לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-08-2007, 18:50
  משתמשת נקבה oWeN oWeN אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל oWeN שלח הודעה דרך MSN אל oWeN Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Pizza-Guy שמתחילה ב "לא רוצה ליהיות קטנוני, אבל מה..."

זה כביכול אבסטרקט משהו מופשט שגורם לחשוב גם התמונה הזאת לדעתי לא הכי וואוו...

קחי לדוגמא אבסטרקט שלי...

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

שם התמונה הוא DNA מסיבים נורא נורא קטנים בתוך תוף יצרתי משהו שונה לגמרי זה משהו שונה ולא רגיל...

כמו שאמרת יש תמונות נוף שלא מעבירת יותר מידיי אלה רק תיעוד של המציאות אבל תמונות נוף מרהיבות גורמות לך להיסתכל על התמונה ולהגיד ואוו

קחי לדוגמא את התמונה האחרונה של איתמר

בתמונה רואים הקפדה על קומפיזציה שימוש בטכניקה ופילטר שמשנים לגמרי את המציאות הרגילה שאת רגילה לראות שוב מה שאת רואה פה זה שונה ולא רגיל...

התמונה שלך נחמדה אבל לא רואים הרבה חוץ ממנורת רחוב ועלים...אני לא מבינה מה מיוחד פה?...

הבנת?...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-08-2007, 08:50

בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Pizza-Guy שמתחילה ב "הוואו שלך הוא לא הוואו שלי...."

אני לא מבינה מה הבעיה עם התגובה שלי?...

ציטוט:
הוואו שלך הוא לא הוואו שלי.
"יצרתי משהו שונה לגמרי זה משהו שונה ולא רגיל..."
נראה לי שמיותר להמשיך.

זה שכל אחד יש לו "WOW" שונה זה נכון אבל בתמונה שלך פשוט מאוד רואים מנורת רחוב וכמה עלים בטיפונת מיסתורין שכזאת התמונה טובה אבל אין לה מוטיב כל שהו שישלים אותה זה חסר בהמון המון המון תמונות שכמעט כולנו מצלמים כל יום תמונות כאלה אני בדרך כלל שוללת ולא מעלה לפרש כשאני מעלה תמונה זה סימן שיש פה משהו מיוחד משהו שונה משהו שאולי עדיין לא ראו...
--
אתה לא חושב שיש פה משהו שונה?...
אתה היית מנחש מה זה?...
--
קומפיזיציה או תאורה נועזת יכולים לבנות פריימים מדהימים כל עוד יש בפריים עצמו מוטיב או נושא כל שהוא פריים לא יכול להיבנות רק על ידי תאורה וקומפזיציה הוא צריך נושא! משהו להיתפס בו משהו שהעין של הצופה תיתפס!

אם אתה לא יכול לקבל ביקורת פשוט תגיד כך אני נתתי את הביקורת שלי מכל הלב לא כי בא לי לרדת עלייך רק כי בא לי לעזור ואולי לפעם הבאה שנראה משהו שיגרום לי להגיד WOW אבל אתה ישר מתנהג בגסות רוח
ציטוט:
העיקר שיש פה אנשים במצלמים בטכניקה גבוה ו0 רגש.

אם אתה לא רוצה לפרסם פה תמונות כי נותנים לך ביקורת כנה אז אל תפרסם...בישביל זה אנחנו פה רק ככה לומדים ורק ככה גודלים ומשתפרים.

בכל מקרה מצטערת עם התגובות שלי העליבו אותך בדרך כל שהו אני מעדיפה להגיב בכנות כי רק ככה משתפרים.

