאמת? ולא אתה ולא עוד עשרים כמוך יצליחו לשכנע אותי
אחרת אלא בדיוק להפך, ההתנהגות שלך באשכול הזה גורמת לי רק לחשוב שאני צודק. מצד שני אני שמח שפרצופך האמיתי נחשף, מסתבר שאתה סובלני רק כלפי מי שחושב כמוך, למי שחושב אחרת אסור להתבטא מבחינתך. זה יהיה גם מאד מעניין אם תצליח להראות לי איפה באשכול הזה ניסיתי "להציג את כל מי שנמצא תחת השפעת גראס כסכנה ציבורית".
ואם כבר מדברים על מוטיבים שניצלת עד תום, כדאי לך מאד להפסיק עם תאוריית הקונספירציה העלובה הזו: "אנשים נפגעו יותר מהמלחמה בסמים כאשר מדובר בגראס מאשר הישמוש עצמו, ואני מדבר איתך הן על פתיחת תיקים פלילים ל"שעירים לעזאזל" והן לגבי אנשים שהאמינו לתשדירים המפגרים של "אל-סם" שגראס והרואין זה אותו הדבר ובעצם שילמו בחייהם על מנת לבס את התזה המופרכת של אותו אירגון קקיוני בנוגע לסם מעבר". חוץ מזה שהשתמשת בזה בכל מקום אפשרי, קשור או לא קשור לעניין, זה גם גורם לך לצאת פראנויד כשאתה כותב את זה בכל מקום בלי הוכחות שיגבו את צבר "הטענות" האומללות האלה.

ישן 19-08-2007, 19:58

בטח שאני מסיט את הדיון
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "ושוב אתה ממשיך ומסיט את הדיון."

אתה עשית עבודה כל כך טובה בזה עד עכשיו, שפשוט הרגשתי צורך עז להמשיך במלאכת הקודש שלך (זו הייתה ציניות במקרה שהצלחת לפספס גם את זה).
אבל אתה יודע מה? רק כדי להמשיך ולראות אותך מתפתל אני מוכן לנסות ולהחזיר את הדיון הזה למסלול. נתחיל בזה שתנסה לענות על השאלות שהתעלמת מהן "באלגנטיות":

ציטוט:
אתה באמת חושב שהצבת גבולות זה דבר שטותי? אתה לא חושב שילד שהרשה לעצמו לגנוב מחנות, לצורך העניין, ולא נתפס ונענש לא ירשה לעצמו בהמשך לעשות דברים גרועים יותר? ההתעלמות של המשטרה והעונשים העלובים שנותן בית המשפט לאנשים שעוברים על החוק, ולא משנה כרגע אם אלו אנשים שמשתמשים בגראס, גנבי רכב, או נהגי משאיות שצברו לחובתם 192 עבירות, גורמים ליצירת אווירה עבריינית בארץ. על התוצאות של האווירה הזו אתה יכול לקרוא כל יום בעיתון.

ציטוט:
אדם צריך לכבד את החוקים גם באזרחות, לא רק בצבא. למה אתה מוכן לכבד את החוק שאוסר לעשן סמים בצבא, אבל אתה מתעלם במופגן מאותו חוק בדיוק באזרחות?

ציטוט:
אם הגראס לא משפיע על אנשים, ולא גורם להם לסכן את הסביבה, אז
מה הבעיה שישתמשו בו גם בצבא? מה הבעיה שישתמשו בו גם ילדים? ולמה להפסיק בגראס?
בוא נהפוך גם את הקוקאין לחוקי, "הרי גם הוא נפוץ ואם ננסה להחיל עליו חוקים שונים זה יסתיים
באסון!!!"

בהצלחה!!!

ישן 19-08-2007, 23:10
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

בשביל מה? כדי שתתחמק מלתת תשובה עניינית לדברי?
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "בטח שאני מסיט את הדיון"

אני אתן לך סיכוי נוסף.

ציטוט:

99% מהילדים שאני מכיר פילחו לפחות פעם אחת משהו מחנות. אף אחד מהם לא עשה "דברים גרועים".

ציטוט:

החוק נאכף בצורה שונה בצבא ובאזרחות, לא רק בתחום הסמים, גם אם הדבר אינו לרוחך.
חייל שנתפס על עבירה כלשהי יקבל בחלק מהמקרים עונש חמור יותר מאשר היה מקבל אם היה נשפט עליה באזרחות ובחלק מהמקרים עונש קל יותר.

ציטוט:
בוא נהפוך גם את הקוקאין לחוקי, "הרי גם הוא נפוץ ואם ננסה להחיל עליו חוקים שונים זה יסתיים
באסון!!!"

אם האלכוהול לא משפיע על אנשים, ולא גורם להם לסכן את הסביבה, אז מה הבעיה שישתמשו בו גם בצבא?

ישן 20-08-2007, 01:02
צלמית המשתמש של persephone
  משתמשת נקבה persephone persephone אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.04
Facebook profile
אדון stoned היקר...
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי stoned שמתחילה ב "בשביל מה? כדי שתתחמק מלתת תשובה עניינית לדברי?"

קרא ביתר תשומת לב את המופנה אליך. עקפת את השאלה בנימוקים לא רלוונטיים.

ציטוט:

99% מהילדים שאני מכיר פילחו משהו מחנות. אפאחד מהם לא עשה "דברים גרועים".

מה נשאלת אדון stoned היקר, ומה ענית.
קודם כל, ה99% מהילדים שאתה מכיר, זה אפילו לא 1%, ואין לך מושג מה הם גדלים להיות או כיצד חוויות כאלה משנות אותם. מה שחשוב כאן זה ההתחלה. מספיק שילדים מפלחים משהו מחנות, וזה תורם לאווירה העבריינית כפי שצויין. עצם העובדה שאנחנו מאפשרים לזה לקרות, ואנשים כמוך מעלימים עין בתואנה שהם לא עשו דבר גרוע, רק מחזקת את עמדתי בנושא. דברים כאלה יש לעצור בעוד קטנים או "לא משמעותיים".

ציטוט:

החוק נאכף בצורה שונה בצבא ובאזרחות, לא רק בתחום הסמים, גם אם הדבר אינו לרוחך.
חייל שנתפס על עבירה כלשהי יקבל בחלק מהמקרים עונש חמור יותר מאשר היה מקבל אם היה נשפט עליה באזרחות ובחלק מהמקרים עונש קל יותר.

זה באמת משנה כיצד החוק נאכף? עשית מעשה, נענשת. זו הסיסטמה. אין כאן שונה בין צבא לאזרחות. עישנת בצבא? השתמשת באזרחות? אותו עונש מגיע לך. היחס המשמעותי יותר הוא כלפי חיילים, כי הם אלו שבסופו של דבר אמורים להיות הקורה התומכת של המדינה, מה שגורם לה לנוע בציר משומן. חיילים שיצאו מסוממים לפעילות? איפה נשמע דבר כזה? אלו החיילים שהיית רוצה שיגנו על המדינה שלך? למה בצבא זה כל כך משנה לך ובאזרחות לא? בתור אזרח אין לך חובות? בתור אזרח זה בסדר לעלות על רכב תחת השפעה? מוות של חיילים או מוות של ילדים בני 9 שמתפרצים לכביש עומד על אותה סקאלה מבחינתי. אין שונה.

ציטוט:
באסון!!!"

אם האלכוהול לא משפיע על אנשים, ולא גורם להם לסכן את הסביבה, אז מה הבעיה שישתמשו בו גם בצבא?

יצאת מתוך נק' הנחה שאין פסול בעישון ושהוא לא מסכן את הסביבה. האלכוהול חוקי, שכן ידוע שההשפעות שונות מאלו של הסם. נכון, יש מכורים, ונכון, יש העושים בכך שימוש לרעה, אפילו לא במכוון. אבל זה לא הופך את זה לבסדר. אני לא רוצה להגן על השתיינים למיניהם, כי גם פה יש מקום לוויכוח. העיקר בורח לך בין האצבעות. לא כל הנפוץ נכון. זה שזה שם, ושיש בזה שימוש, לא עושה את זה בסדר. וכנ"ל לגבי אלכוהול יקירי.

נערך לאחרונה ע"י persephone בתאריך 20-08-2007 בשעה 01:23.
ישן 20-08-2007, 01:27
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "אדון stoned היקר..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי persephone

יצאת מתוך נק' הנחה שאין פסול בעישון ושהוא לא מסכן את הסביבה. האלכוהול חוקי, שכן ידוע שההשפעות שונות מאלו של הסם. נכון, יש מכורים, ונכון, יש העושים בכך שימוש לרעה, אפילו לא במכוון. אבל זה לא הופך את זה לבסדר. אני לא רוצה להגן על השתיינים למיניהם, כי גם פה יש מקום לוויכוח. העיקר בורח לך בין האצבעות. לא כל הנפוץ נכון. זה שזה שם, ושיש בזה שימוש, לא עושה את זה בסדר. וכנ"ל לגבי אלכוהול יקירי.

