יכו להיות שמדיות DVD לצריבה, שנמכרות במארז של 5 עם עטיפה, תהיינה שונות מכאלה שבאריזה של 25 ללא עטיפה (למרות ששתיהן של אותה חברה)?
שמעתי פעם שיש חברות שמייצרות מדיות במפעלים שונים - בסוף כולן מקבלות את אותו השם של החברה אבל האיכות שונה.
מה הכי טוב, ואיפה בסקאלה נמצאת VERBATIM היום?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rexx שמתחילה ב "מדיות DVD לצריבה - מה הכי איכותי ואיך VERBATIM?"
לצערי כתוצאה מחוסר ידע בנושא לא אוכל לענות על אף אחת מהשאלות ששאלת.
אבל אני אוכל להמליץ לך על המדיות לצריבה של SilverLine שאני משתמש גם לCD וגם לDVD. בחבילות של 25 יחידות זה יוצא 1 ש"ח ליחידת CD ו3 ש"ח ליחידת DVD שזה די זול. אני מאוד מרוצה מהם ויש להם שם... לא יודע אם שם טוב כמו VERBATIM אבל הם בסדר.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי rexx שמתחילה ב "מדיות DVD לצריבה - מה הכי איכותי ואיך VERBATIM?"
המדיות של Verbatim הן המדיות הכי טובות בעולם.
באופיס דיפו יש מבצעים זולים על ורבטים, כרגע יש להם מבצע 2+1 חינם כמדומני, אפשר לקנות שלוש אריזות של DVD-R מסדרת ה DataLifePlus (הדיסקים הכי טובים של ורבטים) של 10 דיסקים ב 90 ש"ח סה"כ, מה שיוצא 3 שקל לדיסק.
Verbatim זה פירמה טובה, אבל אף מדיית DVD לא מתקרבת ל- Taiyo Yuden. המחיר שלהם הוא בהתאם, הם הרבה יותר יקרים מכל סוגי המדיות האחרות אבל האיכות מובטחת. הבעייה היא שלא מוכרים אותם בכל מקום בארץ, אז תצטרך לחפש אחריהם.