ישן 21-08-2007, 18:06
צלמית המשתמש של mp26
  משתמש זכר mp26 mp26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pizza-Guy שמתחילה ב "Street Romance"

זה אולי לא מעביר משהו לאחרים אבל אצלי זה דווקא כן העברי משהו.
אם נלך לפי הכותרת אז זה התאורה על העמוד עם העלים יחד...
אם נעזוב את הכותרת אפשר להיכנס לראש של הפריים ולנסות להבין שאולי יש זוג שיושבים על ספסל מתחת לתאורת הרחוב?
לפעמים (וזה נוגע לכולם) צריך לשבת, להסתכל על הפריים ולחשוב מה הולך שם, לנסות להיכנס לראש של הצלם,
לא ישר לשלול כי זה הכי קל שבעולם להגיד "לא אהבתי" "בנאלי" "הפריים משעמם ואין בו כלום".
בזמן האחרון אנשים ממהרים ללחוץ על כפתור התגובה לפני שהם חושבים על התגובה עצמה בכלל וחבל.

ישן 22-08-2007, 08:58

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי mp26 שמתחילה ב "[b]לא רק צ'ק ליסט, יש גם הרבה..."

פינטו זה נכון שלא הכל חייב ללכת על פי החוקים אבל מה לעשות שיש "חוקים" שניתנו לנו כצלמים בכדי להוציא תמונות יותר טובות....
כל תמונה צריכה מוטיב מסוים, נושא מוסים אותו היא מציגה או סתם מראה, התמונה מעל מזכירה לי תמונות של אולג אבל בכל התמונות של אולג תמיד יש איזה משהו שגורם לך להגיד וואלה אם זה לא היה התמונה לא הייתה שווה, אם זה ספספל מעניין אם זה זוג אנשים וכו וכו
אם ופותח האשכול היה מצלם עם זוית טיפה יותר רחבה וקולט אולי זוג שיושב מתחת לספסל זה היה מעולה!

ניתן לדוגמא את התמונה של שחר...

אתה חושב שאם ושחר לא היה יושב על הספה התמונה הייתה באותה הרמה?...
היה חסר משהו וכולם היו אומרים כך...

ניתן עוד דוגמא...

בתמונה פה איתמר צילם ים בחשיפה

וכמו שרבים הגיבו לו באשכול הזה שהיה חסר משהו וזה כי לפני הם ראו תמונה דומה של שחר שבה היה את המוטיב ואת הנושא שהיה חסר להם בזאת...

פה הדייג ממש נותן לעין להיתפס איפה שהוא ומשלים את התמונה.
מסכים או לא?

ואם שכחתי לציין אני יגיד שוב
התמונה טובה לא אמרתי שלא, רק חסר בה משהו לדעתי היא לא שלמה

נערך לאחרונה ע"י oWeN בתאריך 22-08-2007 בשעה 09:01.
ישן 24-08-2007, 08:21
צלמית המשתמש של mp26
  משתמש זכר mp26 mp26 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.04
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי oWeN שמתחילה ב "פינטו זה נכון שלא הכל חייב..."

גברת לי היקרה,
את כבר עשית פה סלט ירקות ופירות יחד.
תגידי לי יש חוקים במדינת ישראל נכון? את רוצה להגיד לי שכולם הולכים לפי החוקים?
חוקים בכל דבר נותנים לך קו מנחה שעל פיו צריך ללכת, היה והחלטת שלא בא לך ללכת על פי החוקים בעיה שלך.
שוב שוב ושוב לא הכל חייב ללכת לפי החוקים, יש אשכולות שאני לא מגיב גם אם יהיו פצצה של פריים כי פשוט:
או שהתמונה לא משכה אותי
או שאין לי פשוט מה להגיב
יש כללים מנחים בצילום נכון אבל אף אחד לא בא וטען שחובה ללכת אחרי החוקים אחרת הצילום שלך יהיה חרא ושווה לתחת (סליחה על ההתבטאות אבל ככה כנראה רק מבינים).
תגידי לי על זה שאנשים ממרכזים את האובייקט אז לפעמים זה טוב ולפעמים ממש גורע OK פה אני מסכים,
אבל לבוא ולטעון דבר כזה:
ציטוט:
אבל מה לעשות שיש "חוקים" שניתנו לנו כצלמים בכדי להוציא תמונות יותר טובות....

