לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-08-2007, 22:45
  eyalpa eyalpa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל eyalpa שלח הודעה דרך MSN אל eyalpa
מידע דיון- אנשים בפורום שמאיימים לעזוב

חברה אני מפרסם את ההודעה בפורום , מכיוון שלאחרונה יש המון אנשים שמתאכזבים ומנסים לעזוב.
תקשיבו, לב אל לב, אני כבר המון זמן בפורום ,
מפרסם תמונות , מגיב, קורא , מדסקס הולך למפגשים (אחד ועוד אחד בדרך ) .
בזמן האחרון אני רואה אנשים רבים שמתעצבנים מהתגובות שהן מקבלים, אך בכל זאת אני מאמין שהתגובות בחלקם נכונות , כי אכן מדובר בפורום צילום ולא עריכה גרפית .
לכן אני מעוניין להגיד לכל אלה שמעוניינים לעזוב, אף אחד לא מחזיק אתכם פה, זהו פורום חובב-מקצועי, התגובות פה רציניות , ואנו לא ילדים שלא התבגרו (למרות היותנו משחקים בPSP)
ומכן אני רוצה להגיע לשורת המפתח .

ברגע שאתם מפרסמים תמונה, תהיו מוכנים לקבל תגובה!

התגובות 90% בונות , ואף אחד לא בא לעשות לאנשים דווקא.

לגבי עריכה גרפית- הנושא המשני :
בואו נגביל את העריכה של התמונות לעריכה קלה בלבד , במידה ותרצו להוסיף לתמונה עריכה בנוסף... ללא כל בעיה ....
אך מטעם היות הפורום , פורום צילום! ולא פורום עריכה גרפית , אנא שמרו את העריכה בגבול הסביר.
ז"א , פוטושופ קליל , לייטינג רום , פיקאסה , איסידיסי .

רציתי להוסיף , שאני גם בהתחלה שהתחלתי לפרסם תמונות שלי פה קיבלתי תגובות כמו "הנושא לא בפוקוס כמו שצריך" או כל מיני דברים כאלה, אבל לאט לאט אתה מבין , שאתה כבר לא ילד ....
זוהי אומנות , אתה רוצה להעביר משהו.... אז כנראה שלא קיבלו את המסר שלך כמו שרצית, ופה למעשה אתה יוצא לא טוב.
לאט לאט אני מאמין שהפורום רק יגדל , יעלה באיכות , ובסוף עוד נפתח קבוצת צלמים ישראלית !
אז חבר'ה בבקשה תשקיעו , ואם אתם כבר פותחים אשכול , לפחות תלחצו על "תצוגה מקדימה " לפני השליחה....

נערך לאחרונה ע"י eyalpa בתאריך 29-08-2007 בשעה 23:09.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-08-2007, 22:55
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eyalpa שמתחילה ב "דיון- אנשים בפורום שמאיימים לעזוב"

זה לא ספאם, זה דיון - אתה מוזמן לשנות את הכותרת.

בכל מקרה, אני בהחלט מסכים איתך אייל.
אני בפורום הזה משהו כמו שלוש שנים פחות או יותר ומעולם לא התבכיינתי על תגובות שקיבלתי.
מדי פעם היו אנשים שהרגישו פגועים כי לא קיבלו תגובות כמו אחרים (באיכות או בכמות) אבל זה לא הגיע למימדים של עזיבת פורום או התבכיינויות וויכוחים.
אנשים קיבלו את מה שקיבלו באהבה, או שהפסיקו להגיב בפורום.

אם תסתכלו על עקומות הלמידה של החברה הוותיקים פה (שהגיעו נובים - ממש כמוני) תראו שהיא גדולה מאוד.
מי שמקבל בכיף ואהבה את התגובות בפורום, בסופו של דבר, מצלם טוב יותר (לדעתי), איכותי יותר, טכני יותר ורעיוני יותר.
זה לא פשוט להפוך לפרפר כשאתה זחל, ובטח שזה לא קורה בין-לילה, אבל זה קורה למי שמשקיע ומתמיד.
כמו כל דבר בחיים, כולל פיסיקה 5 יחידות, כולל כדורסל, Unreal Tournament וצילום... אם תשקיע - תצליח (איך אמר שייקה לגברי "ראית את אולסי פרי כשנולד? בקושי מטר שמונים. לא הגיע עם הרגליים לרצפה, אבל עם האימונים - בא הגובה!".

חברה' - תמשיכו להשקיע.
תמשיכו לצלם ולהשתפר. מי שיכול לעזור לחדשים עוזר לחדשים, ומי שיכול לקבל ביקורת מהוותיקים, מקבל ביקורת.
אייל צודק - אף אחד לא מוחזק פה בכוח.
מי שהמקום לא מתאים לו, באמת מתבקש לעזוב (אני מרגיש שוב כמו המורה בכיתה שמאיים על התלמידים שלא רוצים להיות בשיעור שיצאו).
אם לא מעניין אתכם השיעור - צאו החוצה, תנו להמשיך ללמד ולהינות עם מי שכן מעוניין להשאר פה.
אבדוק עם האדמינים של האתר בנוגע להחזרת כספכם (אולי אפילו אפריש לכם מהמשכורת שלי כמנהל פה).

