19-08-2007, 23:15
|
|
|
|
חבר מתאריך: 16.08.07
|
|
|
שאלות בקשר למש"ק תיאום וקישור
שלום לכולם,
אני מתגייס בשביעי לאוק' והתפקיד הופיעה לי במניל"ה אני כרגע כלל צה"לי ואי אפשר לדעת איפה ישבצו אותי אבל במידה וכן יציע לי אותו קצין המיון האם ללכת על זה? כי אני שומע כל מיני דעות טובות יותר ופחות על התפקיד והאופי שלו ואני לא יודע מה לבחור ממש כאילו זה תפקיד טוב ואיכותי התפקיד הזה שרק חבר'ה איכותיים וטובים מגיעים עם קב"א בהתאם או שזה סתם תפקיד כזה? האם התפקיד הוא סתם תפקיד כזה של לבדוק ניירת בשטחים ולהעביר פלסיטניאים בגבול במידת הצורך או שגם יש בו אתגר מעבר לזה? אממ באיזה אור רואים את החבר'ה שמשרתים שם רואים אותם כשמאלנים ובוגדים או שמקבלים את זה בהבנה? האם התפקיד גם מצריך עבודה עם השב"כ וגורמי בטחון אחרים? ,האם יש אופציה לשרת בתפקיד לא באזורי השטחים או שזה חלק מהתפקיד? אממ איזה תכונות מיוחדות דורש התפקיד והאם זה סתם עבודות ניירת וטלפונים שזה מתאים לכל אחד? ובכלל קצת מידע מעבר לזה שמה עושים שם במסגרת התפקיד עם איזה אוכ' עובדים ? האם יש בנות בבסיסים של התאום וקשור של תאום פעולות הממשלה בשטחים? והאם התפקיד יכול לעזור לי בעתיד וכד'?
מקווה שמישהו יוכל לענות לי כי עד עכשיו אף אחד לא ידע יותר מידי על התפקיד הזה משום מה
כל מיקרה ,
תודה ושיהיה יום טוב.
|