לדעתי וזו דעתי זה ממש לדבר שטויות במיץ.
אז את רוצה להגיד לי שאם אני לא הולך לפי החוקים התמונות שלי חרא של תמונות?
יש תמונות שאני רואה במגזיני צילום שאני קונה שממש לא הולכים כולם לפי החוקים וכל תמונה משהו ז'ונגלר.
לסיכום:
לא הכל חייב ללכת לפי החוקים/כללים איך שלא תקראי לזה,
פה בפורום ממש ממש מקובעים על כל דבר ואם התמונה שרואים פה לא עומדת ב"כללים" שלהם ישר פוסלים, שוחטים את הבנאדם.
טיפה שרוף הרקע ישר קופצים כולם מה זה הרקע שרוף ואז תופעת העדר מתחילה כמו כל פעם מחדש.
מה שאני רוצה להגיד פה ולא רק לך אלא לכולם:
צאו מהקוביה שאתם נמצאים בה, אם זה טיפה שרוף על התחת/אף/ז*ן/או ברקע זה לא אומר שהתמונה פסולה...
צריך לדעת לפעמים גם להסתכל על התמונה מחוץ לכללים שאת אומרת שקיימים ותראי שברוב הפעמים את תראי דבר אחר בפריים בכלל.

ישן 24-08-2007, 08:32

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי mp26 שמתחילה ב "[b]גברת לי היקרה, את כבר עשית..."

בטח בטח מסכימה איתך ב100% החוקים שדברתי עליהם לא חלים תמיד ועל כל תמונה כמו שפיצה גאי אמר יש גם דברים נועזים כמו תאורה קומפיזיציה ואפילו בחירת נושא שיכולים להביא לפריימים מדהימים..

אני היתכוונתי לעניין הנושא המוטיב בפריים כאשר לדעתי חייב דבר כזה בתמונה (כדי שתיהיה טובה יותר מהנורמל), אם זה תמונת נוף פשוטה (של אחו אם משהו דומה שמיים כחולים שדות דשא ירוק וכו) היא תיהיה נחמדה אבל סתמית אם זאת תמונת נוף של מפלים חשופים (כמו בתמונות של מתן) אז המוטיב והנושא הוא המפלים, המים והשילוב שלהם עם הטכניקה והשימוש של מתן בציוד שלו (חשיפות ופילטרים)
על זה אני מדברת מבין?

מסכימה איתך ב100% על מה שאמרת כל עניין חוק השלישים ומירכוז וחלוקה בפריים ועוד מיליון ואחד חוקים שהם כביכול לא חוקים אלה קווים מנחים לפעמים יש להתמש בהם והם עוזרים ליצור פריימים מדהימים ולפעמים לא רק שהם לא יעזרו הם אולי אפילו יקלקלו...

אבל שוב כמו שכתבתי למעלה אני לא דברתי על ה"חוקים" האלה אלא על עניין הנושא בתמונה...זהו...מקווה שתבין את כוונתי..

ישן 22-08-2007, 14:56
  Liel_C Liel_C אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.04.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Pizza-Guy שמתחילה ב "Street Romance"

יפה, אני חושבת שזיהית את הפוטנציאל שבמקום, באמת מסתורי וגם אני רואה משהו רומנטי. אהבתי את המנורה החצי מוסתרת, את התאורה.. אבל לי זה נראה כמו רק רקע, חסר משהו שייתן לתמונה תוכן.. אפשר היה לנסות לחכות שמישהו יעבור, אולי זוג, אולי ילד, אולי חיה, אולי אפילו משהו דומם שהיה על הרצפה - ולפי זה ובעזרת המקום המעניין ליצור משהו.. זו דעתי

וכמו שזה שמעליי אמר, אל תיקח ללב, לאף אחד אין מטרה לפגוע - המון זה עניין של טעם, לפעמים כל אחד רואה משהו אחר.

הגלריה שלי בפוטולייט

נערך לאחרונה ע"י Liel_C בתאריך 22-08-2007 בשעה 14:59.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר