18-08-2007, 14:39
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.05.07
|
|
|
מי שלא היה שם-שלא יזיין תמוח
תפסיקו לאכול את מה שהתקשורת מפמפמת לכם.
טוב,אני אנסה לסכם(חזרתי רק אתמול)-
בגדול העיר מוסטאר(בה שהינו) מחולקת ל2: אוהדי ולז'(מוסלמים-בוסנים) ואוהדי זלזנסקי(קרואטים). אנחנו התחברנו עם אוהדי ולז'. תושבי העיר שירוקי הם בעקרון קרואטים ולא בוסנים.
הגענו לכניסה בערך בשעה 7,כמה ניידות עצרו אותנו לבדיקת אלכוהול-מצאו כמה אוהדים "חשודים"ועיכבו אותנו במשך שעה בערך כי לא רצו בעיקר שניתקל עם אוהדי שירוקי.
אסור להשתין,אסור לעשן,אין פלאפון,כמעט אסור לנשום.בושה וחרפה.
ב8 המשכנו ואז הגענו למגרש.
בדיקות קפדניות מאד כאילו שמדובר במחבלים-אפילו מקלות לתופים לא הרשו להכניס.
יציע שלם של אוהדי שירוקי עומד ועושה זיג הייל-אני לא התרגשתי מהשטויות האלו מי יודע מה אבל לא כמו אחרים ביציע..
בהמשך הכול היה די בסדר,כאשר הובקע הגול נפתחו האבוקות.
לשוטרים עצמם לא הפריעו האבוקות-אחד הסדרנים המפגרים זרק את האבוקה שנזרקה לדשא על היציע שלנו(על דבר כזה הוא צריך לעמוד לקיר-אבל זה עבר בשקט..).אחר כך ילד מטומטם מהיציע שלנו זרק אבוקה על אוהדי שירוקי.אז נכנסו השוטרים שלהם("יס"מ"),ופשוט התחיל פוגרום,פיצצו ושברו כול מה שהם ראו,זרקו סיגריה בוערת על אחת האוהדים,היכו כול מה שזז.בקיצור טרור מה שהלך שם.
האוהדים שקרובים לגדר (אוהדי שירוקי)עשו זיגים, זורקים מכול הבא ליד-פלאפונים בטריות מצתים כסף ובקבוקים-אחד הבקבוקים פוגע באיש מאוד נחמד שהגיע למישחק עם אישתו ובנו בן ה-20.
בדרך ביציאה מהעיר ניזרק על האוטובוס שלנו אבן ואבוקה.
הוציאו את כולם,עיקבו כמה אוהדים נוספים אבל אני מכיר אותם ולכן לא יודע מה עלה בגורלם.
כאשר הגענו לאכסניה וישבנו בפאב הבנתי שנזרק על האוטובוס שלנו בקבוק תבערה.
כמו כן הם סיפרו שהשוטרים תפסו הרבה מאוד אנשים עם סכינים ומוטות ברזל בכל הרחובות שמסביב לאיצטדיון שהכוונה שלהם היה לבצע בנו לינץ.
על אווירת הטרור אף אחד לא מדבר,על העובדה שהאוהדים שלהם רצו לעשות בנו לינץ אף אחד לא מדבר,על הטרור של השוטרים אף אחד לא מדבר,על קריאות הנאצה אף אחד לא מדבר,כרגיל תקשורת מפגרת מחפשת דם.
כול הסיפור הוא על אבוקה מסכנה שנזרקה ליציע שלהם(נראה אותכם שם גיבורים גדולים).
עצה:אל תבלבלו את המוח כאשר אתם רק ניזונים מהתשקורת.
יום טוב
|