לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2007, 18:51
  Hydra Hydra אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.04
להכיר את הצבא מהיום הראשון...

ביום חמישי שעבר גמרתי טירונות. ביום ראשון הזה הגעתי לגלילות ליחידת המעבר (אני מאותר למסלול בפרוייקט גאמא) ואני ועוד כמה מאותרים הבאנו לבחור בדלפק את הטופס וחיכינו, ככה כשלוש שעות ואז הוא מגיע אומר אוקיי, כולכם רואים את הגדר, לכו ל"בסיס" שמאחוריה (הצווים הללו היו כבר מוכנים מספר ימים והוא פשוט התעצל לקרוא לנו כדי לתת לנו אותם). עד כאן הכל נורמלי ואפילו באזרחות יכול לקרות, אבל עכשיו מתחיל הסיפור הצה"לי :
אני ועוד בחור הממויינים לאותו המסלול מגיעים לשלישות באותו תת בסיס בגלילות ואומרים לנו לשבת ולחכות, ככה אנחנו מחכים ומחכים, בנתיים שואלים מה קורה ואף אחד לא באמת יודע מה להגיד לנו. בסוף אומרים לנו שמי שצריכה לטפל בנו בחופשה ושהאחרת שיכולה לטפל בנו אין לה ממש כוח לזה עכשיו, אז ב17:30 משחררים אותנו הביתה (ומי מכם זוכר את האשכול הקודם שלי, בשבילי זה שעתיים וחצי שלוש נסיעה לכל כיוון...) ואומרים לנו לחזור למחורת בשעה 8:00. מגיעים (אני ב8:40 - אין דרך להגיע לפני) שוב אותו הסיפור, יושבים על הכסא ולא עושים כלום עד שעה שלוש לערך ואף אחד לא באמת יודע מה להגיד לנו ומה אנחנו עושים עכשיו. פתאום מגיע הקצין (שהוא אגב נחמד מאוד) ואומר לנו טוב, נעשה לכם את הראיון והשיבוץ ביום רביעי כאשר זאתי שבחופשה תחזור והוסיף שלא בטוח שביום רביעי, תלוי אם יהיה לה זמן באמת. כעת אנחנו מחכים עד שישחררו אותנו ביודיעין שאנחנו לא עושים כלום ולא נעשה כלום. עכשיו כאשר אמרו לנו להגיע גם מחר (יום שלישי) הייתי בהלם - אנחנו הרי סתם יושבים על הכסאות בשלישות ולא עושים כלום - רוב הזמן משחקים בPSP או ישנים - ואני מתכוון ישנים... הייתי בטוח שכיוון שהם יודעים שביום שלישי אנחנו לא עושים כלום ואין שום סיכוי שנעבור ראיון או כל דבר אחר יגידו לנו לא להגיע, אבל לא, אנחנו צריכים להגיע ב8:00 בבוקר ונשוחרר ב17:30 כאשר בכל הזמן הזה אנחנו לא עושים כלום חד וחלק כלום.

אחרי שראיתי כמה זמן לוקח לבצע פעולה כה בסיסית וראיתי איך עובדים שם האנשים אני פשוט לא מבין איך הצבא מתפקד. אלוהים אדירים, כל 10 דקות זה הפסקת סיגריה וכל 5 דקות זה שיחות פרטיות...

נעדכן אתכם בהמשך מה התקדם.

*אגב, הראיון זה לא ראיון מהסוג שנראה לכם, אלא רק לשאול אותנו היכן אנחנו גרים, האם אנחנו מסכימים לשרת בבסיס סגור ואז לבחור בסיס. זה הכל... :\ *
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:15

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר