לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2007, 17:40
  nativg nativg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.08.07
מה קורה אם הצבא לא מאמין לי?

אהלן.
רציתי לדעת למי אני יכול לפנות בעקבות בעיה שיש לי.
וזאת הבעיה:
לפני איזה שנתיים בערך, באמצע טיול שנתי, התפרקה לי הרגל מהמקום.
ז"א הפיקה שלי השתחררה מהמקום, והרגל יצאה החוצה.
כן משהו ממש מפחיד! המלווה טיולים שהיה איתי באוטובוס השכיב אותי לאחורה, ויישר לי את הרגל בעדינות עד שהיא חזרה למקום.
מאז, האירוע הזה חוזר על עצמו כל כמה זמן(פעם בחודש בערך...) ז"א שהרגל פשוט מתפרקת.
הייתי בהמון בדיקות אצל מומחים, ואף אחד מהם לא ידע להגיד לי בוודאות ממה זה קורה.
לבנתיים אני עובר טיפולים בפיזיוטרפיה.
בצו ראשון שהיה לי לפני חצי שנה סיפרתי להם על הבעיה שלי והם הפנו אותי לאורטופד מטעם הצבא.
אחרי שביקרתי אצל האורטופד, בדקתי על כמה הפרופיל שלי נקבע, והאורטופד קבע שיש לי בעיה קלה בברכיים, ושם לי פרופיל 72(זה היה כתוב בצורה יותר רישמית, משהו כמו מיועד לשירות קרבי אבל לא לחי"ר)...
ולמרות שאני ממש לא מסוגל לעשות פעילות מבצעית!
האורטופד האזרחי שלי, זה שהפנה אותי לפיזיו אמר לי שאסור לי לעשות ספורט במשך חצי שנה לפחות...(עד שיגלו בערך מה הבעיה שיש לי שם בפיקה...) ומצד השני הצבא קבע שאין לי שם כלום...(כי יש מצב שה72 נקבע כך רק בגלל המיגרנה שיש לי והבעיה בברכיים לא הורידה כלום)
האמת אני גם עובר עכשיו טיפולים של גסטרו בגלל בעיות שיש לי בקיבה.
בין השאר כשאני רץ יותר מ10 דקות, אני מרגיש שאני הולך להתעלף ומקיא ת'נשמה...
הייתי שמח אם מישהו היה מסביר לי קצת יותר בנושא, למי אני צריך לפנות, ומה קורה אם הצבא באמת יגייס אותי במצב כזה שהוא יכול לדפוק לי ת'ברכיים לכל החיים!
המון המון תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2007, 20:05
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי moti89 שמתחילה ב "קודם כל מצטער לשמוע על הסיפור..."

מוטי, אתה לא יומיים פה, ואתה יודע שמי שממליץ על דרכים לשקר נחסם. חאלס לתת עצות שעלולות רק לפגוע.

לפותח האשכול - אתה צודק שלשקר זה ממש לא הפתרון, תגיש את המסמכים מהאורטופד שלך ללשכת גיוס (אני לא מכיר כל כך את התהליך, יש פה אנשים שיודעים יותר ממני בזה וגם יש מספיק מידע בחיפוש) קשה לי להאמין שהצבא יקח סיכון על הרגליים שלך במידה ואתה נותן להם את כל המסמכים (תשמור עותקים אצלך) הדבר האחרון שהצבא רוצה זה לגייס מישהו שמראש יודעים שיצטרכו לשלם לו על טיפולים יקרים ונכות (חס וחלילה)

בכל מקרה על תזניח את זה, תדרוש ועדה (אם הם מחליטים שאתה כשיר אז מצויין, אבל חשוב לבדוק) שלא תהרוס לעצמך את הרגליים

ישן 20-08-2007, 19:10
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
גם לי יש מקרה דומה לשלך..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nativg שמתחילה ב "מה קורה אם הצבא לא מאמין לי?"

רק שאצלי הוציאו לי את הפיקה לפני שנתיים ביד השמאלית שאני יכול להעריך שזה פחות גרוע מהפיקה ברגל.. אבל עזוב אתזה, עם הצו הראשון הבאתי להם את כל הטפסים הרופאיים שלי, קבעו לי פרופיל 72..
זה שאני לא משרת כיום ביחידה קרבית לא אומר שאני לא מרים דברים כבדים, בלי פטור ובלי שום דבר
אני אומר שפשוט אני לא יכול וכואבת לי היד כשאני מרים משא כבד.. מה הם יכולים להגיד לי?! אתה שקרן?
לא... אבל בקטע שלך אתה יכול לשחק איתם להפך, לך תוציא פטור מעמידה שלא עולה על יותר מ 10 דקות רצופות. ואז נראה מה הם יעשו, בהצלחה

ישן 20-08-2007, 19:28
  dardevil dardevil אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.08.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי nativg שמתחילה ב "מה קורה אם הצבא לא מאמין לי?"

טוב, נשתדל לענות לכולכם.

אני לא אוריד פרופיל אצל הקב"ן... המצפון לא יתן לי... אני רוצה להיות הכי גלוי עם הצבא, ואם הם יגידו לי סופית שלמרות הבעיה שיש לי, 72 זה עדיין הפרופיל שמגיע לי, אני אלך לקרבי ואין מה לעשות... לפני שידעתי על הבעיה ברגל, היה לי תמיד בראש שאני הולך לימי סיירות ומנסה להגיע הכי רחוק שאפשר(האידיאל היה דובדבן...) אבל מאז האירוע הזה ברגל, הבנתי שכנראה לדובדבן אני לא אגיע...

אפשר לקבל קצת יותר מידע לגבי הוועדה הרפואית הזאת?

ושוב, אני לא רוצה לנסות לתחמן אותם... אם הם ידעו מה הבעיה שלי ובכל זאת יחליטו לתת לי את הפרופיל הזה, סבבה. פשוט אני חושב שהם לא ממש מודעים לבעיה שלי, או שהם פשוט חושבים שאני מנסה לעבוד עליהם כמו הרבה אחרים שמגיעים אליהם... מבינים?

האמת, שבמקרה הכי גרוע, אני אנסה להגיע לאיזה יחידה שעוסקת במחשבםי, כי אני מתכנת כבר 3 שנים בphp, ויש לי ידע סבבה במחשבים... אז גם זאת אופציה.

תודה רבה!

אגב, אני זה המשתמש nativg פשוט כששלחתי את ההודעה זה היה מהעבודה, ועכשיו אני בבית :]
בכלופן, המון תודה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר