לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-08-2007, 13:41
  matamata matamata אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.08.07
שאלה חובלים ? מודש? מה עדיף?

אני מודיע מראש כנראה יצא לי ארוך ככה שמי שיקרא סורי על החפירה

נתחיל מפרטים טכניים

פרופיל 82 סעיף ראיה קל ( המשקפיים מספר חצי בעין אחת ואחד בעין השנייה) , סעיף מיגרנות דרגה ב'
קב"א 54 , דפ"ר 70
אני מבין שעומדת בפני האפשרות של קרבי בלבד ( לאחר שמודיעין לא הצלחתי להתקבל) אז השלמתי איתה (יש גם קצונה יעודית ונהג או פרמדיק אבל אני לא רוצה אף אחד מאלה)
קיבלתי זימון למיונים חובלים צוללות בביתן חיל הים (בתור מאותר צדדית) עברתי את היום מיון וגם את הגיבוש בהצלחה והתקבלתי לחובלים.עכשיו כדי לעשות את העניין פשוט יותר אני אספר שאני לא רוצה חובלים אין לי כוונה לשרת 7 שנים בצה"ל ולעשות קריירה צבאית בים.
עכשיו עומדות בפני שתי אפשרויות אבל לפני זה צריך לקבל החלטה של כיוון.

מה עדיף חי"ר או מודיעין שדה??
אין לי את הרצון הזה של חתירה למגע וכל הזמן לעשות מעצרים (אני לא אסרב לפקודה ואצא לכל פעולה ומעצר שיוטלו עליי אבל אם לא יהיו הרבה כאלה לא יפריע לי ואפילו ייטב לי ), זאת אחת הסיבות שאני נמשך למודיעין שדה יש פעילות גם בלי לצאת למעצר/מארב/פעולה לעומת זאת בחי"ר הפעולות והתעסוקה המבצעית היא של מעצרים מארבים ופעולות ואז יתנגשו שני דברים הרצון שלא להשתבז 3 שנים ולהשתעמם למוות לעומת זאת היעדר הרצון לחתירה למגע (קצת מסובך להבין מקווה שהסברתי את עצמי ).אין לי בעיה של כושר גופני אני נמצא 3 שנים במסגרת של כושר קרבי.
אבל אני אדם שמונע על ידי מוטיבציה בעיקר ככה שאם אני לא מוצא מוטיבציה לעשות משהו אני לא יעשה אותו בצורה הטובה ביותר (את הגיבוש חובלים עברתי רק כי החלטתי שאת הגיבוש הזה אני מסיים לא משנה מה קורה)

עכשיו מלבד לשאלה הזאת שאני מקווה לשמוע הרבה תגובות בעד חיר ו/או בעד מוד"ש

עומדת בפני הדילמה הבאה מה הדרך הכי טובה להגיע למוד"ש או לחי"ר כשאני יכול לחתום ויתור על חובלים עכשיו ולקוות שהמנילה תמיין אותי כמו שאני רוצה
המנילה שלי היא 5 לוחם איסוף, 4 נ"מ , 3 נח"ל ,גולני + תותחנים 2 , הנדסה קרבית 1 .
או להתחיל את קורס חובלים ואז ליפול ממנו (להפיל את עצמי לא לעוף להסביר למפקדים שחובלים זה לא מה שחשבתי וכו') ולבקש מהקצין מיון לעבור למוד"ש /חי"ר??

יותר מדי שאלות מעט מדי תשובות יש לי

אשמח לתשובות על שתי השאלות או על אחת ואם יש עוד שאלות של מישהו שלא הבין את המצב שלי לגמרי אז בכיף תודה לעוזרים.

הכל יסתדר לטובה אני מקווה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-08-2007, 13:54
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי matamata שמתחילה ב "חובלים ? מודש? מה עדיף?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי matamata
אני מודיע מראש כנראה יצא לי ארוך ככה שמי שיקרא סורי על החפירה

נתחיל מפרטים טכניים

פרופיל 82 סעיף ראיה קל ( המשקפיים מספר חצי בעין אחת ואחד בעין השנייה) , סעיף מיגרנות דרגה ב'
קב"א 54 , דפ"ר 70
אני מבין שעומדת בפני האפשרות של קרבי בלבד ( לאחר שמודיעין לא הצלחתי להתקבל) אז השלמתי איתה (יש גם קצונה יעודית ונהג או פרמדיק אבל אני לא רוצה אף אחד מאלה)
קיבלתי זימון למיונים חובלים צוללות בביתן חיל הים (בתור מאותר צדדית) עברתי את היום מיון וגם את הגיבוש בהצלחה והתקבלתי לחובלים.עכשיו כדי לעשות את העניין פשוט יותר אני אספר שאני לא רוצה חובלים אין לי כוונה לשרת 7 שנים בצה"ל ולעשות קריירה צבאית בים.
עכשיו עומדות בפני שתי אפשרויות אבל לפני זה צריך לקבל החלטה של כיוון.

מה עדיף חי"ר או מודיעין שדה??
אין לי את הרצון הזה של חתירה למגע וכל הזמן לעשות מעצרים (אני לא אסרב לפקודה ואצא לכל פעולה ומעצר שיוטלו עליי אבל אם לא יהיו הרבה כאלה לא יפריע לי ואפילו ייטב לי ), זאת אחת הסיבות שאני נמשך למודיעין שדה יש פעילות גם בלי לצאת למעצר/מארב/פעולה לעומת זאת בחי"ר הפעולות והתעסוקה המבצעית היא של מעצרים מארבים ופעולות ואז יתנגשו שני דברים הרצון שלא להשתבז 3 שנים ולהשתעמם למוות לעומת זאת היעדר הרצון לחתירה למגע (קצת מסובך להבין מקווה שהסברתי את עצמי ).אין לי בעיה של כושר גופני אני נמצא 3 שנים במסגרת של כושר קרבי.
אבל אני אדם שמונע על ידי מוטיבציה בעיקר ככה שאם אני לא מוצא מוטיבציה לעשות משהו אני לא יעשה אותו בצורה הטובה ביותר (את הגיבוש חובלים עברתי רק כי החלטתי שאת הגיבוש הזה אני מסיים לא משנה מה קורה)

עכשיו מלבד לשאלה הזאת שאני מקווה לשמוע הרבה תגובות בעד חיר ו/או בעד מוד"ש

עומדת בפני הדילמה הבאה מה הדרך הכי טובה להגיע למוד"ש או לחי"ר כשאני יכול לחתום ויתור על חובלים עכשיו ולקוות שהמנילה תמיין אותי כמו שאני רוצה
המנילה שלי היא 5 לוחם איסוף, 4 נ"מ , 3 נח"ל ,גולני + תותחנים 2 , הנדסה קרבית 1 .
או להתחיל את קורס חובלים ואז ליפול ממנו (להפיל את עצמי לא לעוף להסביר למפקדים שחובלים זה לא מה שחשבתי וכו') ולבקש מהקצין מיון לעבור למוד"ש /חי"ר??

יותר מדי שאלות מעט מדי תשובות יש לי

אשמח לתשובות על שתי השאלות או על אחת ואם יש עוד שאלות של מישהו שלא הבין את המצב שלי לגמרי אז בכיף תודה לעוזרים.

הכל יסתדר לטובה אני מקווה

נתחיל מזה שאתה יכול להגיע לחובלים וליפול משם למקומות טובים.. אבל בגלל שאתה לא רוצה קרבי מי יודע מה אז זה לא יעזור לך..

בקשר למודש הם יותר אוספים מידע אבל הם עדין קרביים לדעתי אם זה מה שמושך אותך(והם עושים עבודה קשה על תחשוב שיהיה לך קל או משהו כזה) אז תלך לשם , אם אתה לא סגור על חובלים ב100% או לא רוצה ליפול משם ולקבל שבוע ראיונות לא שווה לך להגיע לשם

אבל תעשה חושבים טוב טוב כי להיות חובל יפתח לך הרבה דלתות בחיים

בהצלחה
ישן 27-08-2007, 14:13
  idanmag idanmag אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.03.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי matamata שמתחילה ב "לגבי הפותח דלתות אם הייתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי matamata
לגבי הפותח דלתות אם הייתי רוצה 7 שנים לשרת בצבא הייתי כבר הולך לעתודה ואז לומד מה שאני רוצה ומשרת בתפקיד אבל אני רוצה לשרת 3 שנים מקסימום 4 ( קצונה)

בן אדם שהולך 3 שנים לכושר קרבי כנראה לא מחפש קל ,

לגבי השבוע ראיונות האם אני אקבל כזה של מודיעין שדה???

ואם אני חותם ויתור כדאי לדבר עם מי כדי להתמיין למודיעין שדה כי אם ישבצו אותי נניח לנ"מ או לנח"ל אז לא השגתי כלום מהויתור.

גם בחובלים אתה עושה תואר ובקשר לעתודה זה מאוד מאוד תלוי! בכנס עתודה האחרון שאלתי קצינים שמה והם אמרו לי שאתה יכול ליפול ממש טוב על מקומות טובים בצבא או במקומות ממש גרועים(תלוי מי אתה ואיפה למדתה וכמובן איך למדתה) וראיתה קצינים משני הצדדים וכמובן דיברתי איתם ככה שזה סיכון.
ומה זאת אומרת ראיונות של מוד"ש? אתה תקבל ממה שאני זוכר להגיע למקומות מסוימים(אם אני לא טועה עוקץ/פלסרים תעשה חיפוש ותמצא שוב אם אני לא טועה)
ובקשר למנילה אני חושב שאתה קצת בבעיה יש סיכוי שתגיע להנדסה קרבית או נ"מ(היתה צריך לעשות
למלות ככה: 1.מודש 2.גולני 3.נחל)

בכול מקרה התשובה שלי אליך היא תעשה חושבים טוב טוב לפני שאתה חותם ויתור

בהצלחה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:33

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר