שלום,
אני מנסה בימים אלה לשלוח בקשת POST לשרת ואז לעשות לעמוד שהתקבל file_get_contents...
אבל אני משום מה לא הצלחתי לשלוח בקשה... ניסתי הרבה מאוד דרכים אבל אף דרך לא עבדה =X...
בתכלס מה שאני צריך זה רק לשלוח בקשה לקישור מוסיים עם משתנה POST אחד... ואז לצפות בקוד מקור שלו... יש מצב מישהו יכול להביא לי דרך או לנסות לעזור לי בדרך כלשהי?
תודה רבה,
אמיר פרידמן.
1. יש תוכנה שמגלה וניתן גם לישלוח דרכה נתוני POST שמה: TamperIE
2. יש עוד תוכנה שפשוט מקבלת פרמטרים אם הנתונים לשליחה ושמה: webcreds
3. אתה יכול לעשות טופס ב-HTML ולישלוח אותו ב-JS.
נערך לאחרונה ע"י רמי ד בתאריך 24-08-2007 בשעה 17:40.
תודה גבר, אבל לפני שבכלל כתבתי פה את הנושא הצלחתי לזייף בקשת POST פשוט זה לא עבד לי טוב הפרמטרים אז חשבתי שאני לא שולח טוב את הבקשת POST אבל הבנתי שאני שולח אבל לא את הפרמטרים הטובים ... יש שם ערבוב של משתנים עם JS וכל מיני שטויות אז אני פשוט לא מצליח... נראה לי אני פורש מזה...
תודה לכולם אפשר לנעול.
אגב, אולי כדאי שתרד מהמונח לזייף, כי לא מדובר בזיוף, אלא בדרך לגטימית ליצירת תקשורת בשיטת POST.
בנוסף, לא כל אשכול שכבר לא אקטואלי מבחינתך, צריך לנעול אותו...
בהמשך להצעה של שימי לגבי השימוש בתושבת (socket), כל שעליך לעשות מלבד פתיחת התקשורת, זה לשלוח את הכותרים המתאימים (באמצעות הפונקציה fwrite) בדומה לתבנית הזאת:
קוד:
POST / HTTP/1.1
Host: domain.ext
Connection: close
לאחמ"כ לקבל את ה"תגובה" החוזרת באמצעות הפונקציה: fread.
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ישראל K שמתחילה ב "אגב, אולי כדאי שתרד מהמונח..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי ישראל K
אגב, אולי כדאי שתרד מהמונח לזייף, כי לא מדובר בזיוף, אלא בדרך לגטימית ליצירת תקשורת בשיטת POST.
בנוסף, לא כל אשכול שכבר לא אקטואלי מבחינתך, צריך לנעול אותו...
בהמשך להצעה של שימי לגבי השימוש בתושבת (socket), כל שעליך לעשות מלבד פתיחת התקשורת, זה לשלוח את הכותרים המתאימים (באמצעות הפונקציה fwrite) בדומה לתבנית הזאת:
קוד:
POST / HTTP/1.1
Host: domain.ext
Connection: close
לאחמ"כ לקבל את ה"תגובה" החוזרת באמצעות הפונקציה: fread.
אתה צודק בקשר לנעילה... ואממ כן עשיתי את זה בצורה כזאת שלחתי headers אבל פשוט אני לא מצליח לקבל את מה שאני רוצה...
בתכלס מה שאני רוצה זה לשלוח בקשה לעמוד הזה -> http://maplestory.nexon.net/Modules...anktype=TotRank
כדי לזייף את החיפוש... אבל אני פשוט לא מצליח... אני אפילו ניסתי להשתמש בתוכנה שרואה פקטים כדי לבדוק איזה ערכים עלי לשלוח אבל לא הצלחתי... ניסיתי לעשות את זה במשך איזה 6 שעות זה פשוט לא הלך לי בעעע =\
אה וגם פרשתי מהשיטה של fsockopen... כאילו הצלחתי איתה אבל בסוף השרת שלי תומך בCURL אז השתמשתי בה... וגם בה הצלחתי לשלוח בקשת POST אבל לא שלחתי את המידע הנכון יענו...