יפה שאת קובעת ללא כל היסוס כי "האלכוהול חוקי, שכן ידוע שההשפעות שונות מאלו של הסם", האם בכלל קראת על השפעות הגראס, האם טרחת לקרוא על השפעות האלכוהול ,הן השפעותיו בזמן השימוש, והן השפעותיו לטווח הארוך (הן מבחינה נפשית ונבחינה פיזית)?

להזכירך, הממתיק המלאכותי "סכרין" הוצא מן החוק לתקופה די ארוכה, למרות שאין הצדקה לכך.
את לא יכולה להשתמש בעובדה כי חומר מסוים אינו חוקי על מנת לטעון שהוא מזיק. ההנחה היא שחומר מזיק אמור להיות לא חוקי, אולם צריך להוכיח בנפרד את מידת הנזק. אם לא תעשי זאת הרי שאת כלואה בתוך לולאה לוגית,
חומר X הוא לא חוקי. מדוע הוא לא חוקי? כי הוא מזיק. איך את יודעת שהוא מזיק? כי הוא לא חוקי.

ישן 20-08-2007, 01:42
צלמית המשתמש של stoned
  stoned stoned אינו מחובר  

אולי כדאי שתגדירי בבהירות מה בדיוק את מנסה לומר במקום להאשים אותי ב"קריאה סלקטיבית".
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי persephone שמתחילה ב "אמרתי"

האשכול דן בחיילים אשר השתמשו בגראס (ועוד בזמן פעילות מבצעית).
מה דעתך בנושא זה?
אני, אישית, חושב שזה פסול ויש להעניש את אותם חיילים במלוא החומרה, אולם, אין להשליך ממקרה זה על השאלה האם גראס אמור להיות חוקי או לא, כפי שלא תחשבי על להוציא את האלכוהול מהחוק בגלל אותן טענות בדיוק.

ואגב השפעות "שונות", אין שום תיעוד בהסטוריה על מקרה מוות כתוצאה ממנת יתר של THC. על אנשים שמתו ממנת יתר של אלכוהול את יכולה לשמוע לא מעט, שלא לדבר על כל אלו שמתו משחמת הכבד עקב שתיה מרובה.

נערך לאחרונה ע"י stoned בתאריך 20-08-2007 בשעה 01:45.
ישן 19-08-2007, 14:02
צלמית המשתמש של קינג
  קינג קינג אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.03.03
ואם זה היה אלכוהול זה היה יותר טוב??
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rubber_duck שמתחילה ב "גראס הגנה לישראל"

חיילים מסטולים זה לא טוב ולא משנה אם זה מסמים מאלכוהול או כל דבר אחר.
באזרחות שיעשו מה שהם רוצים לא בצבא.
אני שירתתי ביחידה מובחרת ואני זוכר שגם אצלנו היו מתמסטלים
אמנם לא מסמים אבל אני זוכר מקרים של וודקות במימיות במבצעים ובאימונים.
מי שרוצה להתמסתל ימצא דרך לעשות זאת, גם יין פטישים של הצבא תופס.
וגם גז מזגנים.
אני אפילו זוכר מקרים קיצוניים של שימוש במורפיום צהלי.
אתה לא יכול למנוע את זה אפשר רק לקוות שהם מספיק בוגרים לא לעשות
את זה בפעילות ושלא יסכנו את עצמם ואת החברים שלהם, יותר מזה אתה לא יכול
לעשות כלום, חייל שרוצה להתמסטל ימצא את הדרך לעשות את זה.

נערך לאחרונה ע"י קינג בתאריך 19-08-2007 בשעה 14:04.
ישן 20-08-2007, 21:55

למרות שאני לא מבין מה גרם
בתגובה להודעה מספר 26 שנכתבה על ידי קינג שמתחילה ב "ההתנשאות שלך לא תוביל אותך לשום מקום..."

לך להרגיש שאני מתנשא כלפיך, אני מצטער. זו ממש לא הייתה הכוונה שלי.
לא פתחתי את האשכול הזה בשביל להוכיח שום דבר. פתחתי אותו כי רציתי
להביע את דעתי, כמו שסטונד מביע את שלו וכמו שאתה הבעת את שלך
באשכולות אחרים שפתחת. אתה מוזמן לחפש את דעתי על אלכוהול למשל
באשכולות אחרים, מבחינתי ההבדל לא גדול, פרט לעובדה שכל עוד שאתה
לא נוהג ברכב שיכור אתה לא עבריין.
בשום אשכול שכתבתי אי פעם בפרש לא חלקתי על זכותך, או על זכותו של
גולש אחר להביע את דעתו. אבל בדיוק כמוך גם זכותי לא להסכים עם דעתם
של אחרים.

לילה טוב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר