אני מודיע מראש כנראה יצא לי ארוך ככה שמי שיקרא סורי על החפירה
נתחיל מפרטים טכניים
פרופיל 82 סעיף ראיה קל ( המשקפיים מספר חצי בעין אחת ואחד בעין השנייה) , סעיף מיגרנות דרגה ב'
קב"א 54 , דפ"ר 70
אני מבין שעומדת בפני האפשרות של קרבי בלבד ( לאחר שמודיעין לא הצלחתי להתקבל) אז השלמתי איתה (יש גם קצונה יעודית ונהג או פרמדיק אבל אני לא רוצה אף אחד מאלה)
קיבלתי זימון למיונים חובלים צוללות בביתן חיל הים (בתור מאותר צדדית) עברתי את היום מיון וגם את הגיבוש בהצלחה והתקבלתי לחובלים.עכשיו כדי לעשות את העניין פשוט יותר אני אספר שאני לא רוצה חובלים אין לי כוונה לשרת 7 שנים בצה"ל ולעשות קריירה צבאית בים.
עכשיו עומדות בפני שתי אפשרויות אבל לפני זה צריך לקבל החלטה של כיוון.
מה עדיף חי"ר או מודיעין שדה??
אין לי את הרצון הזה של חתירה למגע וכל הזמן לעשות מעצרים (אני לא אסרב לפקודה ואצא לכל פעולה ומעצר שיוטלו עליי אבל אם לא יהיו הרבה כאלה לא יפריע לי ואפילו ייטב לי ), זאת אחת הסיבות שאני נמשך למודיעין שדה יש פעילות גם בלי לצאת למעצר/מארב/פעולה לעומת זאת בחי"ר הפעולות והתעסוקה המבצעית היא של מעצרים מארבים ופעולות ואז יתנגשו שני דברים הרצון שלא להשתבז 3 שנים ולהשתעמם למוות לעומת זאת היעדר הרצון לחתירה למגע (קצת מסובך להבין מקווה שהסברתי את עצמי ).אין לי בעיה של כושר גופני אני נמצא 3 שנים במסגרת של כושר קרבי.
אבל אני אדם שמונע על ידי מוטיבציה בעיקר ככה שאם אני לא מוצא מוטיבציה לעשות משהו אני לא יעשה אותו בצורה הטובה ביותר (את הגיבוש חובלים עברתי רק כי החלטתי שאת הגיבוש הזה אני מסיים לא משנה מה קורה)
עכשיו מלבד לשאלה הזאת שאני מקווה לשמוע הרבה תגובות בעד חיר ו/או בעד מוד"ש
עומדת בפני הדילמה הבאה מה הדרך הכי טובה להגיע למוד"ש או לחי"ר כשאני יכול לחתום ויתור על חובלים עכשיו ולקוות שהמנילה תמיין אותי כמו שאני רוצה
המנילה שלי היא 5 לוחם איסוף, 4 נ"מ , 3 נח"ל ,גולני + תותחנים 2 , הנדסה קרבית 1 .
או להתחיל את קורס חובלים ואז ליפול ממנו (להפיל את עצמי לא לעוף להסביר למפקדים שחובלים זה לא מה שחשבתי וכו') ולבקש מהקצין מיון לעבור למוד"ש /חי"ר??
יותר מדי שאלות מעט מדי תשובות יש לי
אשמח לתשובות על שתי השאלות או על אחת ואם יש עוד שאלות של מישהו שלא הבין את המצב שלי לגמרי אז בכיף תודה לעוזרים.
הכל יסתדר לטובה אני מקווה