24-08-2007, 08:03
|
 |
אדמין לשעבר
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
טוב, תיקונים (לעובדות שגם אתה יודע...) :
בתגובה להודעה מספר 18 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "לא מדובר בחד צדדיות אלא בהסכמה ובהשגת רגיעה לקראת שלום."
1. הקשר בין נכונות אולמרט להתקפל, לבין חקירותיו הפליליות, הוא ישיר - והוא המשך ישיר לגירוש
תושבי גוש קטיף, צפון השומרון והתוחמת הצפונית.
2. ח"כים ניתנים לקנייה. כל הסכם אוסלו, אבי-אבות הטומאה, נקנה באמצעות שוחד בוטה לשני
פושעים, שהאחד מהם התברר גם כסוחר סמים. הטענה המתחסדת כאילו "אם אין רוב אז לא יעבור",
הייתה רלוונטית לו הצעת שאולמרט יעמיד את ההסכם הפתטי הזה לשיפוט הציבור, ולא יסתפק רק
בלשאול 120 אנשים.
3. העובדה שכתבת שמדובר ב"בהסכמה ובהשגת רגיעה לקראת שלום", מלמדת על חוש הומור
נדיר. מתי הסכמים עם אש"ף הביאו שלום, ולא גלי טרור?...
4. השטויות שכתבת אודות הנגב, מלמדות על כשל גיאוגרפי. הציר שיימסר לפלסטינים מנתק את
הנגב מהמדגינה, מה לעשות. כדי לנסוע לב"ש, יצטרך האזרח לחצות את הציר הפלסטיני הנ"ל
(אם אתה לא מאמין לי, פשוט תפתח מפה, ותגלה שאי אפשר להגיע לב"ש בלי לחצות את שני
הצירים שמוסר אולמרט לאש"ף). לך זה לא מפריע (וזה גם מלמד על כך שמסתבר שכדי לפייס את
הערבים, אתה מוכן לוותר אפילו על קווי הקודש של 1949, וזה בהחלט מלמד על עוד נדידה
שמאלה מצידך - בדיוק כמו שהבטחתי לך שתעשה, כאשר סיפרת לי שיש לך קווים אדומים...).
5. ההשוואה התמוהה בין מצבנו לבין זה של גרמניה המזרחית, רק מחזקת את התחושה שהידע
ההסטורי שלך קלוש עד אימה: רכב שנכנס לגרמניה המזרחית בדרכן לברלין המערבית, היה כפוף
טוטאלית לחוקי גרמניה המזרחית, ולא זכה ל"מעבר בטוח" מהסוג שמוצע פה. מעבר לכך, אפילו
הייתה אמת בדוגמא שלך - הרי שגרמניה המזרחית נמחקה מהמפה, בדיוק כפי שההסכם הנפלא
שלך ושל הצדיק אולמרט, עלול לעשות לנו...
6. אם ההסכם הזה יבוצע, אכן סוף העימות יתקרב: כאשר תיחרב ישראל, לא יהיה כאן יותר עימות
בין ערבים ליהודים - הידד...
אגב, מכיוון שאין לי מושג מיזה או מה זה "השקם", ודאי שאיני "השקם" והערב לכלום. אני אכן
מטיף לשלומיסטים לצמצם את מידת הצביעות שלהם, ולהתחיל לקלוט שאי אפשר לקנות שקט
מהפלסטינים ע"י טרנספר המוני לאנשים שלא גזלו כלום בהתיישבותם. ברגע שתפנים שאתה
"מתנחל" גדול יותר מאשר בני קצובר, יהיה ערך לתיאוריות שלך בדבר הסיכוי להשיג פה שלום...
|