תודה,
מתן.

ישן 30-08-2007, 00:36
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי petia שמתחילה ב "אני לא קבעתי את החוקים וכמובן..."

אני לא אומר לא לפרסם.
זה מה שכל הפורום לא מבין (סתם, האמת שרק בודדים לא מבינים).
אני אומר כן לפרסם וכן ליצור - רק לא בפורום הזה.
שיפרסמו בפורום גרפי (לצורך העניין כרגע מדובר על עיצוב גרפי ובמידה ותהיה דרישה, נבקש ליצור פורום חדש בנושא עיבוד צילום או משהו כזה). ככה כולם ישמרו על האמנות שלהם ויהיה סדר והבדלה בין צילום לעריכה גרפית.

קל קל, פשוט פשוט - מי גאון? אני! (מתוך ארץ נהדרת).

בנוגע לתוכן הצילום (כמו במקרה של שוקו) - מעולם לא אמרתי לאנשים לא לפרסם תוכן מסויים (במידה ולא עובר על חוקי מדינת ישראל / הצנזורה הצבאית וכו').
במקרה של שוקו רק לשים אין כניסה והכל תקין.

ישן 29-08-2007, 23:04
  eyalpa eyalpa אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.11.04
שלח הודעה דרך ICQ אל eyalpa שלח הודעה דרך MSN אל eyalpa
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי petia שמתחילה ב "מה זאת אומרת להגביל את..."

אוקי , יש גבול בעריכת תמונות .....
אני גם עורך תמונות , המון תמונות שהעלתי וקיבלתי עליהם מחמאות הן ערוכות .....
פעם ערכתי יותר מידי.... ובאמת אמרו לי "אייל הגזמת עם העריכה " ....
תשמע , יש עריכה שהיא מורגשת בצורה משמעותית ומוסיפה לתמונה ויש עריכה שהיא למעשה עריכה גרפית ....
אני יתן לך דוגמא לכל אחד מהדברים :
לתת לחלק מהתמונה צבע וכל השאר שחור לבן ----> סבבה....
לעשות מישהו אמיתי וכל השאר מסביבו מצויירים ---> זה למעשה עריכה גרפית נטו!
כי למעשה לתמונה עצמה אין פה כל משקל , אלא בעיקר העריכה .

ישן 29-08-2007, 23:10
צלמית המשתמש של צל99
  צל99 צל99 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי eyalpa שמתחילה ב "דיון- אנשים בפורום שמאיימים לעזוב"

אני לא כותב פה הרבה אבל בדר"כ אני נמצא באזור...
נעזוב כרגע את שרשורי העזיבה והצומי אלא מה שאחריהם ולפניהם.
נקודה קטנה ממני.

אני מפרסם תמונות מדי פעם (בכל מקרה רוב הצילומים שלי הם צילומי אנשים שגם ככה לא עולים לרשת) בכמה אתרים, עד שלב מסוים "נעלבתי" מחוסר תגובות של אנשים עד עד שהוארתי.
יש פער עצום בין העיניים שהצלם מסתכל על היצירה לבין אחרים, ולפעמים אנשים לא מבינים את הפער.
פעמים רבות אני רואה פה תמונות טובות ומצוינות אך בהחלט אין לי מה לומר עליהם. עוד "יפה"? עוד "מצוין"? או הערה קטנה וקטנונית שבא לי לכתוב על החשיפה והעבוד?
ברור לי שבעיניים של הצלם התמונה הזו קרובה למושלמת (ואלי היא קרוב לכזאת). גם אני לו הייתי מכיר את האנשים בתמונה , את הנוף הציורי או את לא יודע מי, הרי שנפשי היתה יוצאת אל הצילום הזה והייתי משבחו בכל פה ולב.
רק שבעיני הקטנות ובעיני כל מי שלא קשור איכשהו לסיפור זה עוד צילום...
לי אישית זה גרם להעלות פחות תמונות, הבנתי שהתמונות היפות (בעיני הקטנות) שלי שמעניינות מאוד אותי את אשתי ו3 חברים לא בהכרח מענייניות אתכם. זה גרם לי לשלוח יותר תמונות ישירות למיילים של חברים ומשפחה, לא כי לא מבינים בצילום וה"וואו"ים נשפכים להם, אלא כי העין שלהם הרבה יותר קרובה לעין שלי.
ממש לא כתבתי את הדברים ממקום של בקורת או הסתכלות שלילית אלא באמת זה נראה לי היום נורמלי וטבעי
אז אני מעלה מדי פעם תמונה ומקבל עליה 4 תגובות, למדתי לחיות עם זה , ולא לבנות את החיים שלי על זה....
יכול להיות שכדי לקדם את האתר אנחנו (ואני מכליל את עצמי למרות שכיום אני כמעט ולא מגיב וכותב פה) חייבים להכריח את עצמנו להכנס למקום של הצלם ולהבין למה הוא החליט לשתף אותנו ביצירותיו, אבל כשזה לא קורה, לא קרה כלום אפשר להמשיך הלאה...
צבי.

למכירה 24-105L במצב מצוין.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:17

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר