לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-08-2007, 14:02
צלמית המשתמש של Raccoonism
  Raccoonism Raccoonism אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל Raccoonism
שאלות לגבי מדים ושאלות לגבי תפקידים

שלוֹם, יש לי כמה שאלות בנוגע למדים:
1. היכן מקבלים מדי ב', אם לא בשרשרת החיול? האם מקבלים אותם בבסיס הטירונות?
2. האם עדיין יש סוודרים צבאיים?
3. האם כל בת יכולה לבקש חצאית דקרון (באורך הברכיים) או רק בנות דתיות (הן בחיל הים והן בזרועות היבשה)?

כמו כן יש לי כמה שאלות בנוגע לתפקידים:
1. כרגע אני בגיוס כלל-צה"לי, ובמנילה קיבלתי מקצועות מאוד טובים שאינם דורשים מיון. עם זאת שיניתי מעט את דירוג ההעדפות שלי במקצועות אלה. האם כדאי לי לכתוב לבקו"ם מהם שני התפקידים שאני מעדיפה מביניהם, כדי שתהיה לי הזדמנות להגיע אליהם? האם זה יכול לעזור לי? כי הבנתי שאני לא יכולה לדבר עם קצין המיון ביום הגיוס, הוא פשוט אומר לי מה השיבוץ שלי. אז השאלה היא, בעצם, האם אני יכולה עדיין להשפיע על השיבוץ שלי במקצועות שאינם דורשים מיון לאחר דירוג המנילה?
2. גיוסי הוא באוקטובר. התקשרתי לבקו"ם ואמרו לי שאני לא יכולה להשתתף יותר במיונים. חשבתי לכתוב מכתב בקשה לתפקיד שאני רוצה (כרגע אני מתלבטת בין כמה), אך דיברתי עם כל-מיני אנשים והם אמרו לי שהסיכויים שיקבלו אותי למיונים הם נמוכים, כי ככה הם צריכים להכניס אותי למיונים, שגם ככה אנשים בקושי עוברים, וגם לדחות לי את הגיוס. האם בכל זאת כדאי לי לנסות ולשלוח מכתב בקשה? האם מישהו יודעים לאילו תפקידים עדיין ממיינים?
3. אף על פי ולמרות התפקידים שאינם דורשים מיון שקיבלתי במנילה, שמאוד התלהבתי מהם, קרץ לי מאוד תפקיד שאינו דורש מיון כשהסתכלתי באתר "עולים על מדים" - מש"קית תכנון כוח אדם ומידע. קודם כל, האם יש מישהו שמכיר את התפקיד מקרוב? דבר נוסף - האם כדאי לי לשלוח מכתב בקשה לגבי התפקיד הזה? היתרון בתפקיד זה, שהוא אינו דורש מיון ולא צריך לגרום להם להכניס אותי למיונים (שגם ככה אנשים בקושי עוברים), ויש סיכויים יותר גבוהים שהם יסכימו, אני חושבת.

תוֹדה לכל מי שיעזור, מיכל :)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:13

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר